Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Koristi li ko od vas Apple TV box , kakva su iskustva za gledanje IPTV , streaming platforme, prednosti u odnosu npr Amazon firestik , skuplji je znatno vidim...
bonovoxjasen wrote: ↑04/02/2023 20:00
Koristi li ko od vas Apple TV box , kakva su iskustva za gledanje IPTV , streaming platforme, prednosti u odnosu npr Amazon firestik , skuplji je znatno vidim...
Po testovima, kod otvaranje aplikacija i kretanja kroz meni najbrzi box na trzistu, e sad vjerovatno je i dosta ogranicen jer je Apple OS, tesko da ce na njemu raditi neke lijeve aplikacije.
Ako imas love da kupujes samo legalne pretplate, servise i aplikacije, Apple tv je dobar izbor.
Koristim ja. Box je izvanredan. Imam na njemu sve sto ima od ovih striming platformi i za iptv onu Gse pro aplikaciju. Sve radi super.
Imam cak i prodati jedan ako je neko zainteresovan, 2. generacija 2021 4K 64 GB pod garancijom do septembra 2023. Kupio sebi ovaj zadnji neki dan i sad ovaj “stari” prodajem.
A kakve su prednosti u odnosu na Amazon stik ne znam, nisam koristio. Ali u odnosu na Android tv … barem duplo brzi i fluidniji.
Koristim ja. Box je izvanredan. Imam na njemu sve sto ima od ovih striming platformi i za iptv onu Gse pro aplikaciju. Sve radi super.
Imam cak i prodati jedan ako je neko zainteresovan, 2. generacija 2021 4K 64 GB pod garancijom do septembra 2023. Kupio sebi ovaj zadnji neki dan i sad ovaj “stari” prodajem.
A kakve su prednosti u odnosu na Amazon stik ne znam, nisam koristio. Ali u odnosu na Android tv … barem duplo brzi i fluidniji.
Koja je razlika izmedju novog sto si zbavio i starog ???
Koja je razlika izmedju novog sto si zbavio i starog ???