i ti mi sad tvrdis da se ne moze mijenjati istorija koja stoji u bazi, sve sto se unosi ljudskom rukom je podlozno prepravkama, sjecal li se velikih hapsenja u njemackoj 2011 godine bas zbog izmjena istorije u bazama i zatvaranju nekoliko velikih auto kuca u minhenu, frankfurtu i stuttgartu koji su prodavali rabljena vozila, ako se dobro sjecam uhapseno je tada 26 lica, direktora i vlasnika auto salona, ako kaze njemacka policija da je u njemackoj 30% rabljenih vozila vracena kilometraza onda se treba zapitati sta tek stigne do balkanaTheHound wrote:Jedina, po meni, validna garancija koju Kramar daje je garancija na predjenu kilometrazu. To se moze provjeriti pozivom u bilo koji ovlasteni servis i to je 100% onako kako kazu ljudi iz Kramara.Qler wrote:Bio sam par puta u kramaru, vidio sam i vozio vise auta i generalno auta nisu losa, ali vala nisu ni perfektna kako se ovdje prica. U glavnom dobro oprana i usminkana. Ona garancija im je smijesna, ali eto ljudi ulozili u marketing, raja im vjeruje i eto posla.
Za mene auto kuca kao i svaka druga, samo sa vecom ponudom.
A ovaj levat ih je upravo optuzio za vracanje kilometraze i to je jedini problem u citavoj ovoj raspravi. Dakle optuzio je ljude za jedinu stvar za koju 100% mozes garantovati da ne lazu. Sve ostalo kod Kramara nije nista bolje nego kod drugih, auta mogu biti u losem stanju, moze neki dio biti pokvaren, moze cak biti da je auto bilo i udareno ali je kilometraza 10000% onakva kako pise.
Auto salon Kramar - vasa iskustva
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- hellhammer
#376 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
- Wings
#377 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Ja nisam cuo za takav skandal iako sam usko vezan za takva desavanja. Pogotovu da su mijenjane baze podataka.
Mislim da mi nemamo problem sa nasim automobilima, anologno tvom problemu sa pojedinim auto kucama.
Mislim da mi nemamo problem sa nasim automobilima, anologno tvom problemu sa pojedinim auto kucama.
-
Revolver
#378 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
ja ne znam zašto rapravljate sa "gospodinom" nakon ovakve izjave:

Baš se vidi kakav je gospodinvozim takvog i svaki dan ga zakucajem u crveno
- hellhammer
#379 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
a sto trebam stediti auto za koje firma skupo placa lizing i koje ce se na kraju zamijeniti novim vozilom, takvo auto ce netko da kupi i falit ce se kako je dobro prosaoRevolver wrote:ja ne znam zašto rapravljate sa "gospodinom" nakon ovakve izjave:
Baš se vidi kakav je gospodinvozim takvog i svaki dan ga zakucajem u crveno
-
nedims
#380 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Kakva "civilizirana" i "strucna" razmjena misljenja
... Covjek da ne povjeruje... 
-
goran16v
#381 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
I kad podvuces crtu, cak i kad se radi u autu iste starosti, stranja i kilometraze, to sto Kramar ustedi kupujuci sa leasinga po lotovima ti otprilike obracuna kao zaradu na drugoj strani, a tebi i dalje ostaje trosak i rizik otici naslijepo po auto. Naravno i Kramar mora transportovati auto, ali prevoz kamionom po autu od placa do placa po autu je puno od voziti auto na tockovima.mali_milojica wrote:Naravno.goran16v wrote:Ali ces to od jednog vlasnika i od privatne osobe i da platis. Kad to i sve ostale troskove koje si nabrojao iznad bacis na papir sve ti se samo kaze.mali_milojica wrote:Ja sam uvijek ovdje govorio,da se u DE moze naci slican auto kako kod Kramara,ali da je jedan vlasnik i od privatne osobe. Ali razumijem da neko nema vremena da ode gore,potrosi 7-10 dana na trazenje i put,nema familiju da gdje spava,nema zivaca da se zafrkava sa papirologijom i onda ode i kupi auto kod Kramara.
Da li Kramar usminka ili ofarba poneki svoj auto? Pa naravno da da,ako je to potrebno da bi auto izgledao cakum-pakum,kao i vecina sto prodaju auta.
