AQUAPARK Fojnica

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

jasko__

#51 Re: AQUAPARK Fojnica

Post by jasko__ »

Vidim da je stara tema, al jel ko bio u skorije vrijeme...kakva je sad situacija...kontam otići dole malo sad za vikend pa bi par informacija dobro došlo???
Rockefeller

#52 Re: AQUAPARK Fojnica

Post by Rockefeller »

Nista posebno ne ocekuj. Fojnica je penzionersko mjesto, mjesto za odmor. Usluga je zadovoljavajuca. U bazenu se mozes samo kiseliti. Apartmani su ok. Imas dva restorana koja su ok.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#53 Re: AQUAPARK Fojnica

Post by _BataZiv_0809 »

Bude li treba
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#54 Re: AQUAPARK Fojnica

Post by arman1 »

_BataZiv_0809 wrote:Bude li treba
Koliko hočeš, a najlakše je početi spiku u stilu : "opet kasne penzije".
Hadzi Lojo

#55 Re: AQUAPARK Fojnica

Post by Hadzi Lojo »

arman1 wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Bude li treba
Koliko hočeš, a najlakše je početi spiku u stilu : "opet kasne penzije".
:lol: :lol: :run: :thumbup:
Warhead

#56 Re: AQUAPARK Fojnica

Post by Warhead »

Zna li iko sta se desava sa apartmanskim naseljem Aquareumal i hotelom Nature? Na recepciji se na telefon niko ne javlja vec danima. Zadnji unos na FB stranici im je star godinu dana, poruke ne citaju, web stranice naselja i samog hotela su ugasene. Dobio sam alternativni broj mobitela koji pocinje sa 063 ali se ni na taj broj niko danima ne javlja.

Prije tri godine su prodavali zlatni vaucer za “Pet godina savršenog odmora za dvije osobe u luksuznim apartmanima kompleksa “Aquareumal” Fojnica.”

https://www.klix.ba/biznis/predstavljen ... /150120015

Prve godine je usluga bila solidna, kasnije se vidjelo da stvari ne stoje sjajno. U apartmane nisu nista ulagali godinama, cak ni za popravke. Npr. ako se pokvario TV ostao je pokvaren, ako je otpao drzac za peskir nikad nije postavljen drugi itd. Na kraju vise nisu imali ni fen, ni sapun, ni osnovni pribor za jelo... Vremenom je degradirana i usluga u samom hotelu sto se tice restorana i hrane. Vjerovatno je podbacila traznja a troskovi visoki. Moguce da su se i zatvorili jer ih je nemoguce kontaktirati.

Ali to su nasa posla, pa valjda je red staviti neku obavijest da ljudi znaju. A ne ovako, ponasati se ko zadnji idiot prema klijentima koji su im ukazali povjerenje i unaprijed platili uslugu. :roll:
insomnia78

#57 Re: AQUAPARK Fojnica

Post by insomnia78 »

Ti dao sedam glava za ovo?
bach

#58 Re: AQUAPARK Fojnica

Post by bach »

Warhead wrote:Zna li iko sta se desava sa apartmanskim naseljem Aquareumal i hotelom Nature? Na recepciji se na telefon niko ne javlja vec danima. Zadnji unos na FB stranici im je star godinu dana, poruke ne citaju, web stranice naselja i samog hotela su ugasene. Dobio sam alternativni broj mobitela koji pocinje sa 063 ali se ni na taj broj niko danima ne javlja.

Prije tri godine su prodavali zlatni vaucer za “Pet godina savršenog odmora za dvije osobe u luksuznim apartmanima kompleksa “Aquareumal” Fojnica.”

Prve godine je usluga bila solidna, kasnije se vidjelo da stvari ne stoje sjajno. U apartmane nisu nista ulagali godinama, cak ni za popravke. Npr. ako se pokvario TV ostao je pokvaren, ako je otpao drzac za peskir nikad nije postavljen drugi itd. Na kraju vise nisu imali ni fen, ni sapun, ni osnovni pribor za jelo... Vremenom je degradirana i usluga u samom hotelu sto se tice restorana i hrane. Vjerovatno je podbacila traznja a troskovi visoki. Moguce da su se i zatvorili jer ih je nemoguce kontaktirati.

Ali to su nasa posla, pa valjda je red staviti neku obavijest da ljudi znaju. A ne ovako, ponasati se ko zadnji idiot prema klijentima koji su im ukazali povjerenje i unaprijed platili uslugu. :roll:
Ja zamalo nisam nasjeo na ovo. U zadnji tren sam se sjetio da se Bošnjacima ne radi nikakav biznis i ništa od njih ne kupuje, ni kutija čaja, a ne nekakav vaučer za apartman u Fojnici.
Nadzorna_ploca

#59 Re: AQUAPARK Fojnica

Post by Nadzorna_ploca »

Ali fakat ovo kupovanje preko nekoga na rate uz popust od 68%...smijesno.
shake69

#60 Re: AQUAPARK Fojnica

Post by shake69 »

bach wrote:
Warhead wrote:Zna li iko sta se desava sa apartmanskim naseljem Aquareumal i hotelom Nature? Na recepciji se na telefon niko ne javlja vec danima. Zadnji unos na FB stranici im je star godinu dana, poruke ne citaju, web stranice naselja i samog hotela su ugasene. Dobio sam alternativni broj mobitela koji pocinje sa 063 ali se ni na taj broj niko danima ne javlja.

Ja zamalo nisam nasjeo na ovo. U zadnji tren sam se sjetio da se Bošnjacima ne radi nikakav biznis i ništa od njih ne kupuje, ni kutija čaja, a ne nekakav vaučer za apartman u Fojnici.
Je li ovaj Aquapark gdje se mogao kupiti apartman ili s nekim ucescem, tako nekako? Jedan mi se hvalio kako je kupio pa sad ne znam kako to fercera. Tuzno ako je u fazi propadanja.
Naslovnica

#61 Re: AQUAPARK Fojnica

Post by Naslovnica »

Radi li onaj vanjski bazen ?
maliq53

#62 Re: AQUAPARK Fojnica

Post by maliq53 »

Naslovnica wrote:Radi li onaj vanjski bazen ?
Kod mene poznanik cestovnjakom opucao jednu turu pa je svratio u Fojnicu 8 jula... Uglavnom raspitao se i rekli su mu da se cisti bazen i planirano otvorenje sljedece sedmice sto znaci da bi sad trebalo biti otvoreno, eto ako sta pomaze...
Erice39

#63 Re: AQUAPARK Fojnica

Post by Erice39 »

Bruka,juče prolazim kroz Fojnicu slučajno i vrućina hajde reko da se rashladim sjetim se ovog aquaparka. Odem tamo kad ne radi. Pitam konobara što radi pored rek'o šta ovo ne radi kaže ma oblačno vrijeme pa nisu otvorili a u tom trenutku temperatura 30 stepeni. Teško da može biti bolje vrijeme za kupanje.
muki_muky

#64 Re: AQUAPARK Fojnica

Post by muki_muky »

Ako se ne varam, ovaj aquapark je zatvoren vec cca 2 godine? Planira li se opet otvarat, ima li neko vise informacija ? :)
Post Reply