Auto salon Kramar - vasa iskustva

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Locked
ado-šampion

#1426 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by ado-šampion »

Bakir1 wrote:iz toga ado sto ti napisa kramar nista nije bolji od svakog iole pismenijeg svercera.
pijaca, cuj ako skontas sta, sta imas kontati, cijenu neka sam prilagodi.
ima auta i moze se naci, na kraju krajeva i kramar od nekoga kupuje auta, udjes na plac kod njemca, ne turcina ni albanca, nego njemca a unutra ko parking tas-a 91 godine, nepregledni redovi krovova ;-)
smajic ima dobre aute, slabiji izbor, ali su auti bolji od kramarovih...
Pa nece ti on reci, ne valjaju ti disk plocice, znas sta on na to kaze - "ja ne servisiram auta nego prodajem" (bukvalno ovako). I nece ti ni on (naravno) reci "eto sta god nadjes cijena ide dole", cijena je takva kakva jeste, a za spustanje se mozes sam pobrinuti, s tim da je dobar argument da treba nesto mijenjati.

Kramar kod nekog kupuje, ali tamo gdje on kupuje ja ne mogu prismrditi za cijenu za koju on kupi. Auta u Njemackoj, njemacka auta, koja mozes kupiti pojedinacno su jako skupa. Uglavnom skuplja nego kod Kramara. Drugo ogranicen si (tj. sam) na firme jer me inace nema nigdje (nema povrata PDVa).

Kramar je dobar iz dva razloga, ne vraca kilometrazu, i ima dobar izbor. Auta su u stanju kakva mogu biti nakon sto ih neko kupi da ih voza i proda za 5 godina, a ne cuva kao da ce cijeli zivot vozati to auto, tj. potrosna roba. Meni licno za moje potrebe, mana je sto su mahom sva auta prilicno puno presla za svoje godine. Druga mana je sto Kramar svaki bezvezeni paketic opreme dobro zaracuna. Treca je sto su auta iz Belgije ne iz Njemacke. Meni je samo prva ogranicenje.

Za Smajica sam dobio informacije da je dobar, ali mu je izbor pravo slab. Nije ni blizu ko kod Kramara.
Ramzess Veliki

#1427 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by Ramzess Veliki »

homar wrote:Ljudi otvorite oči kada kupujete kod Kramara.
Ono što reklamiraju i što ti kažu LAŽU uz kafu i sok.

Predlažem Vam kada odete kod Kramara da postupite na slijedeći način:

1. Kada Vam kažu da nemožete prije kupovine voziti auto na redovni servis na dijagnostiku, nego tek kada platite auto, nemojte nasjedati na tu foru.
Od primjedbi koje se na zvaničnom servisu napišu, 90% toga vam ne priznaju. I ono što vam priznaju vozaju vas po raznim servisima neovlaštenim po Sarajevu ili šlepaju vozijo u Ljubuški, nedaj ti Bože.
2. Razlika između Kramara i švercera je u tome što Kramar našminka vozilo, dubinski opere sjedišta, namiriše auto, popiješ sok i kafu, a kada ti uzme novac NE J..E TE, već te voza kao da si slijepac.
3. Ako nemožete odvesti auto prije kupovine na ovlašteni servis, povedite dobrog mehanirara, koji može na licu mjesta vidjeti auto i nedozvoliti da vam prodaju mačku u džaku.

Ovo vam pišem iz dobre namjere, nemam nikakvih interesa ali nemojte nasjedati na prazne priče.
Odličan savjet, i pridružujem se istom komentaru. :thumbup:
Kramarova tzv. garancija je nula. Daju garanciju na glavu motora, klipove i druge dijelove motora i na pređenu kilometražu. Za to vam svako može dati garanciju na 6 mjeseci, ne'š garancije ... ali zato ninašta drugo ne daju. Ja sam dovukao dvojicu majstora i pomno smo pregledali auto. Odmah su pronašli da je flekovan i da je zadnji branik mijenjan, ali za tu cijenu to su bile sitnice. Naknadno sam otkrio da je jedan ležaj propao, ali kako su mi spustili cijenu za 900 KM opet sam vrlo zadovoljan.
Jasno da će se pojaviti još nešto, ipak su to polovna auta koja nisu malo prešla. Motor je dobro opran, rekao bi nov, ali u rubovima vidim masnoće. Za sada ne curi nigdje ništa pa pretpostavljam da je opravljeno šta god da je bilo.
Najviše me ljute sa tom politikom da ti daju jedan ključ, a drugi nekad ... kao drže ga u sefu u Njemačkoj pa treba 15-20 dana da stigne.
Evo već više od mjesec dana ih zivkam za drugi ključ. Čim su se riješili auta - zaboravili ...
GaRGa

