Dajte preporučite mi dobrog i prije svega POŠTENOG majstora za klime u Sarajevu. Da mi ne uzme grdne pare a da se opet "kuham" u autu.
Hvala
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Ako je popravka u pitanju čika Meho Ićindić u Butmiru. Ako si zainteresovan mogu ti poslat tel na PP.ramelow wrote:Ljudi, help...
Dajte preporučite mi dobrog i prije svega POŠTENOG majstora za klime u Sarajevu. Da mi ne uzme grdne pare a da se opet "kuham" u autu.
Hvala
Puše "vruće", ne hladi a nema freona. Na hladnjaku klime se vidi fleka, ko da mi tu ispušta. Ako on može to riješiti, daj broj na pparman1 wrote:Ako je popravka u pitanju čika Meho Ićindić u Butmiru. Ako si zainteresovan mogu ti poslat tel na PP.ramelow wrote:Ljudi, help...
Hvala
Imas u butmiru dobrog majstora, najboljeg. Kod njega se moras unaprijed sedmicu najavit jer je pretrpan poslom. Kod njega na parkingu mozes vidjeti sve od Audija Q7 pa do BMW serije 7. Vjeruj mi, covjek zna posao.ramelow wrote:Ljudi, help...
Hvala
Imena, kolega, IMENAAAABlobi wrote:Imas u butmiru dobrog majstora, najboljeg. Kod njega se moras unaprijed sedmicu najavit jer je pretrpan poslom. Kod njega na parkingu mozes vidjeti sve od Audija Q7 pa do BMW serije 7. Vjeruj mi, covjek zna posao.ramelow wrote:Ljudi, help...
Hvala
HAVANA wrote:061/929-929 ĆELO-KLIMA CENTAR
Auh u kakvoj si ti zabludi za ove "majstore".....citroen wrote:HAVANA wrote:061/929-929 ĆELO-KLIMA CENTAR![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,vidim i ovaj komsija Meho Icindic poceo raditi klimu,inace vrhunski elektricar ,kao i njegovi sinovi,ali ipak za klime,majstor Celo(klima centar)
![]()
![]()
meni su uradili reparaciju kompresora klima, samim tim znaci da i popravljajuControl panel wrote:a jeli on popravlja klime ili samo puni. otisao na jdenom autu kopmresor klime pa ne znam jeli se mijenja ili moze popraviti.
Celo, pravo dobar majstor, samo pozitivna iskustvaHAVANA wrote:061/929-929 ĆELO-KLIMA CENTAR
Jel imas lose iskustvo sa Icindicimaaerosa wrote:Auh u kakvoj si ti zabludi za ove "majstore".....citroen wrote:HAVANA wrote:061/929-929 ĆELO-KLIMA CENTAR![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,vidim i ovaj komsija Meho Icindic poceo raditi klimu,inace vrhunski elektricar ,kao i njegovi sinovi,ali ipak za klime,majstor Celo(klima centar)
![]()
![]()
Ćelo Klima-centar , nije baš jeftin ali jedini koji radi kako treba svoj posao.
Ja sam prošlog proljeća otišao kod tog Ćele, ne radi klima, puše vruće... Elem, neki majstor kod njega kaže nema freona, pušta negdje, gdje pušta - ne zna. I onda mi on predložio da naspe nekakvu "boju" i kao ja se vozam i nakon nekog vremena ta boja se pokaže tamo gdje pušta. Ta bi me boja kao došla 80 KM ali ako se odlučim kvar popravljati kod njih (nakon što boja "odradi svoje") punjenje bi me došlo džaba, što znači platio bih samo punjenje. Ako ne (ne isplati mi se popravljat) bacio bih 80 maraka.citroen wrote:HAVANA wrote:061/929-929 begin_of_the_skype_highlighting 061/929-929 end_of_the_skype_highlighting ĆELO-KLIMA CENTAR![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ado-šampion wrote:Ja sam prošlog proljeća otišao kod tog Ćele, ne radi klima, puše vruće... Elem, neki majstor kod njega kaže nema freona, pušta negdje, gdje pušta - ne zna. I onda mi on predložio da naspe nekakvu "boju" i kao ja se vozam i nakon nekog vremena ta boja se pokaže tamo gdje pušta. Ta bi me boja kao došla 80 KM ali ako se odlučim kvar popravljati kod njih (nakon što boja "odradi svoje") punjenje bi me došlo džaba, što znači platio bih samo punjenje. Ako ne (ne isplati mi se popravljat) bacio bih 80 maraka.citroen wrote:HAVANA wrote:061/929-929 begin_of_the_skype_highlighting 061/929-929 end_of_the_skype_highlighting ĆELO-KLIMA CENTAR![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja nisam na to pristao, otišao na drugo mjesto, samo napunio sistem, i nije ni prošle to ljeto već slabije hladi, tj. može se očekivati da do ljeta neće hladiti nikako. Znači, to nikome ne preporučujem, ljudi će vam pričati razna sranja, jedino što je tu istina je da iz sistema godišnje ispari oko 10%... U svakom slučaju prvo provjeriti jel sistem nepropusan, pa onda puniti.
Elem, ono što mene zanima je rade li oni tamo još na taj sistem, ili imaju neku tehniku za ispitivanje sistema na licu mjesta? Znam da ima majstor koji kažu da daju dijagnozu na licu mjesta, al ne znam da ima u Sarajevu...
Control panel wrote:a jeli on popravlja klime ili samo puni. otisao na jdenom autu kopmresor klime pa ne znam jeli se mijenja ili moze popraviti.
Znam i suviše toga o njihovom majstorluku i "poštenju" u radu , pa iz tog razloga i kažem....citroen wrote:Jel imas lose iskustvo sa Icindicimaaerosa wrote:
Auh u kakvoj si ti zabludi za ove "majstore".....
Ćelo Klima-centar , nije baš jeftin ali jedini koji radi kako treba svoj posao.![]()
![]()
il je nesto drugo u pitanju
danke_ado_ wrote:meni su uradili reparaciju kompresora klima, samim tim znaci da i popravljajuControl panel wrote:a jeli on popravlja klime ili samo puni. otisao na jdenom autu kopmresor klime pa ne znam jeli se mijenja ili moze popraviti.
hvalaHAVANA wrote:Control panel wrote:a jeli on popravlja klime ili samo puni. otisao na jdenom autu kopmresor klime pa ne znam jeli se mijenja ili moze popraviti.
Popravlja,puni,ugradjuje,vari ,mijenja,auta,hladnjače...sve u vezi klime i jako dobri i vrijedni majstori.
Inače volim ljude koji profesinalno shvate posao i fokusiraju se na jednu oblast...
Znaju oni i oko mehanike i elektronike ali primarna djelatnost im je klima...
Kralju, to testiranje možeš okačiti mačku o rep, ja sam tako testirao pa sam nakon godinu opet ostao s praznim sistemom.citroen wrote:
Zar nemaju oni automatsku masinu za punjenje klime,koja takodjer testira pod pritiskom od nekoliko bara,ne znam tacno koliko nekih 10 minuta i nakon toga ako je sve u redu nastavi sa punjenjem![]()
![]()
![]()