Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja sam ih jeo ali mi se nesto nije svidjao okus mentola. I nisu bas uvijek bile dostupne.
Prije tri godine sam u jednoj garazi u Imotskom vidio ovu kutiju, u njoj bili neki sarafi pa se sjetih tog vremena i te reklame.
Navodno je neka budala u BL to pokusao uraditi sa tatinim novim Yugom i naravno prevrnuo se.
Eh, posto malo izvlacimo iz naftalina, sad nesto iz osobne biblioteke. Uslikao sam onako direktno pa cu staviti slike vece rezolucije da mozete citati tekst. (valjda ce se moci vidjeti)
Inace, u pitanju je isjecak iz "Knjige o autu", sacuvan je i racun kad je kupljena (obratiti paznju na datum na racunu )
Last edited by esso_sa on 12/12/2014 20:49, edited 1 time in total.
Zaboravi naglasiti, klikom na sliku, trebalo bi vas baciti na hosting stranicu i tamo ima download opcija za full rezoluciju. Dovoljno velika da se moze citati tekst. Ako ko bude htio neku stranicu onako jos blize da uslikam, recite
Nemam skener pri ruci ali cu pokusati nesto da izvedem na poslu Pod uslovom da ne moram "razljepit" knjigu da bi je skenirao (cuvam je ko oci u glavi )
Ima jos dobrih starih autica tipa Alfasud, 2CV, Audi 50 i tako...
esso_sa wrote:Nemam skener pri ruci ali cu pokusati nesto da izvedem na poslu Pod uslovom da ne moram "razljepit" knjigu da bi je skenirao (cuvam je ko oci u glavi )
Ima jos dobrih starih autica tipa Alfasud, 2CV, Audi 50 i tako...
bitanga_sa_otesa wrote:evo za essu jedna direkt iz tas-a
Sad jedino sto je ostalo sa ove slike su ovi stolovi za dijelove, rastrkani po radionicama lokalnih majstora...
Imao sam negdje jednu iz tasa sa bruku keceva na traci, postavim ako nadjem
Ja htio da kupim jednu 1300 J pa da imam kad dodjem u BiH, da se ne moram maltretirati sa rent-a-car kompanijama ali slabo ih ima na prodaju a ono sto ima je u jako losem stanju.