Ashdown ponizio i ismijao Tihića!
- Vodenjak
Stvarno, kad vise mislis prestati sa prosipanjem "stavova" bosanskog kongresa po ovom forumu?E. Jaganjac wrote:Ovdje NEKO (OHR ili dio velikosrpskog lobija MZ) radi slijedecu stvar, oprobanu u psiholgiji i (fasistickoj) politici:
-Prvo se oponent ponizi i natjera da emotivno reaguje.
-Zatim slijedi kao bajagi izvinjenje, osmjesi, negiranje, ko to tamo puca... i td.
-Tako slomjen covjek, da bi se povratio potpisuje sve sto mu se podmetne, u ovom slucaju definitivno rusenje Bosne, kroz dobrovoljnu legalizaciju tzv RS u novom/promjenjenom ustavu.
Ugusi covjece!
-
Elitni vojnik
Evo vic da omeksa raspravu
prva slika
vozi se tito u vozu
odjednom voz stane
tito izadje i pita zasto je voz stao
druze tito, nema vise pruge
tito: brzo zovite omladince neka izgrade prugu
slika druga
vozi se ante markovic u vozu
odjednom voz stane
izadje markovic i pita zasto je voz stao
nema vise pruge
markovic: brzo, skidajte prugu kojom smo prosli i stavljajte naprijed
slika treca
vozi se sulejman tihic u vozu
odjednom voz stane
izadje tihic i pita zasto smo stali
gospodine predsjednice nema vise pruge
tihic: ljuljajte voz da djeluje kao da se vozimo
prva slika
vozi se tito u vozu
odjednom voz stane
tito izadje i pita zasto je voz stao
druze tito, nema vise pruge
tito: brzo zovite omladince neka izgrade prugu
slika druga
vozi se ante markovic u vozu
odjednom voz stane
izadje markovic i pita zasto je voz stao
nema vise pruge
markovic: brzo, skidajte prugu kojom smo prosli i stavljajte naprijed
slika treca
vozi se sulejman tihic u vozu
odjednom voz stane
izadje tihic i pita zasto smo stali
gospodine predsjednice nema vise pruge
tihic: ljuljajte voz da djeluje kao da se vozimo
-
privremeni
Pise: Sven Rustempasic
Slijedeci clanak pojašnjava kako Britanska obavještajna služba nastoji DEFINITIVNO OSIGURATI da Sulejman Tihiæ u petak bude u Sarajevu, gdje bi (ako je veleizdajnik i/ili idiot!) trebao potpisati Haysov plan koji definitivno zanavijek cementira postojanje Republike srpske. Pogledajte kojim se niskostima i bezobrazlucima Alglocionisti služe. Naravno, u petak èemo vidjeti da li ce SDA odn. Tihic, zanavijek pokopati državu BiH.
a on smislio trece, zbrisati u Brisel.
Ne znam da li je
ili kad Suljo kroz novine brani svoj drzavnicki i stranacki "autoritet".
-
E. Jaganjac
Prvo ovo nije tvoj forum.Vodenjak wrote:Stvarno, kad vise mislis prestati sa prosipanjem "stavova" bosanskog kongresa po ovom forumu?E. Jaganjac wrote:Ovdje NEKO (OHR ili dio velikosrpskog lobija MZ) radi slijedecu stvar, oprobanu u psiholgiji i (fasistickoj) politici:
-Zatim slijedi kao bajagi izvinjenje, osmjesi, negiranje, ko to tamo puca... i td.
-Tako slomjen covjek, da bi se povratio potpisuje sve sto mu se podmetne, u ovom slucaju definitivno rusenje Bosne, kroz dobrovoljnu legalizaciju tzv RS u novom/promjenjenom ustavu.
Ugusi covjece!
Drugo pisem u svoje ime i prenosim druge, kada su identicni sa mojima.
Trece -tebi smeta samo ime bosanskog kongresa, a nebi imao nista protiv nekog Ravnogorskog kongresa. Prema tome, ja tebi ne branim da zastupas ideje Nemanje Kusturice, Sejde Bajramovica i Rabije Subic, ali to ne znaci da se ostali moraju sloziti ma koliko ti bjesnio.
- Vodenjak
E. Jaganjac wrote:Prvo ovo nije tvoj forum.Vodenjak wrote:Stvarno, kad vise mislis prestati sa prosipanjem "stavova" bosanskog kongresa po ovom forumu?E. Jaganjac wrote:Ovdje NEKO (OHR ili dio velikosrpskog lobija MZ) radi slijedecu stvar, oprobanu u psiholgiji i (fasistickoj) politici:
Ugusi covjece!
Drugo pisem u svoje ime i prenosim druge, kada su identicni sa mojima.
Trece -tebi smeta samo ime bosanskog kongresa, a nebi imao nista protiv nekog Ravnogorskog kongresa. Prema tome, ja tebi ne branim da zastupas ideje Nemanje Kusturice, Sejde Bajramovica i Rabije Subic, ali to ne znaci da se ostali moraju sloziti ma koliko ti bjesnio.
-
Kikica_mala
Bio covjek u sobi u Daytonu, kratko i jasno. Slusao i gledao.Kick off wrote:Odakle ti ove informacije molim te ?Kikica_mala wrote:
NOVI USTAV BIH je vec napisan!
....
