Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jedno je reparirat lesha, sasvim druga stvar je otici u ovlasteni servis i rec mijenjaj sve sto ne valja i to su te cijene
kupi ti sebi jednog, prepariraj izrepariraj pa podjeli iskustvo
vazda poredjenje reparacije i zamjenskih dijelova sa servisom, isto tako se za azijske nakaze prica da su skupe cijene dijelova i servisa jer su iz ovlastenih ponude..
Last edited by Evolution_IV on 03/12/2024 07:54, edited 1 time in total.
citroen xm wrote: ↑03/12/2024 07:54
Joj Amare, nešto se ne sjećam da si tako išao po ovlaštenim već si naručivao dijelove putem neta uz priču: neće mene niko levatiti.
nisam nikad nista reparirao nit je bilo potrebe, reparacija
nesto najsmjesnije sto cujem i u svom poslu i nikad nije dugotrajno
Joj Amare, nešto se ne sjećam da si tako išao po ovlaštenim već si naručivao dijelove putem neta uz priču: neće mene niko levatiti.
pa za teretni program jastuci su svi "reparirani" jer mijenjas jastuk samo ne mijenjas komplet amortizer
jastuk je pukao ili curi, ne ostatak sistema, balon obični...
pa za teretni program jastuci su svi "reparirani" jer mijenjas jastuk samo ne mijenjas komplet amortizer
jastuk je pukao ili curi, ne ostatak sistema, balon obični...
ma drug je kamion drug, on koliko je opterecen i koliko novca pravi, apsolutno je isplativo to popravljat
Kako vidimo ni orginalni nisu trajni zašto se onda zavaljivati
Kako vidimo ni orginalni nisu trajni zašto se onda zavaljivati
kako nisu trajni autu 15+ godina, jedan zadnji popustio
konektovan wrote: ↑02/12/2024 23:07
Moj dajdza ima 96 godiste, 1.9 dizel..malo korozije na njoj, tacnije na prednjim obrvama, oko150 000 km presla, originalnih.
Dobra je meni trica, momacko auto pravo.
Narocito ove specijalne edicije, Pink Floyd, Rolling Stones, Bon Jovi itd...
Nikad ih nije bilo previse kod nas.
Nekako smo naglo avanzovali na cetvorku sa dvice.
Evolution_IV wrote: ↑02/12/2024 22:57
ja bi ih najvise volio ovim ozivjet...
Ne znam sto tolika mrznja prema golfu?
meni licno ruzni auti, razvikani do 3pm, i nervira me sto svaki moguci magazin i svaki test poredjenja sa njima i oni su kao etalon hatchbecka
nerviraju me vlasnici istih
da ne kazem da je vecina testova placena da bude u vrhu itd...al nijedan mi ne izaziva povracanje kao G4, to je posebno, to kad vidim ne bude mi dobro, jos kad divljaju i misle da voze nesto specijalno
Evolution_IV wrote: ↑02/12/2024 22:57
ja bi ih najvise volio ovim ozivjet...
Ne znam sto tolika mrznja prema golfu?
meni licno ruzni auti, razvikani do 3pm, i nervira me sto svaki moguci magazin i svaki test poredjenja sa njima i oni su kao etalon hatchbecka
nerviraju me vlasnici istih
da ne kazem da je vecina testova placena da bude u vrhu itd...al nijedan mi ne izaziva povracanje kao G4, to je posebno, to kad vidim ne bude mi dobro, jos kad divljaju i misle da voze nesto specijalno
g1 gti pirelli bi rado vozio vikendom
Getei, getede i tesla vozaci su onako odokativno presisali benvej tricu po krkanluku, pa to ide glavom u smrt, ubacuje se, presijeca, haos.