ARGENTINA -scg

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
baba

Post by baba »

Jad i cemer. Kakva drzava takva i reprezentacija. I jedno i drugo fuj.
JBT

Post by JBT »

Hoce li Nemanja ikada zavrsiti onaj film o Maradoni i hoce li danasnje Maradonino vatreno navijanje uci u fabulu scenarija filma i tako ovjekovjeciti danasnji dan?
:)
flora.sa

Post by flora.sa »

ova sto se danas malo poigrala sa nasim istocnim susjedima :) :D
goeasy

Post by goeasy »

Veliki pozdrav iz Srbije koja je izgubila od Argentine 6:0 casno i posteno posto su Argentinci bili bolji i favoriti su za prvo mesto na ovom prvenstvu. Skidam kapu boljima a to su Argentinci na cijem sajtu i forumima nisam videla nista uvredljivo i ruzno, nista sem ponosa i radosti zbog pobede svoga tima. Zaista je katastrofa za nasu reprezentaciju, ali hvala vam sto ste me od srca zasmejali svojim komentarima i drago mi je sto ste srecni zbog Argentine. Navijaci reprezentacije koja je od te iste SCG izgubila moraju neku utehu da nadju. Nemojte mnogo brinuti za nas, oporavicemo se mi i ici cemo opet na prvenstvo, kvalifikovacemo se, i kakva god da nam je reprezentacija, vasa joj ne moze ni prici, ni u jednom sportu. A sto se tice porcije cevapa na Zeljinom stadionu, sa zadovoljstvom cu posto idem na par dana u Sarajevo pojesti tih sest cevapa i radovati se sto je Zeljo sad samo jos po cevapima poznat a Zvezda jos uvek i uvek ce biti daleko ispred njega.
muha_sa

Post by muha_sa »

Za zelenim stolom će SiCG dobiti ovu utakmicu sa rezultatom 3:0--Mesi igrao a nije imao pravo nastupa.
taxi_driver

Post by taxi_driver »

goeasy wrote:Veliki pozdrav iz Srbije koja je izgubila od Argentine 6:0 casno i posteno posto su Argentinci bili bolji i favoriti su za prvo mesto na ovom prvenstvu. Skidam kapu boljima a to su Argentinci na cijem sajtu i forumima nisam videla nista uvredljivo i ruzno, nista sem ponosa i radosti zbog pobede svoga tima. Zaista je katastrofa za nasu reprezentaciju, ali hvala vam sto ste me od srca zasmejali svojim komentarima i drago mi je sto ste srecni zbog Argentine. Navijaci reprezentacije koja je od te iste SCG izgubila moraju neku utehu da nadju. Nemojte mnogo brinuti za nas, oporavicemo se mi i ici cemo opet na prvenstvo, kvalifikovacemo se, i kakva god da nam je reprezentacija, vasa joj ne moze ni prici, ni u jednom sportu. A sto se tice porcije cevapa na Zeljinom stadionu, sa zadovoljstvom cu posto idem na par dana u Sarajevo pojesti tih sest cevapa i radovati se sto je Zeljo sad samo jos po cevapima poznat a Zvezda jos uvek i uvek ce biti daleko ispred njega.
pa maloprije je rekao neko.bolje i ne ici nego se brukati pred citavom planetom.moze jos jedan komentar.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

i jos cekam da neko podere hrvatsku,moju rez. domovinu i onda cu biti sretan
halo_ba

Post by halo_ba »

goeasy wrote:Veliki pozdrav iz Srbije koja je izgubila od Argentine 6:0 casno i posteno posto su Argentinci bili bolji i favoriti su za prvo mesto na ovom prvenstvu. Skidam kapu boljima a to su Argentinci na cijem sajtu i forumima nisam videla nista uvredljivo i ruzno, nista sem ponosa i radosti zbog pobede svoga tima. Zaista je katastrofa za nasu reprezentaciju, ali hvala vam sto ste me od srca zasmejali svojim komentarima i drago mi je sto ste srecni zbog Argentine. Navijaci reprezentacije koja je od te iste SCG izgubila moraju neku utehu da nadju. Nemojte mnogo brinuti za nas, oporavicemo se mi i ici cemo opet na prvenstvo, kvalifikovacemo se, i kakva god da nam je reprezentacija, vasa joj ne moze ni prici, ni u jednom sportu. A sto se tice porcije cevapa na Zeljinom stadionu, sa zadovoljstvom cu posto idem na par dana u Sarajevo pojesti tih sest cevapa i radovati se sto je Zeljo sad samo jos po cevapima poznat a Zvezda jos uvek i uvek ce biti daleko ispred njega.
e nek smo mi tebe "nasmejali" pa nema veze sto citav dunjaluk veceras ispira usta vasim imenom.Smej se,uvek se smej.... :D
goeasy

Post by goeasy »

muha_sa wrote:Za zelenim stolom će SiCG dobiti ovu utakmicu sa rezultatom 3:0--Mesi igrao a nije imao pravo nastupa.
gde si to cuo i koliko je pouzdano?
muha_sa

Post by muha_sa »

to ti je istina--3:0
goeasy

Post by goeasy »

halo_ba wrote:
e nek smo mi tebe "nasmejali" pa nema veze sto citav dunjaluk veceras ispira usta vasim imenom.Smej se,uvek se smej.... :D
pa zahvalila sam vam se za to, posle nerviranja zbog utakmice bas mi je prijao boravak sa vama. Za divno cudo, na hrvatskim forumima nema likovanja, oni su nam ipak rivali i mogu da nam pariraju, a i izgubili su i oni od nas na poslednjoj utakmici pa znaju ako se smeju nama, jos vise se time smeju sebi.
goeasy

