Lijepljenje tapacirunga
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#1 Lijepljenje tapacirunga
Kojim ljepilom(lijepkom:D)?Jel ima neko specijalno?
-
Semiramida
Mene zanima gdje kupiti "nebo" za auto i ko to u Sarajevu mijenja.
-
Bobi
- Forum administrator
Nebo..mislish na shiber?E vidish i to mi treba
...ustvari jedan od dva sarafa se slomio tako da ima lufta na jednoj strani kroz koji ulazi voda
ali sam zhivom gumom to dobro zachepio
.
-
Bobi
- Forum administrator
"Barabe jedne" by Komi...
.
Eh taj plafon...tapacirung na plafonu
...eh to trebam zalijepiti...ustvari cijelo platno zamijeniti pa kojim ljepilom je najbolje to zalijepiti
?
Eh taj plafon...tapacirung na plafonu
-
džetro
Ako ne nađeš ništa specijalno, mislim da može i NEOSTIK, ona žuta tuba sa crvenim logom. Malo je ružan i dismr, ali lijepi kao sam đavo. Ja sam njime prije tri godine zalijepio omoljene kožne sandale i još drži, iako sam ih prao i utapao u moru, iako su stalno na suncu i izložene trenju i asfaltu. E sad, barem kupi dvije tube, dobro očisti krov iznutra, razmaži lijepilo u što tanjem filmu i lijepi postepeno, nemoj lijepiti cijelo nebo odjednom.Bobi wrote:"Barabe jedne" by Komi....
Eh taj plafon...tapacirung na plafonu...eh to trebam zalijepiti...ustvari cijelo platno zamijeniti pa kojim ljepilom je najbolje to zalijepiti
?
-
Bobi
- Forum administrator
Ma kontao sam i ja neostik samo se bojim da ce probiti kroz platno.Morat cu test napraviti...inache namjeravam da sve skinem..mislim onaj lesonit ili sta li je pa lijepo na ravno ga i zalijepiti novo platno samo mi problem to ljepilo...neostik mi je nekako previshe zhut pa ako probije nishta od posla:D.
-
neko iz mase
Imas ono UHU ljepilo (nadam se da se tako zove) zalijepis jednom i uzivas citav zivot
~
-
Bobi
- Forum administrator
@mexx25
To legendo, znao sam ja da ima nesto specijalno
@Neko iz mase
Ma jel kontash na OHO
...ljepilo skolskih dana
.
To legendo, znao sam ja da ima nesto specijalno
@Neko iz mase
Ma jel kontash na OHO
-
mexx25
Ma imo kod nas sve samo treba tražit i to ljepilo nije nešto ni skupoBobi wrote:@mexx25
To legendo, znao sam ja da ima nesto specijalno![]()
@Neko iz mase
Ma jel kontash na OHO...ljepilo skolskih dana
.
Šta misliš ćime se ljepi ona ljepa zelena ćoha od bilijara Neostikom
Ovaj sprey je dobar za svasta nesto a neisprljas se kad radis sa njim
-
whow
Ako hoces da imas pravi ugodzaj onda ljepi strogo "sintelanom". Svojevremeno ovo je ljepilo imalo visestruke aplikacije , u jednom trenutku je postojao i citav pokret obozavalaca ovog ljepka koji su sebe nazivali "sintelashi". Sjecam se davne 90-te ulazim u tramvaj peticu na Alipasinom , unutra Pipica i Tvor sjede, cudesno crveni u licima na kojima se isticu buljave staklenkaste ochi. Obojica drze bijele plasticne vrecice za zutom materijom na dnu. Neprirodnu tisinu tramvaja u voznji jedino narusava ritmicno disanje Pipice i Tvora u plasticne vrechice , ali na za dugo . I dok je tramvaj lagano pristajao na stanicu RTV-a , zgrabismo Pipicu I Tvora za vratove i laganim pozdravom nogom u shupak ispratismo ih iz tramvaja. I dok je crvena petica lagano klizila prema remizi iz daljine i sa sigurnog odstojanja su dopirali krechechi glasovi Pipice i Tvora obecavajuci da ce nam "j... majku kad nas uhvate" :shock.
