apsolutno romanticno:)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Saian

Post by Saian »

dacina_curica wrote:
Saian wrote:
dacina_curica wrote:mane a sta bi da tebe tako neko zaprosi? :shock:
dao bi joj marku :D
KM ili DM???? :-)
kakvu DM, KM, Cartier draga curice cccccccc :D :D :D
_ambassador

Post by _ambassador »

da i ja dam svoj doprinos romantiKi :D

sinoc u neka doba trazim bilo kakav film za gledati, naletim na neku ljubavnu dramu :oops: aj posto je vazda akcija, ubijanje, ratovi i ona americka teen sranja, kontam da malo promijenim. zove se a walk to remember. na pocetku sam bio uvjeren da cu prekinuti nakon nekoliko minuta al zadrzah se i pregledah plaho dobru romantiku koja je uveliko obogatila moju mastu :D

mozda nije dobra ideja javno priznati da mi se dopao film :oops: (bojim se etikete :D) al stvarno jeste. pa eto mozete pogledati kvalitetne nacine kako zavesti i zaprositi... :-) :D
dacina_curica

Post by dacina_curica »

Saian wrote: kakvu DM, KM, Cartier draga curice cccccccc :D :D :D
:shock: :shock: :shock: :shock:
gdje bise ovakve djuvegije kad sam se ja udavala? :oops: :D :D
Saian

Post by Saian »

dacina_curica wrote:
Saian wrote: kakvu DM, KM, Cartier draga curice cccccccc :D :D :D
:shock: :shock: :shock: :shock:
gdje bise ovakve djuvegije kad sam se ja udavala? :oops: :D :D
u zatvoru, :D sad su vani i iskopali su plijen :D
dacina_curica

Post by dacina_curica »

_ambassador wrote:da i ja dam svoj doprinos romantiKi :D

sinoc u neka doba trazim bilo kakav film za gledati, naletim na neku ljubavnu dramu :oops: aj posto je vazda akcija, ubijanje, ratovi i ona americka teen sranja, kontam da malo promijenim. zove se a walk to remember. na pocetku sam bio uvjeren da cu prekinuti nakon nekoliko minuta al zadrzah se i pregledah plaho dobru romantiku koja je uveliko obogatila moju mastu :D

mozda nije dobra ideja javno priznati da mi se dopao film :oops: (bojim se etikete :D) al stvarno jeste. pa eto mozete pogledati kvalitetne nacine kako zavesti i zaprositi... :-) :D
jest' da je film zestoka limunada sa poprilicno losom glumom ali slazem se sto se tice tih romanticnih ideja.....najdsimpaticnija scena mi je ona kad je odvede na granicu izmedju 2 drzave da bi mogla biti na 2 mjesta istovremeno :-) :-) :-) cuuuuute (priznajem, ovaj film mi je guilty pleasure :oops: :D )
dacina_curica

Post by dacina_curica »

Saian wrote:u zatvoru, :D sad su vani i iskopali su plijen :D
ehhh, trebala sam cekati :-) :-) :-) I ja potrcala prije vremena :roll: :roll:

i meni nebi trebao Cartier, ja bih ovaj "jeftiniji" :D
Image
anais_nin

Post by anais_nin »

_ambassador wrote:da i ja dam svoj doprinos romantiKi :D

mojne se sad vaditi :D sigurno cijelu kolekciju imas.... :D inace skoro svaka knjiga nicholas sparks-a zavrsi ekranizovano, mada ja moram priznati da ja puno vise preferiram THE NOTEBOOK :D i zbog kvalitete glume, i price, kao i citavog filma :oops: :D kad se jubu na kishi :oops: :D
anais_nin

Post by anais_nin »

dacina_curica wrote:
Saian wrote:u zatvoru, :D sad su vani i iskopali su plijen :D
ehhh, trebala sam cekati :-) :-) :-) I ja potrcala prije vremena :roll: :roll:

i meni nebi trebao Cartier, ja bih ovaj "jeftiniji" :D
Image

ja odbijam nositi dijamante iz principa, zbog nemogucnosti utvrdjivanja porijekla istih :D ima i drugih lijepih kamencica koji ne kostaju ko bubreg na crnom trzistu, i nemaju tako krvavu proslost :D
kekec

Post by kekec »

Popeti cemo se na vrh piramide.
Gledati cemo zalazak sunca i u
trenutku samog zalaska cu je zaprositi.

To mi je plan.

Ali gdje naci lovu za Egipat. :D
_ambassador

Post by _ambassador »

kekec wrote:Popeti cemo se na vrh piramide.

To mi je plan.

:lol: :lol: :thumbup: :D
Op3r4t0r

Post by Op3r4t0r »

kekec wrote:Popeti cemo se na vrh piramide.

To mi je plan.

