Sladic rekao ne moze
Moderators: _BataZiv_0809, anex

Ova sa prvih slika je definitivno za otpisati, kida se gazeci sloj, a sa strana moguce nekada losa spura pa se trosila vise
Zbog malog broja kilometara, vecinom je to "probrana" voznja ociscenim putevima, grad, ponekad planina i to je to. Imale su na Rogoju test ove zime, dok su mnogi sa strane stajali okrenuti ja sam vrtio bez problema
Daj mi neke prijedloge sta da uzmem da je izmedju Save i nekog premium brenda. Nesto bolje znaci od Save, da znam da sam otisao na stepenicu vise, a da mi nije preskupo. Pa mozda 2 uzmem ovr godine, 2 naredne i taman
HankokJavierBosnia wrote: ↑28/04/2021 16:18 Daj mi neke prijedloge sta da uzmem da je izmedju Save i nekog premium brenda. Nesto bolje znaci od Save, da znam da sam otisao na stepenicu vise, a da mi nije preskupo. Pa mozda 2 uzmem ovr godine, 2 naredne i taman
Uzmi 2 Sava dogodine, da imas sve 4 iste gume na autu.JavierBosnia wrote: ↑28/04/2021 16:18Daj mi neke prijedloge sta da uzmem da je izmedju Save i nekog premium brenda. Nesto bolje znaci od Save, da znam da sam otisao na stepenicu vise, a da mi nije preskupo. Pa mozda 2 uzmem ovr godine, 2 naredne i taman
Kontam uzeti tipa Hankook 2 naprijed za ovu zimu, pa za narednu 2 te i nazad. Onako laicki, sta moze znaciti tih par hiljada kilometara jedne godine, a dobit cu vec naredne sezone sve 4 bolje gume od Save
Pa kako ih skidoh, malo pregledao, vidio stanje pa razmisljam

Neće biti problem u tim Tigrovima, nego u onim nazad. Bilo bi dobro i to zamijeniti naredne zime, da ne bi auto zaplesalo u nekoj krivini naredne zime.tabija wrote: ↑10/05/2021 15:47 Mi smo sestri na clia uzeli 2 tigra nova prosle zime, nazad ostavili neke protekt sto smo imali (fina sara na njima bila).
Citavu zimu se penjala bez problema, a zivimo itekako u brdskom dijelu grada.
Cak je i one jedne nedelje kad je bas napadao se bez ikakbih problema veatila kuci.
Mislim da su za 2 sezone, max 3, bez neke prevelike kilometrsze, sasvim ok gume.Za te pare naravno.
castim te gusjenicama, kad kupis odgovarajuce vozilotabija wrote: ↑10/05/2021 15:47 Mi smo sestri na clia uzeli 2 tigra nova prosle zime, nazad ostavili neke protekt sto smo imali (fina sara na njima bila).
Cak je i one jedne nedelje kad je bas napadao se bez ikakbih problema veatila kuci.
Mislim da su za 2 sezone, max 3, bez neke prevelike kilometrsze, sasvim ok gume.Za te pare naravno.
tako sam ja jedne zime prije par godina krenuo za Gradačac nešto poslovno, tad sam bio u periodu zamjene auta pa nisam imao svoje.. posudim od clana sire porodice golfa 6, pitam kakve su gume jer je na jednoj relaciji padao snijeg a ostalo kisa.. kaze dobre gume, ja krenem i vidim ja nešto mi zadnji kraj baca kad sam isao prema Olovu, ja stanem, pogledam, dvije prednje nove gume, zadnje plastika mrtva haman bez šare.. stanem u Živinicama, sreća odmah slobodno mjesto, kupim i montiram zadnje gume i gas dalje..Dzontra_Volta wrote: ↑10/05/2021 21:23Neće biti problem u tim Tigrovima, nego u onim nazad. Bilo bi dobro i to zamijeniti naredne zime, da ne bi auto zaplesalo u nekoj krivini naredne zime.tabija wrote: ↑10/05/2021 15:47 Mi smo sestri na clia uzeli 2 tigra nova prosle zime, nazad ostavili neke protekt sto smo imali (fina sara na njima bila).
Tako ce i bitiDzontra_Volta wrote: ↑10/05/2021 21:23Neće biti problem u tim Tigrovima, nego u onim nazad. Bilo bi dobro i to zamijeniti naredne zime, da ne bi auto zaplesalo u nekoj krivini naredne zime.tabija wrote: ↑10/05/2021 15:47 Mi smo sestri na clia uzeli 2 tigra nova prosle zime, nazad ostavili neke protekt sto smo imali (fina sara na njima bila).
Al'din wrote: ↑10/05/2021 22:18castim te gusjenicama, kad kupis odgovarajuce vozilotabija wrote: ↑10/05/2021 15:47 Mi smo sestri na clia uzeli 2 tigra nova prosle zime, nazad ostavili neke protekt sto smo imali (fina sara na njima bila).
Mislim da su za 2 sezone, max 3, bez neke prevelike kilometrsze, sasvim ok gume.Za te pare naravno.![]()