Plati,pa se klati
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#382 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Ljudi su napravili posao,to je cinjenica. Imaju ogromnu ponudu vozila,susretljivi su,i to privuce kupce iz svih krajeva BiH.
- TheHound
#383 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Hahahaha koji pacijent da ne povjerujes. On nekom kaze da je frustriran. Jadan ne bio sredi zivot pa se neces trebati ovako lijeciti po forumimahellhammer wrote: i ti mi sad tvrdis da se ne moze mijenjati istorija koja stoji u bazi, sve sto se unosi ljudskom rukom je podlozno prepravkama, sjecal li se velikih hapsenja u njemackoj 2011 godine bas zbog izmjena istorije u bazama i zatvaranju nekoliko velikih auto kuca u minhenu, frankfurtu i stuttgartu koji su prodavali rabljena vozila, ako se dobro sjecam uhapseno je tada 26 lica, direktora i vlasnika auto salona, ako kaze njemacka policija da je u njemackoj 30% rabljenih vozila vracena kilometraza onda se treba zapitati sta tek stigne do balkana
- hellhammer
#384 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
sa papcima vise ne komuniciramTheHound wrote:Hahahaha koji pacijent da ne povjerujes. On nekom kaze da je frustriran. Jadan ne bio sredi zivot pa se neces trebati ovako lijeciti po forumimahellhammer wrote: i ti mi sad tvrdis da se ne moze mijenjati istorija koja stoji u bazi, sve sto se unosi ljudskom rukom je podlozno prepravkama, sjecal li se velikih hapsenja u njemackoj 2011 godine bas zbog izmjena istorije u bazama i zatvaranju nekoliko velikih auto kuca u minhenu, frankfurtu i stuttgartu koji su prodavali rabljena vozila, ako se dobro sjecam uhapseno je tada 26 lica, direktora i vlasnika auto salona, ako kaze njemacka policija da je u njemackoj 30% rabljenih vozila vracena kilometraza onda se treba zapitati sta tek stigne do balkana![]()
![]()
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#385 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Svi se iskreno nadamo da neces vise

-
goran16v
#386 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Gospodin co'ek, on ga u crveno zakucaje, s papcima vise ne komuniciraje!
- TheHound
#387 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Cilj ispunjenhellhammer wrote: sa papcima vise ne komuniciram
S takvim se ne moze drugacije nego na frustracije i gluposti odgovoriti istom mjerom
- hellhammer
#388 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
seljacino, nije mi nivo da se svadjam ali kad vec hoces, da ti kazem da si glup ko kamaen i iskompleksirani papak 
- Ned071
#389 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Meshcini da on jedino eksere zakucaje u oberhauzenu. Il dostavlja nedze somune kedijem
- hellhammer
#390 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
ma jok, gdje to cistim wcNed071 wrote:Meshcini da on jedino eksere zakucaje u oberhauzenu. Il dostavlja nedze somune kedijem
-
goran16v
#391 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
"by hellhammer » 01/02/2015 13:47hellhammer wrote:seljacino, nije mi nivo da se svadjam ali kad vec hoces, da ti kazem da si glup ko kamaen i iskompleksirani papak
Revolver wrote:
ja ne znam zašto rapravljate sa "gospodinom" nakon ovakve izjave:
vozim takvog i svaki dan ga zakucajem u crveno
Baš se vidi kakav je gospodin
a sto trebam stediti auto za koje firma skupo placa lizing i koje ce se na kraju zamijeniti novim vozilom, takvo auto ce netko da kupi i falit ce se kako je dobro prosao"
Od ovog nisi mogao bolje objasniti ko je glupi papak! Cestitke!
- TheHound
#392 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Sad smo dobili i potvrduhellhammer wrote:seljacino, nije mi nivo da se svadjam ali kad vec hoces, da ti kazem da si glup ko kamaen i iskompleksirani papak
Sto volim natjerati ovakve vrste 'gospodina' da se samo razotkriju to je cudo jedno. Zar nisi rekao da neces vise? Hajd voz dijete.