-
Coco_Marocco
Tapetarsko ljepilo za namjestaj oznaka c 130.
-
whow
Neke stvari se nikada ne mjenjaju. Nekada me tako spuca nostalgija za svim tim neurotichnim likovima . Evo i anegdota sa Auto Moto temetikom.r_faruk wrote:hahaha, Tvor je lud maksimalno................. i dan danas luta ovuda '' Mensure mi ''
Ratne devedest druge granata spucala u zutog Ficu ( 850 cc) a Tvor , Pipica i jos neka raja iz B- faze uzgurali ficu na vrh one ulice , ne sjecam se sad imena izmedu ulica Ive Andrica i ulice koja je nosila ime nekog od nasih manje poznatih Narodnih Heroja iz drugog rata, mozda Grujic . Odjekuje pjesma "Ponesi Zastavu Dragane Vikicu". Tvor i Pipica falshiraju ali su najglasniji. Onda uz glasne i nerazumljive poklike fico krece niz ulicu . Pipica i Tvor naizmjenicno pilotoraju ficom a ostala raja najvjerovatnije Skore i Pitici sto na krovu sto na haubi. Prolazim ulicom i nemogu da vjerujem ocima pravi nadrealizam . Citav grad izgleda kao da je na haluciogenim drogama. Slucajni prolaznik skamenjeno stoji i promatra prizor. Svaki komentar je bespredmentan . Onda se cuje tutanj granate. Neko komentarise osmdeset dvojka iz Nedzarica , drugi glas dobacuje mozda su se nashi zajebali , jos se uce. Smjeh . Pipica i Tvor iskacu iz /sa auto. Fico nastavlja pravolinisko kretanjei zaustavlja se na tramvajskim shinama . Tramvaji srechom vec odavno ne rade. Tvor 'suje majku chetnicku a Pipica gleda u Ficu kako da je njegov sopstveni. Razmisljam o svom Renolu 4 koji je dozivio slicnu sudbinu.
-
r_faruk
hahahaha.............
...........tvora uhvatili cetnici, i pitali ga "jesi li musliman", kaze on, "Mensure mi nisam", a na ramenu ima istetovirano mjesec i zvijezdu, i pitali ga cetnici "a sta ti je to na ramenu", kaze tvor, "kad sam bio mali pao na fildzan"
...........tvora uhvatili cetnici, i pitali ga "jesi li musliman", kaze on, "Mensure mi nisam", a na ramenu ima istetovirano mjesec i zvijezdu, i pitali ga cetnici "a sta ti je to na ramenu", kaze tvor, "kad sam bio mali pao na fildzan"
-
whow
r_faruk wrote:hahahaha.............
-
Mcdonald`s
Neostik niposto,džetro wrote:Ako ne nađeš ništa specijalno, mislim da može i NEOSTIK, ona žuta tuba sa crvenim logom. Malo je ružan i dismr, ali lijepi kao sam đavo. Ja sam njime prije tri godine zalijepio omoljene kožne sandale i još drži, iako sam ih prao i utapao u moru, iako su stalno na suncu i izložene trenju i asfaltu. E sad, barem kupi dvije tube, dobro očisti krov iznutra, razmaži lijepilo u što tanjem filmu i lijepi postepeno, nemoj lijepiti cijelo nebo odjednom.Bobi wrote:"Barabe jedne" by Komi....
Eh taj plafon...tapacirung na plafonu...eh to trebam zalijepiti...ustvari cijelo platno zamijeniti pa kojim ljepilom je najbolje to zalijepiti
?
jer bilo koja vlaga ili zamagljivanje u autu koje stvaraju zimski dani,NEOSTIK SE RASPADA,
SINTOLAN JE ZA TE STVARI JOS JE OTPORAN NA VODU.
Mozes ga naci na pijacama,a proizvode ga braca iz PRIJEPOLJA,ili
METAKEM LJEPILO slicno Sintelanu,a proizvode ga braca iz Croatie