Aristotel, pomoć?

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
elSaik

#1 Aristotel, pomoć?

Post by elSaik »

Eh, molim za pomoć fine i ljubazna, i nadasve obrazovane ljude voljne pomoći (dosta ulizivanja, :D )

Moram napisati rad na temu "Aristotelovo učenje o čovjeku kao društvenom biću" i sad me zanima da nema ko od vas možda nešto o tome u ebook ili kao neki članak sa nekog sitea i slično. Ili možda "Politika" u ebook formi. Da mi bude dodatna literatura onome što ću (valjda) pronaći u knjigama. Hvala, unaprijed...
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

fino sjedesd i sam prociats sve...sta hos da mi tisve ovde napisemo a ti samo copy+paste i onda isprintas ha?
ja prvi put kad sam uzeo filozofiju dobio najnizu ocjenu, 2.pur ponovim i fino sjedem procitam sve, napisem sam bez icije pomoci i dobijem najvisu...
neg uzdaj se use i u svoj kljuse.
elSaik

Post by elSaik »

Bosanac sa dna kace wrote:fino sjedesd i sam prociats sve...sta hos da mi tisve ovde napisemo a ti samo copy+paste i onda isprintas ha?
ja prvi put kad sam uzeo filozofiju dobio najnizu ocjenu, 2.pur ponovim i fino sjedem procitam sve, napisem sam bez icije pomoci i dobijem najvisu...
neg uzdaj se use i u svoj kljuse.
Nisam tražio da mi se napiše rad nego link za neki članak ili knjiga u ebook formi iz čega ću ja onda izvući ono što mi treba. ;)

A može biti i na engleskom i njemačkom.
Post Reply