#1428 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by GaRGa »

Bakir1 wrote:evo npr jedan auto od lika u Visokom, koji citav zivot uvlaci Mercedese i popravlja, servis Becar, za ovaj auto ja ruku u vatru stavljam da je bolji od sve i jednog Kramarovog slicnog, cijenu ne znam, znaci moze se naci, eto kome treba auto po narudzbi neka nazove Hadziju ili Mirzu, sta trazi i plati to i dobije ;-)
http://www.olx.ba/artikal/16851527/mercedes-e300-cdi/

http://www.dr-vogler.de/fahrzeugsuche/? ... id=2755524
Bakir1

#1429 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by Bakir1 »

madner wrote:Samo je skup. Ja sam gledao nesto E350 i moze se dobiti sa znatno nizom kilometrazom za te pare. :D
ali je dobar nema dalje, kakav je dosao takav je i kilometri su ti garantovano, a ko hoce da se "namiri" sa autom ovog kalibra samo kod hadzije ;-)
GaRGa wrote:
Bakir1 wrote:evo npr jedan auto od lika u Visokom, koji citav zivot uvlaci Mercedese i popravlja, servis Becar, za ovaj auto ja ruku u vatru stavljam da je bolji od sve i jednog Kramarovog slicnog, cijenu ne znam, znaci moze se naci, eto kome treba auto po narudzbi neka nazove Hadziju ili Mirzu, sta trazi i plati to i dobije ;-)
http://www.olx.ba/artikal/16851527/mercedes-e300-cdi/

http://www.dr-vogler.de/fahrzeugsuche/? ... id=2755524
T model
NK33

#1430 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by NK33 »

Kao sto je ovdje milion puta ponavljano i ponavljano, niko ne brani Kramara. Svi se slazemo da su sverceri kao i svi drugi, da hoce sakrit neke stvari, itd. Njihova garancija na neke dijelove i gluposti za mene ne vrijedi nista. Ono po cemu se razlikuju od sitnih svercera jeste garancija na porijeklo i kilometrazu, sve ostalo sta ti promakne si sam kriv ali to dvoje sigurno ne moras provjeravati.

Problem je sto svakih mjesec dana ovdje 'nalete' likovi koji kazu 'pa eto odes i ti kao Kramar i uzmes auto gdje i oni uzmu'. Takve odmah diskvalifikovati iz dalje rasprave (bakir1 i konektovan sto se mene tice diskvalifikovani i na ignore) jer je ocigledno da nemaju nikakve informacije ni o Kramaru ni o nabavci auta kako to Kramar i slicni njima rade. A to znaci da ni ti, ni ja ni bilo koje drugo fizicko lice ne mozemo ni sanjati da uzmemo auto ondje gdje Kramar uzima a pogotovo po cijeni po kojoj uzima.
Last edited by NK33 on 20/07/2015 14:29, edited 2 times in total.
condy

#1431 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by condy »

Bakir1 wrote:iz toga ado sto ti napisa kramar nista nije bolji od svakog iole pismenijeg svercera.
ima auta i moze se naci, na kraju krajeva i kramar od nekoga kupuje auta, udjes na plac kod njemca, ne turcina ni albanca, nego njemca a unutra ko parking tas-a 91 godine, nepregledni redovi krovova ;-)
Sta znas o njegovim autima ?
Ima on dosta zanimljivu ponudu vozila starih pet do šest godina i sa kilometražom od 150kkm pa naviše.
Bakir1

#1432 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by Bakir1 »

ado-šampion wrote:
Pa nece ti on reci, ne valjaju ti disk plocice, znas sta on na to kaze - "ja ne servisiram auta nego prodajem" (bukvalno ovako). I nece ti ni on (naravno) reci "eto sta god nadjes cijena ide dole", cijena je takva kakva jeste, a za spustanje se mozes sam pobrinuti, s tim da je dobar argument da treba nesto mijenjati.

