Bakir1 wrote:to sve objasnjava![]()
i kvacilo i diskovi (nemas pakne na tom autu druze)
hahahaaa
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Bakir1 wrote:to sve objasnjava![]()
i kvacilo i diskovi (nemas pakne na tom autu druze)
I ja bih Focusa preporucio.Gost1515 wrote:mozes naci solidnog focusa za te pare ...
mayab wrote:Što je neko već ovde na forumu napisao , "*ebo je majku onaj ko je kupio auto po savjetima sa ovog foruma"
ja sam za te pare kupio pasata 4, 94 gp i dobro me služi. zavisi za koju namjenu ti auto treba, šta preferiraš itd, ali u principu je najbitnije da je auto očuvano, ono, spolja kad ga pogledaš da dobro izgleda.collapse wrote:Eto sad nema auta za 4 hiljade eura , ko nema sta rec pametno nek ne pise nista i ko nikad nije ni kupovao svoje auto...
don paskvale wrote:ja sam za te pare kupio pasata 4, 94 gp i dobro me služi. zavisi za koju namjenu ti auto treba, šta preferiraš itd, ali u principu je najbitnije da je auto očuvano, ono, spolja kad ga pogledaš da dobro izgleda.collapse wrote:Eto sad nema auta za 4 hiljade eura , ko nema sta rec pametno nek ne pise nista i ko nikad nije ni kupovao svoje auto...
ovdje ćeš teško dobiti koristan savjet, jer izgleda da članovi foruma kupuju auta od 10, 20 i više hiljada evra, pa ne znaju kako je kad hoćeš kupiti auto, a nemaš toliko novca. i sad ti pitaš koje auto do 4000e, a neko ti kaže: za te pare ništa, treba ti 10 000e i po mogućnosti da kupiš novo auto, jer je novo auto bolje od onog koje je staro 15 godina. eto, kao to ne znaš.
sretno sa kupovinom.
shibonja wrote:Evo da nebude da zacatavam temu ,Golf 4 ,1.9 Dizel ,90 konja,preso 280000 kilometara,plava boja ,cetvera vrata,cijena tacno 8000km ,za vise info na PP posto je link na ovaj sajt pod spam