Autenticnost dokumenta

Post Reply
EI Presidente

#1 Autenticnost dokumenta

Post by EI Presidente »

Da nije tuzno i nevjerovatno, bilo bi fakat sega :-)

Drzava nam pociva na fotokopiji :D Kolika je autenticna vrijednost Daytonskog Sporazuma ako original zvanicno ne postoji?

Sad imamo priliku da izbrisemo RS za sva vremena!

posto je fotokopija u pitanju samo trebamo izmjeniti dio teksta koji definise entitete, i ubaciti novu stranicu na kojoj se entiteti ne pominju. Nece niko skontat. Mozda Komsic :D

PS. Posto zivim blizu Kongresne Arhive, mozda odem i provjerim da li Ameri imaju original :D Moracemo ih moliti da nas opet vade iz vanago :D
pitt

#2 Re: Autenticnost dokumenta

Post by pitt »

EI Presidente wrote:Da nije tuzno i nevjerovatno, bilo bi fakat sega :-)

Drzava nam pociva na fotokopiji :D Kolika je autenticna vrijednost Daytonskog Sporazuma ako original zvanicno ne postoji?

Sad imamo priliku da izbrisemo RS za sva vremena!

posto je fotokopija u pitanju samo trebamo izmjeniti dio teksta koji definise entitete, i ubaciti novu stranicu na kojoj se entiteti ne pominju. Nece niko skontat. Mozda Komsic :D

PS. Posto zivim blizu Kongresne Arhive, mozda odem i provjerim da li Ameri imaju original :D Moracemo ih moliti da nas opet vade iz vanago :D
eki ameri nas vadili iz vanago.....vela havle :D:D:D:D:D
de vidi prvo da ga nisu kakav portir ili cistacica na e-bay izbacili :D:D:D
EI Presidente

#3 Re: Autenticnost dokumenta

Post by EI Presidente »

pitt wrote: eki ameri nas vadili iz vanago.....vela havle :D:D:D:D:D
de vidi prvo da ga nisu kakav portir ili cistacica na e-bay izbacili :D:D:D
Mislim da nam je sad najbitnije provjeriti da li je postojeca fotokopija ovjerena :D

Ako nije, pozivam sve ozbiljne forUMase da izadju s prijedlozima revizije sporazuma.

Ovo je prva prilika da poduzmemo konkretne korake ka redefiniranju drzavnosti post-daytonske BIH :D

SAD ILI NIKAD :D

PS. provjerio sam ebay, mane shtani :sad:
pitt

Post by pitt »

namazani,.,....cekaju da se procuju pa da skoci vrijednost :D:D Vrijedi sigurno vise od deklaracije :D:D:D
EI Presidente

Post by EI Presidente »

pitt wrote:namazani,.,....cekaju da se procuju pa da skoci vrijednost :D:D Vrijedi sigurno vise od deklaracije :D:D:D
Cekaj samo da Holbrooke cuje vijesti :D Garant ce rec'" pa sve sam im skonto, NATO poslo, karte platio, doveo hin u Dayton, natjero da pregovaraju, istipko sve na papir, sta sam samo viskija potrosio, pa malo ruke zavrno onom Krajsniku, pa Slobu napio, potego sam veze kako sam znao i umio...oni su samo morali potpisat, i sacuvat orginal....pa ne moze se tako u evropu, sunce mu kalajasano...":D
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

..kad su prosvercali orginalni ustav RBiH sto se cuditi da se zagubio i orginalni dokument Dayton Peace Accords :D :D :D
pitt

Post by pitt »

ma to su sigurno polvareni rusi zalapili.....ko i povelju kulina bana :D:D:D
Saian

Post by Saian »

hebo ti cirkus sta je politichka scena u BiH, imamo majmune, slonove, klaune, zvijeri, politichke akrobate, ljude od gume (poltrone), ljude djulad :D (Ibro Spahic) i evo na kraju i madjionicare det dzas mejk tings disapiaaaaaaaaaaa :-) najjachi smo :D
seiko22
Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle

Post by seiko22 »

EI Presidente wrote:
pitt wrote:namazani,.,....cekaju da se procuju pa da skoci vrijednost :D:D Vrijedi sigurno vise od deklaracije :D:D:D
Cekaj samo da Holbrooke cuje vijesti :D Garant ce rec'" pa sve sam im skonto, NATO poslo, karte platio, doveo hin u Dayton, natjero da pregovaraju, istipko sve na papir, sta sam samo viskija potrosio, pa malo ruke zavrno onom Krajsniku, pa Slobu napio, potego sam veze kako sam znao i umio...oni su samo morali potpisat, i sacuvat orginal....pa ne moze se tako u evropu, sunce mu kalajasano...":D
:kravata: :faraon1: :dance:
foreigndude

Post by foreigndude »

E jebo ja nasu drzavu.
pitt

Post by pitt »

Saian wrote:hebo ti cirkus sta je politichka scena u BiH, imamo majmune, slonove, klaune, zvijeri, politichke akrobate, ljude od gume (poltrone), ljude djulad :D (Ibro Spahic) i evo na kraju i madjionicare det dzas mejk tings disapiaaaaaaaaaaa :-) najjachi smo :D
pa cik reci da nismo zemlja cuda :D:D:D:D Oj Alice....june te zbolo :D:D
Post Reply