Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Slagao sam vam.
Gume su 293 i 314KM.
Ove cifre što sam prve rekao je ukupni PDV.
Elem, sorry, do mene je.
Kako god, cijena ne igra ulogu nego kvalitet.
Hvala i izvinjavam se još jednom!
supercali wrote:Stavim ratkapu sa prednjeg tocka nazad I vratio se nocas nekad kuci kad nema je spala negdje
Sad imam jednu ratkapu
Jbt bacio 40 maraka onako
A pvc vezice respo?????
Pa kasno marko na kosovo stize
Original ratkape ne spadaju.
A i ne moraš ih vezati vezicama.
nebitan lik wrote:Moze li mi neko objasniti razliku,dobio sam ponudu za alpine a5 jedna je 205/55/r16t a druga 205/55/r16h?
Brzinski index burazengija. Skuplje su predvidjene za vecu maksimalnu brzinu.
Ova t sto mi nude je skuplja od ove sa h oznakom,dalje gledo sam sta pise imaju i razlicite oznake za snijeg,buku itd mislim na ovim negdje pise b na ovim a i tako slicno osim brzine posto se bas ne razumijem nit sam neki strucnjak,inace kupujem 14 godina samo Miselinke,razlika je skoro 20 maraka po gumi
nebitan lik wrote:Moze li mi neko objasniti razliku,dobio sam ponudu za alpine a5 jedna je 205/55/r16t a druga 205/55/r16h?
Ova t sto mi nude je skuplja od ove sa h oznakom,dalje gledo sam sta pise imaju i razlicite oznake za snijeg,buku itd mislim na ovim negdje pise b na ovim a i tako slicno osim brzine posto se bas ne razumijem nit sam neki strucnjak,inace kupujem 14 godina samo Miselinke,razlika je skoro 20 maraka po gumi
_BataZiv_0809 wrote: