Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
uzasna, notorna, povrsna, neinventivna, konzumentsko-prisiljivacka idiotarija teske kategorije. no, sve ima svoje konzumente, kao i zelena trava. u istu kategoriju spadaju i izrazito mastoviti konzumenti festivala kica i naponosti, "Sve za ljubav" i najrazlicitijih kvizova po kojima se razvlace tupave face bez identiteta
a sve pod krinkom romantike. e ako je to danas romantika, ponosno istupam iz redova. a imam dovoljno maste i iskustva da znam da nije.
mema mo wrote:mene niko nije zaprosio, vec sam ja zaprosila svog djuvegiju
nek si bona
a ja se pozeljela ove jeftine romantike. Mene je muz zaprosio u ssvojoj momackoj sobi. I to nekim recenicama, da sam nekoliko dana kontala jel to to, ili sta je pisac hotio rijet...
nek si bona
a ja se pozeljela ove jeftine romantike. Mene je muz zaprosio u ssvojoj momackoj sobi. I to nekim recenicama, da sam nekoliko dana kontala jel to to, ili sta je pisac hotio rijet...
nek si bona
mogu mislit tvojih muka
Ma Bozica je barem odmah znala sta hoce od nje Onolika slova preko cijele tribine, nije sala
a ovo kad krene okolo kole pa na mala vrata
nek si bona
ni ja nisam mogla skontat sta je pisac htio da kaze pa ja kontaj kontaj i kad se on usutio a ja fino jedno vece na kafi ko iz rukava" bogati hoces li se ti zeniti?" naravno odma pristao
lolita_xx wrote:ja ne bih volila da me neko ovako zaprosi.. nekako mi otrcano...
ili ja nisam romanticna
i kad vidim one bilborde po gradu, gdje ljudi izjavljuju ljubav, osip dobijem, neorginalno...
onaj prvi koji se sjetio bilborda jeste bio originalan ,ostali vec to vise nisu.
lolita_xx wrote:ja ne bih volila da me neko ovako zaprosi.. nekako mi otrcano...
ili ja nisam romanticna
i kad vidim one bilborde po gradu, gdje ljudi izjavljuju ljubav, osip dobijem, neorginalno...
onaj prvi koji se sjetio bilborda jeste bio originalan ,ostali vec to vise nisu.
ili ja nisam romanticna