Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Amare, stvar ukusa. Eto recimo i Taunusi su mi odlični.
Gorane, ima jedan perfektan Corado u Lukavici, a mislim da vlasnici imaju dva komada. Taj je fantastičan i mnogo je uloženo u njega. Braća su u pitanju, i svako auto koje imaju im bude maženo i paženo.
Sa Cromom ste me vratili u dječačke i momačke dane. Imali smo dvije Crome mk1 2.0 i.e .Auto je bilo perfektno, samo da je malo bolju limariju imala.
@citroen: Zenica, u po Ćaršije
Inače, kolekcionar, ne vozi te aute. Bilo je priča o nekim kadettima 16kama, kockica alpina i sličnih, hajmo reći, egzotika jer su navodno bili u super stanju. Ne znam jesu li lovačke. Vlasnik vozi nekog starog swifta a to što je sad na livadi je navodno dio
Upoznao sam covjeka, covjek voli auta, nisam pitao što ih ne vozi. i ja bih volio da ove aute vidim na ulicama al eto, za sad trunu na livadi. Djeca mu popravljaju skutere i preprodaju, nemam pojma imaju li interesa u ovim autima i ima li još nešto sakriveno
Mozda Bata ili commentadore znaju detaljnije
Throttle wrote:Upoznao sam covjeka, covjek voli auta, nisam pitao što ih ne vozi. i ja bih volio da ove aute vidim na ulicama al eto, za sad trunu na livadi. Djeca mu popravljaju skutere i preprodaju, nemam pojma imaju li interesa u ovim autima i ima li još nešto sakriveno
jesu to ona dvojica burazera jedan je sale i drugom sam zaboravio ime?
citroen xm wrote:Amare, stvar ukusa. Eto recimo i Taunusi su mi odlični.
Gorane, ima jedan perfektan Corado u Lukavici, a mislim da vlasnici imaju dva komada. Taj je fantastičan i mnogo je uloženo u njega. Braća su u pitanju, i svako auto koje imaju im bude maženo i paženo.
Sa Cromom ste me vratili u dječačke i momačke dane. Imali smo dvije Crome mk1 2.0 i.e .Auto je bilo perfektno, samo da je malo bolju limariju imala.
Throttle wrote:Upoznao sam covjeka, covjek voli auta, nisam pitao što ih ne vozi. i ja bih volio da ove aute vidim na ulicama al eto, za sad trunu na livadi. Djeca mu popravljaju skutere i preprodaju, nemam pojma imaju li interesa u ovim autima i ima li još nešto sakriveno
jesu to ona dvojica burazera jedan je sale i drugom sam zaboravio ime?
Da me ubijes, ne znam im ni ja imena, otac im je Vojo
bitanga_sa_otesa wrote:
ne znam jel perfektan ali vidjao sam ga ..
Mislim da sam nekada i ja viđao tog, ali daleko je on od ovoga pomenutog. Ima i jedan bordo metalik, dosta dobar, ali ima da se radi na njemu. To je ono što hajmo reći češće viđam.
Throttle wrote:
Da me ubijes, ne znam im ni ja imena, otac im je Vojo
mislim da su to oni,imali su dosta egzoticnih auta po garazama nekim...trebala bi biti i manta gte,sierra xr4,lancia delta integrale i tako to
99% da jest, nema niko po zenici da ima tako te aute, za njega svi znaju al malo ih je vidjelo te garaze pa je dosta nekih mahalskih priča u koje ne možeš bit siguran. Ja se sjecam da sam znao proci pored njihove te garaze, s glavne ceste vidis vrata odskrinuta i tamo neka auta sa 3cm prasine po njima, ne mozes prepoznat ni sta je. prijatelj mi je lakirer koji je radio za njega, sanirao neke stvarcice po autima, al nisam nikad vidio da je dovezao neke egzotike u lakirnicu, pretezno obicna auta, ne znam je li ih preprodavao il kupovao, popravljao pa negdje skladistio
bitanga_sa_otesa wrote:
ne znam jel perfektan ali vidjao sam ga ..
Zna li iko šta znači ovo endless ilussions na šajbi na civicu, Hondaši to furaju, ima i po Zenici neki Type R isto na šajbi
Neka japanska zezancija ili
Bakir1 wrote:Ovo sa ggm iznad pijace?
Uvijek je tu bilo auta strava....
Sa Pišća slikano, njihove garaže su lijevo gore iznad tih uslikanih a GGM prolazi iza te kuće. Ali to je to
Kako sam ja poluzenicko dijete uvijek ali uvijek je tu bilo stravičnih auta i to uvijek top auta.
Ta ggm im je zatvorila prolaz na cestu a time i pogled na one tri garaže...
Throttle wrote:
Zna li iko šta znači ovo endless ilussions na šajbi na civicu, Hondaši to furaju, ima i po Zenici neki Type R isto na šajbi
Neka japanska zezancija ili
ja znam za ovaj endless , e sad da li je to to ne znam