Kramar kod nekog kupuje, ali tamo gdje on kupuje ja ne mogu prismrditi za cijenu za koju on kupi. Auta u Njemackoj, njemacka auta, koja mozes kupiti pojedinacno su jako skupa. Uglavnom skuplja nego kod Kramara. Drugo ogranicen si (tj. sam) na firme jer me inace nema nigdje (nema povrata PDVa).

Kramar je dobar iz dva razloga, ne vraca kilometrazu, i ima dobar izbor. Auta su u stanju kakva mogu biti nakon sto ih neko kupi da ih voza i proda za 5 godina, a ne cuva kao da ce cijeli zivot vozati to auto, tj. potrosna roba. Meni licno za moje potrebe, mana je sto su mahom sva auta prilicno puno presla za svoje godine. Druga mana je sto Kramar svaki bezvezeni paketic opreme dobro zaracuna. Treca je sto su auta iz Belgije ne iz Njemacke. Meni je samo prva ogranicenje.

Za Smajica sam dobio informacije da je dobar, ali mu je izbor pravo slab. Nije ni blizu ko kod Kramara.
pa jbg na kilometrima sa kojim on prodaje auto vazda ima nesto mijenjati, koliko god da ti kao musterija mozes kokosariti moze i on kao prodavac, ali tu dolazimo do cinjenice da niko nece skupo a dobro, nego bi svi miks suprotnosti.

sto se tice kupovine, kupuju i ostali, ovo sto ima "uvoznika" ima i druge ruke kao kramar, manje ali ima, ali isto tako ima i trece i ko zna koje, time se diktira i kvalitet vozila ali i cijena, ali on se nekada ponasa kao "prva" ruka kvalitetom i "zadnja" cijenom.

Oprema i trziste diktira cijenu kako je tako je, normalno je da ce svaki "njemacki" biti skuplji od "belgijskog" ako nista sto je satnica servisa veca barem za trecinu.

Izbor ne sporim ni kilometre, sporim kokosarenje tipa toga sto si ti naveo, treba ostaviti prostora par stoja za ugodu ali to presucivanje i kako koga nategne nije ono za sta se on prodaje i reklamira.

sa smajicem se mozes i dogovoriti na kraju krajeva oko izbora
Bakir1

#1433 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by Bakir1 »

condy wrote:
Sta znas o njegovim autima ?
Ima on dosta zanimljivu ponudu vozila starih pet do šest godina i sa kilometražom od 150kkm pa naviše.
znam da radi to sto radi preko 20 godina a da mu niko nije jos ni ruznu rijec rekao radi auta, znam to izmedju ostalog :wink:
condy

#1434 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by condy »

ado-šampion wrote:
Kramar je jos jeftin s obzirom kakve su cijene vani. A to mu obogucava flotna nabavka. Uvozna auta koja su na PIKu mjerodavna su jedino ako im nije spustena kilometraza, a takva kostaju ako ne isto kao kod Kramara, onda samo moze biti skuplje. Makar ovo sto sam ja gledao. Ta sto su ko bajagi 2-3 hiljade jeftinija od Kramara su u 90% slucajeva spustena kilometraza, ili je udarano, ili je popravljeno. Ili uvoz iz Italije, ima i toga. Drugacije fakat ne vidim kako da neko kupi auto u Njemackoj/Belgiji/Holandiji, da proda ovdje i zaradi i da je jeftiniji od Kramara. Toga nema. Evo ja bih jako volio da znam kako je to moguce pa da ne gledam auto vise u Bosni nego da odmah trazenje prebacim na Njemacku.
Upotpunosti tačno. Vani, konkretno u Njemačkoj vozila su skuplja, u to sam se lično uvjerio više puta. Vozilo staro pet godina, približno istog stanja je skuplje u Njemačkoj nego kod Kramara. Razlika je u tome što u Njemačkoj je ponuda puno bolja.

