Ashdown ponizio i ismijao Tihića!

Fair_Life

Post by Fair_Life »

Ne bih rekao da mu nisu 'izvlacili usi'.
Vodenjak

Post by Vodenjak »

E. Jaganjac wrote:Ovdje NEKO (OHR ili dio velikosrpskog lobija MZ) radi slijedecu stvar, oprobanu u psiholgiji i (fasistickoj) politici:

-Prvo se oponent ponizi i natjera da emotivno reaguje.

-Zatim slijedi kao bajagi izvinjenje, osmjesi, negiranje, ko to tamo puca... i td.

-Tako slomjen covjek, da bi se povratio potpisuje sve sto mu se podmetne, u ovom slucaju definitivno rusenje Bosne, kroz dobrovoljnu legalizaciju tzv RS u novom/promjenjenom ustavu.
Stvarno, kad vise mislis prestati sa prosipanjem "stavova" bosanskog kongresa po ovom forumu?

Ugusi covjece! :-?
Elitni vojnik

Post by Elitni vojnik »

Evo vic da omeksa raspravu :D

prva slika
vozi se tito u vozu
odjednom voz stane
tito izadje i pita zasto je voz stao
druze tito, nema vise pruge
tito: brzo zovite omladince neka izgrade prugu

slika druga
vozi se ante markovic u vozu
odjednom voz stane
izadje markovic i pita zasto je voz stao
nema vise pruge
markovic: brzo, skidajte prugu kojom smo prosli i stavljajte naprijed

slika treca
vozi se sulejman tihic u vozu
odjednom voz stane
izadje tihic i pita zasto smo stali
gospodine predsjednice nema vise pruge
tihic: ljuljajte voz da djeluje kao da se vozimo
xygirl

Post by xygirl »

:D
Murat Sabanovic

Post by Murat Sabanovic »

Image

neces tihi u brisel

Image
:-) :-) :-) :-)
privremeni

Post by privremeni »

Pise: Sven Rustempasic

Slijedeci clanak pojašnjava kako Britanska obavještajna služba nastoji DEFINITIVNO OSIGURATI da Sulejman Tihiæ u petak bude u Sarajevu, gdje bi (ako je veleizdajnik i/ili idiot!) trebao potpisati Haysov plan koji definitivno zanavijek cementira postojanje Republike srpske. Pogledajte kojim se niskostima i bezobrazlucima Alglocionisti služe. Naravno, u petak èemo vidjeti da li ce SDA odn. Tihic, zanavijek pokopati državu BiH.
:D :D
a on smislio trece, zbrisati u Brisel.
Ne znam da li je :lol: takvo rjesenje u slucaju "britanske zavjere" :zzzz:
ili kad Suljo kroz novine brani svoj drzavnicki i stranacki "autoritet".
addem

Post by addem »

Tihic je smijesan kako god okrenes :-) :-) :-)
Vid mu glave i usiju, kao da je mutiro. :-) :lol: :lol: :lol:
E. Jaganjac

Post by E. Jaganjac »

Vodenjak wrote:
E. Jaganjac wrote:Ovdje NEKO (OHR ili dio velikosrpskog lobija MZ) radi slijedecu stvar, oprobanu u psiholgiji i (fasistickoj) politici:

-Zatim slijedi kao bajagi izvinjenje, osmjesi, negiranje, ko to tamo puca... i td.

-Tako slomjen covjek, da bi se povratio potpisuje sve sto mu se podmetne, u ovom slucaju definitivno rusenje Bosne, kroz dobrovoljnu legalizaciju tzv RS u novom/promjenjenom ustavu.
Stvarno, kad vise mislis prestati sa prosipanjem "stavova" bosanskog kongresa po ovom forumu?

Prvo ovo nije tvoj forum.

Drugo pisem u svoje ime i prenosim druge, kada su identicni sa mojima.

