Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ako gledas da kupis sto bolji auto za sto manje para onda barem ne smijes patiti od brendova!
kupi nesto sto niko ne kupuje!
imas dobrog cerata na olx-u.
ako gledas da kupis sto bolji auto za sto manje para onda barem ne smijes patiti od brendova!
kupi nesto sto niko ne kupuje!
imas dobrog cerata na olx-u.
ja sam nekulturist ipak si smorio da valja a jos vece budale su ovi sto ti nesto kao preporucuju i trose svoje vlastito vrijeme na razmazenog manipulatora....
ja sam nekulturist ipak si smorio da valja a jos vece budale su ovi sto ti nesto kao preporucuju i trose svoje vlastito vrijeme na razmazenog manipulatora....
inace je Bagzi dao najispravnije misljenje
lijep ti kucni odgoj
a ti koji komentarisu
tipa bitange, bakira, amara i ostalih su ipak velicine koje ti nećeš dostići ni za narednih 17 života i njima svaki respekt
a ti , ti ces uvijek ostati jedno malo iskompleksirano govno
a to kakav sam ja i jesam li kakav manipulator i razmazen apsolutno me boli neka stvar
sa svojim novcem koji sam zaradio sa svojih 10 prstiju i malo mozga sto imam raspolazem kako ja hocu
ne cekam da mi stari kupi nit auto nit da mi da za kafe
kloniran wrote:
a to kakav sam ja i jesam li kakav manipulator i razmazen apsolutno me boli neka stvar
sa svojim novcem koji sam zaradio sa svojih 10 prstiju i malo mozga sto imam raspolazem kako ja hocu
toliko kucnog odgoja? slobodno pusti vodu sa svojim odgojem....
eno moj brat prodaje dobrog e46 316i
On topic ne mogu da mu nadjem mahane
vjeruj da sam razmisljao o takvom ima par godina
al me svake zime odbije cinjenica da svi redom iz naselja budu parkirani na dnu ulice cim prvi snijeg padne
p.s. amare, cini mi se da si juce bio parkiran kod grizelja na stupu
dobra ti mazga
kloniran wrote:
kloniran wrote:
pustio sam za tobom maloprije
slobodno pusti i svoje najblize obzirom da je takav krkanluk detektabilan gajgerom....
ja sam malograĐŽanin jer se samo malo kurcim da imam para po forumu i samo malo peglam svijet oko kupovine olupine do 8000 KM i malo para dajem za iste.... ja samo malo psujem apstraktne stvari - i to je to - rekreativno
commendatore wrote:mi zivimo u sekularnoj drzavi a ne u kalifatu gospon kvazivjernik.... demokratija i to....
znam ja vec koja si ti vrsta... nema toliko govana da opisem.
To sto zivis u demokratiji, ne znaci da je ok ne postovati tudja vjerska/religijska ili bilo koja uvjerenja tako sto ces iste omalovazavati i ruzno govoriti o njima (psovati) ....
Sad fol demokratija pa hajmo hebavat sve sto nam dodje pod ruku , jer je demokratija i ja smijem govorit sta hocu
commendatore wrote:mi zivimo u sekularnoj drzavi a ne u kalifatu gospon kvazivjernik.... demokratija i to....
To sto zivis u demokratiji, ne znaci da je ok ne postovati tudja vjerska/religijska ili bilo koja uvjerenja tako sto ces iste omalovazavati i ruzno govoriti o njima (psovati) ....
Sad fol demokratija pa hajmo hebavat sve sto nam dodje pod ruku , jer je demokratija i ja smijem govorit sta hocu
samo kazem ... a radi sta hoces ...
jasno je meni to - samo eto mene vjera nije naucila da nekom kazem da je govno msilim - bezveze je - ides u ĐŽamiju i kaes nekom da je govno
mediokritetski vjernik
sto se tice vrijedjanja religijskih osjecanja ima kamara tema gdje se blate religijska osjecanja pa je mnogima to sasvim ok
ja sam opsovo jer me prenijelo - frajer baljezga o kupovini auta ko da kupuje grcki nacionalni dug
samo kazem ... a radi sta hoces ...
jasno je meni to - samo eto mene vjera nije naucila da nekom kazem da je govno msilim - bezveze je - ides u ĐŽamiju i kaes nekom da je govno
njemu nista direktno nisam opsovo nego sam opsovo uopsteno - ko sto psuje pola naroda u BIH
EDIT:
i da - tema je promašena na pogresnom pdfu jer postoji kamara tema o neodlucnim kupovateljima auta koji bi s cicka smokvu da uberu al mogu samo nailovu mater kupit