Kad je u pitanju garancija u Njemačkoj postoje auto kuće koje kupcu garantuju određeni period za sve kvarove na autu, najmanje šest mjeseci od kupovine. To je praksa kod kupovine BMW-a ili Audija, i to gotovo uvijek kod renomirane auto kuće polovnih vozila, ali i kod drugih proizvođača poput Citroena i sl. Cijene tih vozila su skuplje. Gledao sam u maju audija a6 iz 2013. godine sa pređenih 25.000 km, cijena mu je 38.500 eura. Vozilo ima fabričku garanciju i garanciju prodavca, koji oficijelni audi trgovac, na dvije godine na sve mehaničke i elektro kvarove. S tim da cijena vozila govori sve. Međutim, i Kramar ima veoma skupih vozila, pa i skupljih od ovog audija, a u factu nema nikakve garancije. Normalna stvar je da se dobije određena konkretna garancija. Logično ne može biti ovolika kao kod ovog audija starog dvije godine i sa tako malo kilometara, ali normalno je da ti se ponudi neka garancija da vozilo nema skrivenih većih kvarova.
condy

#1435 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by condy »

konektovan wrote:Sto manje znas o automobilima,idealna si musterija za kramara,i bilo kojeg drugog svercera. Svi su spremni da sakriju i najmanju boljku ili gresku na autu,tako da ne treba covjek da se zavarava.
Ma nije tačno. Ja sam kupio kod kramara auto i ništa nije skrivao. Odnosno ništa nije ni rekao o autu, stao je sa strane i pustio me da gledam i probam vozilo. Nije me u bilo šta ubjeđivao, niti je išta objašnjavao o vozilu osim onoga što sam ga ja pitao. Čak šta više izgledao je nezainteresovano, i znao je o vozilu samo ono što je imao u papiru odnosno u servisnoj evidenciji. Tri godine je kod mene vozilo. Išao sa njim do sada pet puta vani i prešao oko 45.000 km i od kvarova zamijenio odmah cilindar kvačila poslije kupovine, popravio jednu ogrebotinu na zadnjim vratima koja nije bila skrivena već je ja nisam uočio, ni sam ne znam kakao, zamjenio dvije gume i zamjenio nedavno cilindar brave zadnjih vrata. Ostalo redovni servis. Zbog slabih zadnjih guma skinuo sam 1.000 km cijene vozila a mogao sam još da sam uspio primjetiti da cilindar kvačila nije najbolji iako sam bio u dilemi. Sve u svemu zadovoljan sam, išao više puta u Njemačku, vozio ga 230km/h :D
saiks

#1436 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by saiks »

Ramzess Veliki wrote:
homar wrote:Ljudi otvorite oči kada kupujete kod Kramara.
Ono što reklamiraju i što ti kažu LAŽU uz kafu i sok.

Predlažem Vam kada odete kod Kramara da postupite na slijedeći način:

1. Kada Vam kažu da nemožete prije kupovine voziti auto na redovni servis na dijagnostiku, nego tek kada platite auto, nemojte nasjedati na tu foru.
Od primjedbi koje se na zvaničnom servisu napišu, 90% toga vam ne priznaju. I ono što vam priznaju vozaju vas po raznim servisima neovlaštenim po Sarajevu ili šlepaju vozijo u Ljubuški, nedaj ti Bože.
2. Razlika između Kramara i švercera je u tome što Kramar našminka vozilo, dubinski opere sjedišta, namiriše auto, popiješ sok i kafu, a kada ti uzme novac NE J..E TE, već te voza kao da si slijepac.
3. Ako nemožete odvesti auto prije kupovine na ovlašteni servis, povedite dobrog mehanirara, koji može na licu mjesta vidjeti auto i nedozvoliti da vam prodaju mačku u džaku.

