Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ko klinac prije 20 i kusu godina sletim na aerodrom u Teheran i prvi auto koji vidim - stojadin i na mjetu gdje su bili prednji zmigavci zanitovani komadi lima!
Odjebi golfisto sa svojim političkim upadicama u rangu šaje, bakira i ostalih lopova. Ničija nije do zore, pa tako ni vaša. Doći će kad tad sreća opet na ove prostore, pa takvi kao ti će opet u mišje rupe iz kojih su izašli. Jer su bili niko i ništa.
Golf 6 wrote:oooo đesi Gavrilo, izvini nisam te odma' prepozno
da nečeš kakav atentat izvršit, vrijeme je , pa da digneš opet kak'u revoluciju u cilju povratka srboslavije i "vas" da nam opet solite pamet i prodajete auta tipa zastave i slična srbo-jugo sranja
Vama se nema šta soliti, vi ste isprani mozgovi, ukaljani u ratni i postratni kriminal, šverc, korupciju, nepotizam, profiterstvo...
Zašto se ovakvi telci ne banuju odmah. Ovi što su u opancima prodali 10 duluma babovine u nekoj vukojebini da bi vozili polovan G6. Sad misle da prosipaju neku pamet ovuda i da je Golf ulaznica za visoko društvo.
citroen xm wrote:Zašto se ovakvi telci ne banuju odmah. Ovi što su u opancima prodali 10 duluma babovine u nekoj vukojebini da bi vozili polovan G6. Sad misle da prosipaju neku pamet ovuda i da je Golf ulaznica za visoko društvo.
Klasičan maloumnik. Eno mu ostatak foruma pa neka sa ostalim internet mudracima i ratnicima naglaba do ujutru. Ja sam ovde previše dugo i sa previše postova od kojih je bukvalno svaki na podforumu Auto. Imam svoje mišljenje i o svemu ostalom, ali ne želim da se zamaram na forumu sa politikom i maloumnicima.