- hellhammer
#393 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
ti glavo sa 16 ventila bolje da se nisi ni javio, ima mi netko da kaze nesto tko je radio kao potrcko i vozac, uz rat tko je cuvao magacin sa konzervama
ti nemas referenci da mi se javis i uopste da razgovaras, trebas prvo dici ruku za rijec a ne da upadas kao padobranac, znam sad ce drugi tvoj guzni prijatelj da uleti pa da te brani
poklopi se usima i sjedi
-
goran16v
#394 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Da, bolje za tebe da se nisam javio jer bi mozda ostao anonimlni glupi papak ali zad ce neTko malo da te zakucaje!hellhammer wrote:ti glavo sa 16 ventila bolje da se nisi ni javio, ima mi netko da kaze nesto tko je radio kao potrcko i vozac, uz rat tko je cuvao magacin sa konzervamati nemas referenci da mi se javis i uopste da razgovaras, trebas prvo dici ruku za rijec a ne da upadas kao padobranac, znam sad ce drugi tvoj guzni prijatelj da uleti pa da te brani
poklopi se usima i sjedi
Ironicno su napisali da si "gospodin" jer si elementarno nepismen, ali ti to ne skontas pa jos ispadnes i elementarno glup!
Dzaba ti poslije toga sva prica i sve te hrvatske leksicke inacice kojima se gadjas...
Last edited by goran16v on 01/02/2015 17:35, edited 1 time in total.
- hellhammer
#395 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
ooo gdje si inteligencijo, treba mi vozac, jesil rad da radis?goran16v wrote:Da, bolje za tebe da se nisam javio jer bi mozda ostao anonimlni glupi papak ali zad ce neTko malo da te zakucaje!hellhammer wrote:ti glavo sa 16 ventila bolje da se nisi ni javio, ima mi netko da kaze nesto tko je radio kao potrcko i vozac, uz rat tko je cuvao magacin sa konzervamati nemas referenci da mi se javis i uopste da razgovaras, trebas prvo dici ruku za rijec a ne da upadas kao padobranac, znam sad ce drugi tvoj guzni prijatelj da uleti pa da te brani
poklopi se usima i sjedi
Ironicno su napisali da si "gospodin" jer si elementarno nepismeni, a ti to ne skontas pa ispadnes elementarno glup!
Dzaba ti poslije toga sva prica i sve te hrvatske leksicke inacice kojima se gadjas...
- TheHound
#396 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Pogresnu tabletu uzeo danas?hellhammer wrote: ooo gdje si inteligencijo, treba mi vozac, jesil rad da radis?![]()
![]()
ili volis samo ove iz vlade da vozac pa da se osjecas da si i ti neki kurcic, kao ovi mnogi sto vidimo na putevima sa bljeskalicama i blinkerima. ti si jedan kondom koji nije uspio u zivotu i pokusavas to da nadomjestis preko foruma
-
goran16v
#397 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Sta ce tebi vozac kad svaki dan zakucajes leasing auto u crveno, a kondom je ono sto tvoj tata nije imao kad mu je navise trebalo pa se sad kaje!hellhammer wrote: ooo gdje si inteligencijo, treba mi vozac, jesil rad da radis?![]()
![]()
ili volis samo ove iz vlade da vozac pa da se osjecas da si i ti neki kurcic, kao ovi mnogi sto vidimo na putevima sa bljeskalicama i blinkerima. ti si jedan kondom koji nije uspio u zivotu i pokusavas to da nadomjestis preko foruma
Ima li sta smjesnije nego kad glupi papak od sebe pravi samo jos veceg glupana i papka!?!?!!?!?!?
- Ned071
#398 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Izvini bijo sam nevrozan. Sumljam betveze fa ti zakucajes
-
goran16v
#399 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Mislis, ispricajes se sto si bio nervozan? 
- hellhammer
#400 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
inteligencijogoran16v wrote:Sta ce tebi vozac kad svaki dan zakucajes leasing auto u crveno, a kondom je ono sto tvoj tata nije imao kad mu je navise trebalo pa se sad kaje!hellhammer wrote: ooo gdje si inteligencijo, treba mi vozac, jesil rad da radis?![]()
![]()
Ima li sta smjesnije nego kad glupi papak od sebe pravi samo jos veceg glupana i papka!?!?!!?!?!?