Ovo vam pišem iz dobre namjere, nemam nikakvih interesa ali nemojte nasjedati na prazne priče.
Odličan savjet, i pridružujem se istom komentaru. :thumbup:
Kramarova tzv. garancija je nula. Daju garanciju na glavu motora, klipove i druge dijelove motora i na pređenu kilometražu. Za to vam svako može dati garanciju na 6 mjeseci, ne'š garancije ... ali zato ninašta drugo ne daju. Ja sam dovukao dvojicu majstora i pomno smo pregledali auto. Odmah su pronašli da je flekovan i da je zadnji branik mijenjan, ali za tu cijenu to su bile sitnice. Naknadno sam otkrio da je jedan ležaj propao, ali kako su mi spustili cijenu za 900 KM opet sam vrlo zadovoljan.
Jasno da će se pojaviti još nešto, ipak su to polovna auta koja nisu malo prešla. Motor je dobro opran, rekao bi nov, ali u rubovima vidim masnoće. Za sada ne curi nigdje ništa pa pretpostavljam da je opravljeno šta god da je bilo.
Najviše me ljute sa tom politikom da ti daju jedan ključ, a drugi nekad ... kao drže ga u sefu u Njemačkoj pa treba 15-20 dana da stigne.
Evo već više od mjesec dana ih zivkam za drugi ključ. Čim su se riješili auta - zaboravili ...
Kakva je to politika u vezi kljuceva,za ovo prvi puta cujem. Da li jos netko ima ovakvo iskustvo? Zasto si uopce uzimao auto s jednim kljucem?
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#1437 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by konektovan »

condy wrote:
konektovan wrote:Sto manje znas o automobilima,idealna si musterija za kramara,i bilo kojeg drugog svercera. Svi su spremni da sakriju i najmanju boljku ili gresku na autu,tako da ne treba covjek da se zavarava.
Ma nije tačno. Ja sam kupio kod kramara auto i ništa nije skrivao. Odnosno ništa nije ni rekao o autu, stao je sa strane i pustio me da gledam i probam vozilo. Nije me u bilo šta ubjeđivao, niti je išta objašnjavao o vozilu osim onoga što sam ga ja pitao. Čak šta više izgledao je nezainteresovano, i znao je o vozilu samo ono što je imao u papiru odnosno u servisnoj evidenciji. Tri godine je kod mene vozilo. Išao sa njim do sada pet puta vani i prešao oko 45.000 km i od kvarova zamijenio odmah cilindar kvačila poslije kupovine, popravio jednu ogrebotinu na zadnjim vratima koja nije bila skrivena već je ja nisam uočio, ni sam ne znam kakao, zamjenio dvije gume i zamjenio nedavno cilindar brave zadnjih vrata. Ostalo redovni servis. Zbog slabih zadnjih guma skinuo sam 1.000 km cijene vozila a mogao sam još da sam uspio primjetiti da cilindar kvačila nije najbolji iako sam bio u dilemi. Sve u svemu zadovoljan sam, išao više puta u Njemačku, vozio ga 230km/h :D
Vidis,ja sam kupio kod drugih svercera i presao preko 100 hiljada za 5 i po godina,i nisam imao troska k'o ti. :mrgreen:

Nisam se ja samo dotakao kramara,spomenuo sam i druge svercere,tako da sam se odmah ogradio od etiketiranja kramara kao jedinog nepostenog.

Evo vidjeh sad,da sam i diskvalifikovan od NK33 zajedno sa drugom Bakirom,pa se izvinjavam sto sam prekrsio pravilo. :mrgreen: :lol:
Bakir1

#1438 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by Bakir1 »

Meni se uvalilo jedva ono peceno meso pojedoh i to jedva kilu nekako mi se uvalilo, dzaba potok dzaba hlad dzaba 1300 metara nadmorske visine jedva :mrgreen: :lol:
Ned071

#1439 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by Ned071 »

Visocacima samo meso na pameti :mrgreen:
Bakir1

#1440 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by Bakir1 »

Visocanima, ta nismo u foci :mrgreen:
Meso i biznis a kada hoces uspjeh jedno sa drugim ko nokat i prst.
Al da me je urezilio jest, jedva se nekako fokusirah :lol:
condy

