kakvu DM, KM, Cartier draga curice ccccccccdacina_curica wrote:KM ili DM????Saian wrote:dao bi joj markudacina_curica wrote:mane a sta bi da tebe tako neko zaprosi?
apsolutno romanticno:)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
_ambassador
da i ja dam svoj doprinos romantiKi 
sinoc u neka doba trazim bilo kakav film za gledati, naletim na neku ljubavnu dramu
aj posto je vazda akcija, ubijanje, ratovi i ona americka teen sranja, kontam da malo promijenim. zove se a walk to remember. na pocetku sam bio uvjeren da cu prekinuti nakon nekoliko minuta al zadrzah se i pregledah plaho dobru romantiku koja je uveliko obogatila moju mastu 
mozda nije dobra ideja javno priznati da mi se dopao film
(bojim se etikete
) al stvarno jeste. pa eto mozete pogledati kvalitetne nacine kako zavesti i zaprositi...

sinoc u neka doba trazim bilo kakav film za gledati, naletim na neku ljubavnu dramu
mozda nije dobra ideja javno priznati da mi se dopao film
- dacina_curica
Saian wrote: kakvu DM, KM, Cartier draga curice cccccccc![]()
![]()
gdje bise ovakve djuvegije kad sam se ja udavala?
- dacina_curica
jest' da je film zestoka limunada sa poprilicno losom glumom ali slazem se sto se tice tih romanticnih ideja.....najdsimpaticnija scena mi je ona kad je odvede na granicu izmedju 2 drzave da bi mogla biti na 2 mjesta istovremeno_ambassador wrote:da i ja dam svoj doprinos romantiKi
sinoc u neka doba trazim bilo kakav film za gledati, naletim na neku ljubavnu dramuaj posto je vazda akcija, ubijanje, ratovi i ona americka teen sranja, kontam da malo promijenim. zove se a walk to remember. na pocetku sam bio uvjeren da cu prekinuti nakon nekoliko minuta al zadrzah se i pregledah plaho dobru romantiku koja je uveliko obogatila moju mastu
mozda nije dobra ideja javno priznati da mi se dopao film(bojim se etikete
) al stvarno jeste. pa eto mozete pogledati kvalitetne nacine kako zavesti i zaprositi...
![]()
- dacina_curica
ehhh, trebala sam cekatiSaian wrote:u zatvoru,sad su vani i iskopali su plijen
i meni nebi trebao Cartier, ja bih ovaj "jeftiniji"

- anais_nin
_ambassador wrote:da i ja dam svoj doprinos romantiKi
sinoc u neka doba trazim bilo kakav film za gledati, naletim na neku ljubavnu dramuaj posto je vazda akcija, ubijanje, ratovi i ona americka teen sranja, kontam da malo promijenim. zove se a walk to remember. na pocetku sam bio uvjeren da cu prekinuti nakon nekoliko minuta al zadrzah se i pregledah plaho dobru romantiku koja je uveliko obogatila moju mastu
mozda nije dobra ideja javno priznati da mi se dopao film(bojim se etikete
![]()
mojne se sad vaditi
- anais_nin
dacina_curica wrote:ehhh, trebala sam cekatiSaian wrote:u zatvoru,sad su vani i iskopali su plijen
![]()
![]()
I ja potrcala prije vremena
![]()
![]()
i meni nebi trebao Cartier, ja bih ovaj "jeftiniji"![]()
ja odbijam nositi dijamante iz principa, zbog nemogucnosti utvrdjivanja porijekla istih
-
_ambassador
kekec wrote:Popeti cemo se na vrh piramide.
Gledati cemo zalazak sunca i u
trenutku samog zalaska cu je zaprositi.
To mi je plan.
Ali gdje naci lovu za Egipat.
