Ima mi nešto u tom autu, neki šmek poseban.
Ali ubjedljivo najjači utisak, kada je Jeep u pitanj, na mene je ostavio Wagoner. Bio tamno zeleni sa onim drvenim aplikacijama na boku. Jedan jedini koji sam u životu vidio. Savršen.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
eto moj ex ,ponekad mi zao sto sam ga prodaocitroen xm wrote: ↑20/10/2020 19:07
Ovaj Čiroki kockica mi je uvijek bio drag i poželjan. Mnogo više od Grand Čirokija.

bio nekad ,prodao sam ja to ima 5 godina ...ko zna jel uopste hodabilan ..
Vjerujembitanga_sa_otesa wrote: ↑20/10/2020 22:12 ma to je smece vjeruj ,samo 4.0 valja u ovim autima i nijedan drugi motor![]()
Ma ja kontam da bi treb‘o bit‘. Opet se covjek ponada da ce otici u dobre ruke.bitanga_sa_otesa wrote: ↑20/10/2020 22:26bio nekad ,prodao sam ja to ima 5 godina ...ko zna jel uopste hodabilan ..

prodao ga ja jednom jaranu,vec su mu za 3 mjeseca jebali majku,on ga je proslijedio dalje... ko zna gdje je to zavrsilo..Rockefeller wrote: ↑20/10/2020 23:27
Ma ja kontam da bi treb‘o bit‘. Opet se covjek ponada da ce otici u dobre ruke.
Najstariji koji u kojem sam se ja vozio je bio 1987. god 1,8 karb (75 KS), u principu go ko pištolj, ali je imao oba.konektovan wrote: ↑21/10/2020 09:14Imas ih koliko hoces kod nas...zakacili, slomili, razvalili...
![]()
Ja sam se vozio u jednom, originalnom 1.6 d bez desnog,....i bas je bio neobican.
odvratno
Hebiga, meni odličan.