Trece -tebi smeta samo ime bosanskog kongresa, a nebi imao nista protiv nekog Ravnogorskog kongresa. Prema tome, ja tebi ne branim da zastupas ideje Nemanje Kusturice, Sejde Bajramovica i Rabije Subic, ali to ne znaci da se ostali moraju sloziti ma koliko ti bjesnio.
Vodenjak

Post by Vodenjak »

E. Jaganjac wrote:
Vodenjak wrote:

Prvo ovo nije tvoj forum.

Drugo pisem u svoje ime i prenosim druge, kada su identicni sa mojima.

Trece -tebi smeta samo ime bosanskog kongresa, a nebi imao nista protiv nekog Ravnogorskog kongresa. Prema tome, ja tebi ne branim da zastupas ideje Nemanje Kusturice, Sejde Bajramovica i Rabije Subic, ali to ne znaci da se ostali moraju sloziti ma koliko ti bjesnio.
:-) :-)
Fair Life

Post by Fair Life »

Joooooooooj

@ Vodenjak
Gde si bre cetnik ??

PS. . .Pljuni tri puta preko sebe protiv uroka.
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Fair Life wrote:Joooooooooj

@ Vodenjak
Gde si bre cetnik ??

PS. . .Pljuni tri puta preko sebe protiv uroka.
Neka ga...

;-)
Kikica_mala

Post by Kikica_mala »

Kick off wrote:
Kikica_mala wrote:
NOVI USTAV BIH je vec napisan!
....
U Americi su u preteklih nekoliko mjeseci na tome radili timovi pravnika i specijalista za Ustavno pravo. ... :shock: :shock:

U tekstu ustava nije definisano par (vjerujte mi) manjih, uglavnom ne bitnih pitanja, u vezi sa nazivima, buducih kantona :shock: (jer nece biti entiteta :shock: :shock: ) bar ne u ovoj formi kao i do sada..... :shock:
...
Odakle ti ove informacije molim te ? :shock: :shock: :shock: :shock:
:D
Bio covjek u sobi u Daytonu, kratko i jasno. Slusao i gledao.

I nije nagadjanje.

Pozdrav
libertyBiH

Post by libertyBiH »

Vodenjak wrote:
E. Jaganjac wrote:To ima veze sa ovim:

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=21689

Igra se podla igra velikosrpskog lobija, koji bi da i ovaj puta izvuku cetnike od prava i pravde. Naravno iza svega stoji Hays, Holbruk, Straw (anglocionisticka mafija)
Urota pa to ti je... :zzzz: :zzzz:
Naravno da je urota masona.
Tihic je ipak poput Zubaka moralni pobjednik.... 8-)
wanderer

Post by wanderer »

Jos jedna tema da dobro pokazemo svu zluradost, ko smo i sta smo. Hoce li iko vise zamahat tom zastavom, pa koja god bila?
privremeni

Post by privremeni »

wanderer wrote:Jos jedna tema da dobro pokazemo svu zluradost, ko smo i sta smo. Hoce li iko vise zamahat tom zastavom, pa koja god bila?
Reci nam, zasluzili smo.
:(
Cuj kritikovati nekog zbog fizickog izgleda.

Jel bolje ovako?Ja imam primjedbe na onaj njegov kredit za kucu pod uslovima koje obican smrtnik ne moze dobiti, na to sto je svu uzu i siru porodicu dovukao u Sarajevo, a svi su, kao i on,vratili svoju imovinu i drze tudje stanove po Sarajevu, a istovremeno tjera srebrenicku sirotinju da se vrati i da mu "cuva cjelovitu BIH", sto je sve svoje , iako nekompetentne, utrpao u upravu i javna preduzeca, sto je lagao da nije ljetovao o trosku hrvatske vlade, vec u sestrinom apartmanu na Krku, a sestra ima samo temelje od apartmana. :oops:
wanderer

Post by wanderer »

Ne kontam je li ovime pokusavas opravdati druge gluposti, ili sta vec...

U svakom slucaju, zasto onda fino ne otvoris temu "A ovdje cemo o Tihom"? Ili je lakse ovako u mutnom opravdati neopravdanost svojih stavova o nekome ili necemu?
E. Jaganjac

Post by E. Jaganjac »

wanderer wrote:Jos jedna tema da dobro pokazemo svu zluradost, ko smo i sta smo. Hoce li iko vise zamahat tom zastavom, pa koja god bila?