Post by goeasy »

muha_sa wrote:to ti je istina--3:0
Ja jesam plavusa poreklom iz Bosne, ali mi predivno zvuci da bi bilo istinito, ne verujem u bajke.
N:E:R:A

Post by N:E:R:A »

A sto se tice porcije cevapa na Zeljinom stadionu
pa nećeš baš neke ćevape pojesti na ŽELJINOM STADIONU
muha_sa

Post by muha_sa »

goeasy wrote:
Ja jesam plavusa poreklom iz Bosne, ali mi predivno zvuci da bi bilo istinito, ne verujem u bajke.
Kakve veze ima tvoja boja kose s tim? Mesi je igrao a nije imao pravo nastupa---nije se još oporavio od povrede
halo_ba

Post by halo_ba »

goeasy wrote:
halo_ba wrote:
pa zahvalila sam vam se za to, posle nerviranja zbog utakmice bas mi je prijao boravak sa vama. Za divno cudo, na hrvatskim forumima nema likovanja, oni su nam ipak rivali i mogu da nam pariraju, a i izgubili su i oni od nas na poslednjoj utakmici pa znaju ako se smeju nama, jos vise se time smeju sebi.
Halo bona,sve bi bilo udure da ti ne rece "casno i posteno izgubili" :D A sto se tice naseg neucestvovanju na SP,pa bolje vala nikad,neg ovako.Hajd sad nastavi sa "smejanjem" :D
goeasy

Post by goeasy »

N:E:R:A wrote:
A sto se tice porcije cevapa na Zeljinom stadionu
pa nećeš baš neke ćevape pojesti na ŽELJINOM STADIONU
Ferhatovic je ipak Ferhatovic, znaci da ne eksperimentisem. Ipak je na Bas carsiji sve najbolje. Jos sladoled u Egiptu, i potpun ugodjaj Sarajeva je tu. Pozdrav Sarajlijama.
stickitout

Post by stickitout »

goeasy wrote:
Pa gdje si Breno kuco stara :D :D
goeasy

Post by goeasy »

muha_sa wrote:
goeasy wrote:
Kakve veze ima tvoja boja kose s tim? Mesi je igrao a nije imao pravo nastupa---nije se još oporavio od povrede
OK. Super, samo gde je to zvanicno objavljeno, znaci ako pobedimo Obalu slonovace idemo dalje. Izvini ako ti ne verujem, i malo sam sumnjicava, znas vec.
Zadig

Post by Zadig »

eh cudna mi cuda...imati porijeklo iz bosne, pa pola slovenaca ima porijeklo iz bosne ;)

de ti nama sliku u deresu scg proturi da mi to vidimo malo iz bliza

:D

PS zao mi je sto se izgubili, ali nista nista fudbalski pokazali tako da ono...zasluzeno je jbga....

muha_sa

Post by muha_sa »

Veruj čika Muhi--još sam i sarajlija a i za sarajevo navijam ---sječaš li se kako je Pape razvalio Argentinu??
repeater

Post by repeater »

stickitout wrote:
goeasy wrote:
:shock: :lol:
goeasy

Post by goeasy »

stickitout wrote:
goeasy wrote:
Ha, ha, ha, evo slazem Bobine rekete i teram Stefana i Viktora da pisu domaci, pa cu posle da gledam Grand.
Salim se, nisam ja iz Brckog nego iz Sarajeva, i mnogo sam mladja od Brene.
goeasy

Post by goeasy »

Zadig wrote:eh cudna mi cuda...imati porijeklo iz bosne, pa pola slovenaca ima porijeklo iz bosne ;)

de ti nama sliku u deresu scg proturi da mi to vidimo malo iz bliza

PS zao mi je sto se izgubili, ali nista nista fudbalski pokazali tako da ono...zasluzeno je jbga....

Dobro to za Slovence je poznato, Bosanac ide u Sloveniju da trazi posao a Slovenac u Bosnu da trazi oca.
Sliku cete malo pricekati.
A ovo trece, pa to se podrazumeva, Argentina je bolja, to niko ne spori, jbg. na zalost, izgubili smo posteno, vec sam rekla, ne kazem nista sto nije.
muha_sa

Post by muha_sa »

Sarajko-reci ti nama za koga navijaš---za Sarajevo ili Želju?
goeasy

Post by goeasy »

muha_sa wrote:Sarajko-reci ti nama za koga navijaš---za Sarajevo ili Želju?
Joj, bila sam mala, treci osnovne kada smo otisli iz Sarajeva, ali navijali smo za Sarajevo i Zvezdu. Ako treba da se opredelim izmedju Sarajeva i Zelje, moj glas za Sarajevo (pitari koliko se secam)
muha_sa

Post by muha_sa »

goeasy wrote:
muha_sa wrote:Sarajko-reci ti nama za koga navijaš---za Sarajevo ili Želju?
Joj, bila sam mala, treci osnovne kada smo otisli iz Sarajeva, ali navijali smo za Sarajevo i Zvezdu. Ako treba da se opredelim izmedju Sarajeva i Zelje, moj glas za Sarajevo (pitari koliko se secam)
Pitari--naravno--za pravi klub navijaš--svaka čast Zvezdi al Sarajevo je Sarajevo--zar ne?
Locked