#1441 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by condy »

konektovan wrote:
Vidis,ja sam kupio kod drugih svercera i presao preko 100 hiljada za 5 i po godina,i nisam imao troska k'o ti. :mrgreen:

Nisam se ja samo dotakao kramara,spomenuo sam i druge svercere,tako da sam se odmah ogradio od etiketiranja kramara kao jedinog nepostenog.
Nisi ti digo haube pet godina pa nisi ni mogao imati trosska :D

O kramaru trebaju pisati oni koji imaju lično iskustvo kupovine vozila kod njega. Svi drugi, samo mogu nagađati.
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#1442 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by konektovan »

condy wrote:
konektovan wrote:

Nisi ti digo haube pet godina pa nisi ni mogao imati trosska :D

O kramaru trebaju pisati oni koji imaju lično iskustvo kupovine vozila kod njega. Svi drugi, samo mogu nagađati.
Ja imam licno iskustvo. Otisao da kupim,i nisam kupio.:-) Je l' se to pika????? :mrgreen:
Ramzess Veliki

#1443 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by Ramzess Veliki »

saiks wrote:
Ramzess Veliki wrote:Odličan savjet, i pridružujem se istom komentaru. :thumbup:
Kakva je to politika u vezi kljuceva,za ovo prvi puta cujem. Da li jos netko ima ovakvo iskustvo? Zasto si uopce uzimao auto s jednim kljucem?
Jer su mi u salonu na upit za rezervni ključ i kod ključ rekli da se isti drže u kasi i da će mi ih isporučiti u roku od 15 dana, da je takva politika firme. Nazovem rodicu koja je uzela Audija kod njih i ona mi potvrdi da je dobila rezervni ključ za 15 dana. :roll:
Evo poslije mjesec dana su mi rekli da ključa nema i da je to jedan od stotinu slučajeva ... i da će mi srediti popust za izradu rezervnog ključa.
Inače cijena sa njihovim popustom je veća nego što je regularna cijena ...

Opet sam zadovoljan i cijenom i autom, u Njemačkoj je isti 14-16000 EUR, a ja sam ga platio 9500.
karanana

#1444 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by karanana »

jah politika..., ali opet ne kontam zasto je to takva politika i koji je praktican razlog cuvanja drugog kljuca 15 dana.
Bakir1

#1445 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by Bakir1 »

pa rekao je vec neko, oni dok plate auto, lizing vrati kljuc i onda ga dostavljaju tebi, da li je sporan dio vrijednosti ili nesto drugo ne znam, vidis da se ne smije ni komentarisati :D
karanana

#1446 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by karanana »

a izvini, pratim temu mozda zadnje 2-3 stranice.

Znaci oni prodaju auta koja su uzeli preko leasinga. Mozda je i ovome raspravljano ali kako je to moguce uraditi, odnosno kako mogu prenijeti vlasnistvo auta na "kupca" u njihovom salonu?
Ramzess Veliki

#1447 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by Ramzess Veliki »

Bakir1 wrote:pa rekao je vec neko, oni dok plate auto, lizing vrati kljuc i onda ga dostavljaju tebi, da li je sporan dio vrijednosti ili nesto drugo ne znam, vidis da se ne smije ni komentarisati :D
To je to, oni plaćaju leasingu auto.
Svejedno ću kod Houdinija uraditi rezervni i poništiti svaki drugi eventualno postojeći ključ, za svaki slučaj.
Bakir1

#1448 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by Bakir1 »

moguce je sve je moguce, imaju svojih uposlenika po forumu, dati ce neko svileno objasnjenje ne sekiraj se :thumbup:
karanana

#1449 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by karanana »

to je neka frchka i malverzacija na granici sa papirima.
...sve do jednom. kad u ocekivanju drugog seta kljuceva, mjesto ljubaznog prodavca na vrata ne zakuca interpol sa drugim setom kljuceva da ga vozi nazad.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#1450 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva

Post by mali_milojica »

Znaci,od sad kad neko kupuje auto kod Kramara ne treba dati sve pare dok ne donesu sve kljuceve. Treba im reci 500 KM manje dok mi ne donesete sve kljuceve,kad budu tu ja cu doci po njih i dati ostatak :D
Locked