Ima u Visokom, blize je, a i od iste familije kazu :))
anais_nin

Post by anais_nin »

nebojeplavo wrote:Meni ova bas super :D i oni jumbo plakati :-) cak i oni u emisiji Sve za ljubav :D sta cu kad sam romanticna dusa :oops: :-) :D
meni je to sve super, i sega i slatko kod drugih ljudi :D smatram da je to ipak privatan momenat, i dijeliti ga sa citavim stadionom, pola mahale, ili citavim gradom (oni poruke natakarene na rep aviona :D) meni je to malo nako :roll: mislim licno me ne bi bas odusevilo :lol: :D

sinoc od jedne Brazilke naucih kako klepiti muskaraca gdje boli punim dlanom otvorenih prstiju u potiljak (ona to praktikuje kad njen nekog gleda :lol: :lol: :lol:)....na ove gore poteze bi vjerovatnije dobio tu reakciju od mene, nego DA :D iznenadjenje je prijatan faktor, ovako javno i ne bas :D
pitt

Post by pitt »

mene to podsjeti na onu reklamu (ne znam ni ja za sta) trebu kad frajer trebu pokusava zapsrositi na stadionu i prikazuju proposal na onom velikom ekranu....medjutim ona brblja (a sta drugo zensko na utakmici :D:D) i kad joj jadnik napokon uspije skrenuti paznju da pogleda veliki ekran, to se promjeni i bude reklama za plasticnu hirurgiju .....nose job :D:D

ili ne dao bog
:-) :-) http://www.games2web.com/play-7840-Guy_ ... ve_TV.html
Bumbar

Post by Bumbar »

pitt wrote:mene to podsjeti na onu reklamu (ne znam ni ja za sta) trebu kad frajer trebu pokusava zapsrositi na stadionu i prikazuju proposal na onom velikom ekranu....medjutim ona brblja (a sta drugo zensko na utakmici :D:D) i kad joj jadnik napokon uspije skrenuti paznju da pogleda veliki ekran, to se promjeni i bude reklama za plasticnu hirurgiju .....nose job :D:D

ili ne dao bog

:lol: :lol: :lol:
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

pitt wrote:mene to podsjeti na onu reklamu (ne znam ni ja za sta) trebu kad frajer trebu pokusava zapsrositi na stadionu i prikazuju proposal na onom velikom ekranu....medjutim ona brblja (a sta drugo zensko na utakmici :D:D) i kad joj jadnik napokon uspije skrenuti paznju da pogleda veliki ekran, to se promjeni i bude reklama za plasticnu hirurgiju .....nose job :D:D

ili ne dao bog
oj blama :lol: :lol: :lol: kako pobjeze :lol:
amalka

Post by amalka »

Stochar je pametno zborio :oops: Slazem se :)
_ambassador

Post by _ambassador »

stochar zna kako pridobiti glasove zenske publike :D
ali slazem se od A do ZH u svemu :D
anais_nin

Post by anais_nin »

stochar wrote:moje misljenje: cisti egoizam. mislim da momak u ovom slucaju vise privlaci paznju na sebe. druga stvar, nju dovodi u nezgodan polozaj i situaciju da mora pristati u stilu 'pa haj ne reci da'.

mislim da je najveca romantika izmedju dvoje ljudi koji se vole i neki lijep trenutak koji ce ostati samo izmedju njih dvoje. staviti oglas u novine, zakupiti dzambo plakat ili razvuci transparent na utakmici, to je vise neki ego trip i megalomanija nego cista ljubav prema jednoj osobi.

stochar je govorio.
mudro zbori chika stochar :oops: :D
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

stochar wrote:moje misljenje: cisti egoizam. mislim da momak u ovom slucaju vise privlaci paznju na sebe. druga stvar, nju dovodi u nezgodan polozaj i situaciju da mora pristati u stilu 'pa haj ne reci da'.

mislim da je najveca romantika izmedju dvoje ljudi koji se vole i neki lijep trenutak koji ce ostati samo izmedju njih dvoje. staviti oglas u novine, zakupiti dzambo plakat ili razvuci transparent na utakmici, to je vise neki ego trip i megalomanija nego cista ljubav prema jednoj osobi.

stochar je govorio.
mislila sam al se ne mrem suzdrzati :D :kiss:
mostarac

Post by mostarac »

stochar je govorio.
Odvedes je u sumu navece, zaprosis i ako kaze DA vratis je sa sobom, a ako kaze NE, ne vratis. Eto ti trenutak samo izmedju njih dvoje :D
anais_nin

Post by anais_nin »

vidi ove hercegovacke romantike :oops: :lol:
mostarac

Post by mostarac »

to je romantika i prosnja sa vise sudbonosnih odluka u jednoj :lol:
mamica papucarka

mostarac wrote:

stochar je govorio.
Odvedes je u sumu navece, zaprosis i ako kaze DA vratis je sa sobom, a ako kaze NE, ne vratis. Eto ti trenutak samo izmedju njih dvoje :D
:lol: :lol: :lol:
zena21

Post by zena21 »

mene je jednom neko zaprosio javno... transparentom... ovdje na forumu :lol: :lol: :lol: :lol:
mamica papucarka

zena21 wrote:mene je jednom neko zaprosio javno... transparentom... ovdje na forumu :lol: :lol: :lol: :lol:
koji bona od onolike forumske sile :D :D :D
Cika Tech :? :D
Post Reply