Pa nece ti on reci, ne valjaju ti disk plocice, znas sta on na to kaze - "ja ne servisiram auta nego prodajem" (bukvalno ovako). I nece ti ni on (naravno) reci "eto sta god nadjes cijena ide dole", cijena je takva kakva jeste, a za spustanje se mozes sam pobrinuti, s tim da je dobar argument da treba nesto mijenjati.Bakir1 wrote:iz toga ado sto ti napisa kramar nista nije bolji od svakog iole pismenijeg svercera.
pijaca, cuj ako skontas sta, sta imas kontati, cijenu neka sam prilagodi.
ima auta i moze se naci, na kraju krajeva i kramar od nekoga kupuje auta, udjes na plac kod njemca, ne turcina ni albanca, nego njemca a unutra ko parking tas-a 91 godine, nepregledni redovi krovova![]()
smajic ima dobre aute, slabiji izbor, ali su auti bolji od kramarovih...
Kramar kod nekog kupuje, ali tamo gdje on kupuje ja ne mogu prismrditi za cijenu za koju on kupi. Auta u Njemackoj, njemacka auta, koja mozes kupiti pojedinacno su jako skupa. Uglavnom skuplja nego kod Kramara. Drugo ogranicen si (tj. sam) na firme jer me inace nema nigdje (nema povrata PDVa).
Kramar je dobar iz dva razloga, ne vraca kilometrazu, i ima dobar izbor. Auta su u stanju kakva mogu biti nakon sto ih neko kupi da ih voza i proda za 5 godina, a ne cuva kao da ce cijeli zivot vozati to auto, tj. potrosna roba. Meni licno za moje potrebe, mana je sto su mahom sva auta prilicno puno presla za svoje godine. Druga mana je sto Kramar svaki bezvezeni paketic opreme dobro zaracuna. Treca je sto su auta iz Belgije ne iz Njemacke. Meni je samo prva ogranicenje.
Za Smajica sam dobio informacije da je dobar, ali mu je izbor pravo slab. Nije ni blizu ko kod Kramara.