Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
konektovan wrote:to vjerovatno nije grebanje od opruga i amortizera,...
Grebanje nema veze s ovim nego sam pomenuo onako da je meni kao nesto grebalo a majstor kaze sve ok jos sa mnom otisao na voznju i na nekom parkingu kruzili nista se ne cuje
Inace sam skonto da te neke sitnice uvijek prestanu kad si kod majstora
Ps. Amortizere i opruge sam poceo jer se dotaklo toga a o tome nemam pojma
Grebanje nema veze s ovim nego sam pomenuo onako da je meni kao nesto grebalo a majstor kaze sve ok jos sa mnom otisao na voznju i na nekom parkingu kruzili nista se ne cuje
Podmazi balans stangle. To na 307, C4 moze izazvati cudne zvukove. Majstor nikad sam to nece uraditi, moras ga zamoliti.
Podmazi balans stangle. To na 307, C4 moze izazvati cudne zvukove. Majstor nikad sam to nece uraditi, moras ga zamoliti.
Ma urade oni dosta bez da ih napominjem nego jednostavno nije nista se culo kad smo se vozali
Inace sam skontao da sitnice inace prestanu kad si kod majstora ko da znaju jbt pa je sve u redu
amar1994 wrote:
bitanga nek potvrdi ali mislim da po ovome liku ovi poliuretanski seleni ili sta vec vise uticu na drzanje ceste nego sami coiloveri , kao i da super tvrde opeuge i amortizeri nisu dobri po normalnim cestama
pa i puni seleni prenose dio vibracija sa trapa na karoseriju.to je najmerno oslabljeno i napravljeno tako za udobnu voznju.zna se za sta se to mijenja ,ako hoces trkanje,ulijetanje,da ne zvace trap onda je ok,za normalnu voznju nema potrebe...
amar1994 wrote:
bitanga nek potvrdi ali mislim da po ovome liku ovi poliuretanski seleni ili sta vec vise uticu na drzanje ceste nego sami coiloveri , kao i da super tvrde opeuge i amortizeri nisu dobri po normalnim cestama
pa i puni seleni prenose dio vibracija sa trapa na karoseriju.to je najmerno oslabljeno i napravljeno tako za udobnu voznju.zna se za sta se to mijenja ,ako hoces trkanje,ulijetanje,da ne zvace trap onda je ok,za normalnu voznju nema potrebe...
Za ovo sam prvi put cuo i vidio od Bitanginog dobrog kolege Dragona , kaze za Alfu ovo ubilo se , zamjenis sve i rahat nema sta da zvace
Da li bi recimo dobar potez bio da se ove karoserije vrate u proizvodnju a ispod staviti novu tehnologiju koliko je moguce?
I fino kupis pezo 205 2018-a opel senator ili koji vec zelis naravno malo skuplje nego sadasnja auta