- anais_nin
meni je to sve super, i sega i slatko kod drugih ljudinebojeplavo wrote:Meni ova bas superi oni jumbo plakati
cak i oni u emisiji Sve za ljubav
sta cu kad sam romanticna dusa
![]()
![]()
sinoc od jedne Brazilke naucih kako klepiti muskaraca gdje boli punim dlanom otvorenih prstiju u potiljak (ona to praktikuje kad njen nekog gleda
- pitt
mene to podsjeti na onu reklamu (ne znam ni ja za sta) trebu kad frajer trebu pokusava zapsrositi na stadionu i prikazuju proposal na onom velikom ekranu....medjutim ona brblja (a sta drugo zensko na utakmici
:D) i kad joj jadnik napokon uspije skrenuti paznju da pogleda veliki ekran, to se promjeni i bude reklama za plasticnu hirurgiju .....nose job
:D
ili ne dao bog
http://www.games2web.com/play-7840-Guy_ ... ve_TV.html
ili ne dao bog
- Bumbar
pitt wrote:mene to podsjeti na onu reklamu (ne znam ni ja za sta) trebu kad frajer trebu pokusava zapsrositi na stadionu i prikazuju proposal na onom velikom ekranu....medjutim ona brblja (a sta drugo zensko na utakmici:D) i kad joj jadnik napokon uspije skrenuti paznju da pogleda veliki ekran, to se promjeni i bude reklama za plasticnu hirurgiju .....nose job
ili ne dao bog
![]()
-
mamica papucarka
oj blamapitt wrote:mene to podsjeti na onu reklamu (ne znam ni ja za sta) trebu kad frajer trebu pokusava zapsrositi na stadionu i prikazuju proposal na onom velikom ekranu....medjutim ona brblja (a sta drugo zensko na utakmici:D) i kad joj jadnik napokon uspije skrenuti paznju da pogleda veliki ekran, to se promjeni i bude reklama za plasticnu hirurgiju .....nose job
ili ne dao bog
![]()
-
_ambassador
stochar zna kako pridobiti glasove zenske publike 
ali slazem se od A do ZH u svemu
ali slazem se od A do ZH u svemu
- anais_nin
mudro zbori chika stocharstochar wrote:moje misljenje: cisti egoizam. mislim da momak u ovom slucaju vise privlaci paznju na sebe. druga stvar, nju dovodi u nezgodan polozaj i situaciju da mora pristati u stilu 'pa haj ne reci da'.
mislim da je najveca romantika izmedju dvoje ljudi koji se vole i neki lijep trenutak koji ce ostati samo izmedju njih dvoje. staviti oglas u novine, zakupiti dzambo plakat ili razvuci transparent na utakmici, to je vise neki ego trip i megalomanija nego cista ljubav prema jednoj osobi.
stochar je govorio.
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
mislila sam al se ne mrem suzdrzatistochar wrote:moje misljenje: cisti egoizam. mislim da momak u ovom slucaju vise privlaci paznju na sebe. druga stvar, nju dovodi u nezgodan polozaj i situaciju da mora pristati u stilu 'pa haj ne reci da'.
mislim da je najveca romantika izmedju dvoje ljudi koji se vole i neki lijep trenutak koji ce ostati samo izmedju njih dvoje. staviti oglas u novine, zakupiti dzambo plakat ili razvuci transparent na utakmici, to je vise neki ego trip i megalomanija nego cista ljubav prema jednoj osobi.
stochar je govorio.
-
mostarac
Odvedes je u sumu navece, zaprosis i ako kaze DA vratis je sa sobom, a ako kaze NE, ne vratis. Eto ti trenutak samo izmedju njih dvojestochar wrote:moje misljenje: cisti egoizam. mislim da momak u ovom slucaju vise privlaci paznju na sebe. druga stvar, nju dovodi u nezgodan polozaj i situaciju da mora pristati u stilu 'pa haj ne reci da'.
stochar je govorio.
-
mamica papucarka
mostarac wrote:Odvedes je u sumu navece, zaprosis i ako kaze DA vratis je sa sobom, a ako kaze NE, ne vratis. Eto ti trenutak samo izmedju njih dvojestochar wrote:moje misljenje: cisti egoizam. mislim da momak u ovom slucaju vise privlaci paznju na sebe. druga stvar, nju dovodi u nezgodan polozaj i situaciju da mora pristati u stilu 'pa haj ne reci da'.
stochar je govorio.
-
mamica papucarka
koji bona od onolike forumske silezena21 wrote:mene je jednom neko zaprosio javno... transparentom... ovdje na forumu![]()
![]()
![]()
Cika Tech