U Americi su u preteklih nekoliko mjeseci na tome radili timovi pravnika i specijalista za Ustavno pravo. ...![]()
![]()
U tekstu ustava nije definisano par (vjerujte mi) manjih, uglavnom ne bitnih pitanja, u vezi sa nazivima, buducih kantona(jer nece biti entiteta
![]()
) bar ne u ovoj formi kao i do sada.....
![]()
...![]()
![]()
![]()
I nije nagadjanje.
Pozdrav
- libertyBiH
Naravno da je urota masona.Vodenjak wrote:Urota pa to ti je...E. Jaganjac wrote:To ima veze sa ovim:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=21689
Igra se podla igra velikosrpskog lobija, koji bi da i ovaj puta izvuku cetnike od prava i pravde. Naravno iza svega stoji Hays, Holbruk, Straw (anglocionisticka mafija)![]()
Tihic je ipak poput Zubaka moralni pobjednik....
-
privremeni
Reci nam, zasluzili smo.wanderer wrote:Jos jedna tema da dobro pokazemo svu zluradost, ko smo i sta smo. Hoce li iko vise zamahat tom zastavom, pa koja god bila?
Cuj kritikovati nekog zbog fizickog izgleda.
Jel bolje ovako?Ja imam primjedbe na onaj njegov kredit za kucu pod uslovima koje obican smrtnik ne moze dobiti, na to sto je svu uzu i siru porodicu dovukao u Sarajevo, a svi su, kao i on,vratili svoju imovinu i drze tudje stanove po Sarajevu, a istovremeno tjera srebrenicku sirotinju da se vrati i da mu "cuva cjelovitu BIH", sto je sve svoje , iako nekompetentne, utrpao u upravu i javna preduzeca, sto je lagao da nije ljetovao o trosku hrvatske vlade, vec u sestrinom apartmanu na Krku, a sestra ima samo temelje od apartmana.
-
E. Jaganjac
wanderer wrote:Jos jedna tema da dobro pokazemo svu zluradost, ko smo i sta smo. Hoce li iko vise zamahat tom zastavom, pa koja god bila?

Jedna si jedina- Republika BiH
-
privremeni
Ne zasluzuje zasebnu temu kao covjek, a o političkom umjecu nek pricaju oni koji su ga izabrali.wanderer wrote:Ne kontam je li ovime pokusavas opravdati druge gluposti, ili sta vec...
U svakom slucaju, zasto onda fino ne otvoris temu "A ovdje cemo o Tihom"? Ili je lakse ovako u mutnom opravdati neopravdanost svojih stavova o nekome ili necemu?
Ja mogu pricati o politici neke stranke. A mali misevi dolaze i prolaze, stranke ostaju, sa programom koji nam se moze svidjati ili ne.
I nikoga ne opravdavam, j..e mi se i za njim i za Zlajom, kojeg mislis da pokusavam opravdati iznoseci Tihin prljavi ves. Vidis kako je to kad se prica sa osobne, umjesto stranacke razine.
Da, i ja ovo ne procitah o Tihi iz novina vec saznah direktno od clanova njegove najuze porodice
-
wanderer
Vjerovao ili ne, i ja sam one stvari o Zlaji prvo saznavao iz slicnih izvora. Btw, mali misevi na velikim pozicijama znaju uciniti dosta stete, tako da se tu ocito ne slazemo.
Jos uvijek se pitam sta je, uzevsi u obzir to sto govoris, poenta tvog posta, ali ni ne moram razumjeti. Sretno i sve najbolje.
Jos uvijek se pitam sta je, uzevsi u obzir to sto govoris, poenta tvog posta, ali ni ne moram razumjeti. Sretno i sve najbolje.
-
senada
nije jedina, na zalost vec jedna u nizu.... mislim zastava...naravno ne drzava.... sa ovako unakazenom jadnicom moramo imati i alternativnu drzavu, zar ne? al' nije da nije jedini primjerak ovakve vrste u cijelome svijetu.. eeee..., sta smo sve zrtvovali za svoju drzavu... jel' da Jaganjac? a 'vako nam uzvraca...ccc...cc..cE. Jaganjac wrote:wanderer wrote:Jos jedna tema da dobro pokazemo svu zluradost, ko smo i sta smo. Hoce li iko vise zamahat tom zastavom, pa koja god bila?
Jedna si jedina- Republika BiH
-
privremeni
Hvala takodje.wanderer wrote:Vjerovao ili ne, i ja sam one stvari o Zlaji prvo saznavao iz slicnih izvora. Btw, mali misevi na velikim pozicijama znaju uciniti dosta stete, tako da se tu ocito ne slazemo.
A poenta je da ti mozes bolje zastupati svoje stavove.
-
JahijaJilic
Stvarno je cudno kako se to moglo desiti, pa potom jos i "izvinjenje".E. Jaganjac (citat):
Ovdje NEKO (OHR ili dio -... nekog... - lobija ) radi slijedecu stvar, oprobanu u psiholgiji i (fasistickoj) politici:
-Tako slomjen covjek, da bi se povratio potpisuje sve sto mu se podmetne, u ovom slucaju definitivno rusenje Bosne, kroz dobrovoljnu legalizaciju tzv RS u novom
Mozda Tihic znade nesto drugo - van svake politike. A bas sada da to iznese postalo bi nekome i katastrofa.
-
JahijaJilic
Naravno da je ponizio.Ako je tako, onda je Ashdown ponizio i citav narod Bosne i Hercegovine cijeg predsjednika ne postuje. To je nas problem, a govori o njemu i takvoj politici.