Image

Jedna si jedina- Republika BiH
privremeni

Post by privremeni »

wanderer wrote:Ne kontam je li ovime pokusavas opravdati druge gluposti, ili sta vec...

U svakom slucaju, zasto onda fino ne otvoris temu "A ovdje cemo o Tihom"? Ili je lakse ovako u mutnom opravdati neopravdanost svojih stavova o nekome ili necemu?
Ne zasluzuje zasebnu temu kao covjek, a o političkom umjecu nek pricaju oni koji su ga izabrali.
Ja mogu pricati o politici neke stranke. A mali misevi dolaze i prolaze, stranke ostaju, sa programom koji nam se moze svidjati ili ne.
I nikoga ne opravdavam, j..e mi se i za njim i za Zlajom, kojeg mislis da pokusavam opravdati iznoseci Tihin prljavi ves. Vidis kako je to kad se prica sa osobne, umjesto stranacke razine.
Da, i ja ovo ne procitah o Tihi iz novina vec saznah direktno od clanova njegove najuze porodice :oops:
wanderer

Post by wanderer »

Vjerovao ili ne, i ja sam one stvari o Zlaji prvo saznavao iz slicnih izvora. Btw, mali misevi na velikim pozicijama znaju uciniti dosta stete, tako da se tu ocito ne slazemo.

Jos uvijek se pitam sta je, uzevsi u obzir to sto govoris, poenta tvog posta, ali ni ne moram razumjeti. Sretno i sve najbolje.
wanderer

Post by wanderer »

E. Jaganjac wrote:

Image

Jaganjac, ocito si me bukvalno shvatio...
senada

Post by senada »

E. Jaganjac wrote:

Image

nije jedina, na zalost vec jedna u nizu.... mislim zastava...naravno ne drzava.... sa ovako unakazenom jadnicom moramo imati i alternativnu drzavu, zar ne? al' nije da nije jedini primjerak ovakve vrste u cijelome svijetu.. eeee..., sta smo sve zrtvovali za svoju drzavu... jel' da Jaganjac? a 'vako nam uzvraca...ccc...cc..c :sad:
privremeni

Post by privremeni »

wanderer wrote:Vjerovao ili ne, i ja sam one stvari o Zlaji prvo saznavao iz slicnih izvora. Btw, mali misevi na velikim pozicijama znaju uciniti dosta stete, tako da se tu ocito ne slazemo.

Jos uvijek se pitam sta je, uzevsi u obzir to sto govoris, poenta tvog posta, ali ni ne moram razumjeti. Sretno i sve najbolje.
Hvala takodje.
A poenta je da ti mozes bolje zastupati svoje stavove. :D
JahijaJilic

Post by JahijaJilic »

E. Jaganjac (citat):
Ovdje NEKO (OHR ili dio -... nekog... - lobija ) radi slijedecu stvar, oprobanu u psiholgiji i (fasistickoj) politici:

-Tako slomjen covjek, da bi se povratio potpisuje sve sto mu se podmetne, u ovom slucaju definitivno rusenje Bosne, kroz dobrovoljnu legalizaciju tzv RS u novom
Stvarno je cudno kako se to moglo desiti, pa potom jos i "izvinjenje".
Mozda Tihic znade nesto drugo - van svake politike. A bas sada da to iznese postalo bi nekome i katastrofa.
FX1

Post by FX1 »

Ako je tako, onda je Ashdown ponizio i citav narod Bosne i Hercegovine cijeg predsjednika ne postuje. To je nas problem, a govori o njemu i takvoj politici.
JahijaJilic

Post by JahijaJilic »

Ako je tako, onda je Ashdown ponizio i citav narod Bosne i Hercegovine cijeg predsjednika ne postuje. To je nas problem, a govori o njemu i takvoj politici.
Naravno da je ponizio.
Post Reply