APPLE IPOD VIDEO 30 GB Vs. CREATIVE ZEN VISION M

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

xon_sa

Post by xon_sa »

Haris033 wrote:
xon_sa wrote:
Haris033 wrote:Kupio sam iPod (30 gb video) prije nesto vise od godinu i nije mi zao svakog potrosenog feninga!!!

Dizajn, kvalitet zvuka i slike, jednostavnost rukovanja,mogucnost prikazivanja filmova, slika (with slide show) i video klipova, beskonacan broj "playlist-a", kapacitet tvrdog diska (od 30 do 160 gb), slikovni prikaz svakog izvodjaca u toku reprodukcije pjesme, odlicne slusalice, dugotrajnost baterije (10 sati neprekidnog slusanja) i punjene preko racunara te na obicnu uticnicu, prikaza svega sto je na njemu preko TV-a...
:lol: :lol: :lol:

Moj walkman iz 80tih je imao duze trajanje baterije :D
DA! Ali, da li je taj tvj "walkman" iz 80-tih imao 2,5" LCD display u boji visoke rezolucije??? :-D
Daj ba, nemoj se sad vadit. Tako skup uredjaj bi MORAO da ima daleko bolje trajanje baterije. Mislim to je prije svega uredjaj za slusanje muzike. Ako ces ga punit svaki dan onda stvarno spada u historiju (a eto navedoh primjer walkmana od prije skoro 20 godina koji je imao bolje trajanje baterije, a sustinski predstavlja isti tip uredjaja, samo bez sminkerskog displaya koji je i onako bespotreban i isfuras ga nakon par dana i onda places nad sudbinom zbog slabe baterije)... Bezveze, pogotovo sto na trzistu imas vec masu playera koji imaju trajanje baterije i preko 50 sati.
Haris033

Post by Haris033 »

xon_sa wrote:
Haris033 wrote:
xon_sa wrote: :lol: :lol: :lol:

Moj walkman iz 80tih je imao duze trajanje baterije :D
DA! Ali, da li je taj tvj "walkman" iz 80-tih imao 2,5" LCD display u boji visoke rezolucije??? :-D
Daj ba, nemoj se sad vadit. Tako skup uredjaj bi MORAO da ima daleko bolje trajanje baterije. Mislim to je prije svega uredjaj za slusanje muzike. Ako ces ga punit svaki dan onda stvarno spada u historiju (a eto navedoh primjer walkmana od prije skoro 20 godina koji je imao bolje trajanje baterije, a sustinski predstavlja isti tip uredjaja, samo bez sminkerskog displaya koji je i onako bespotreban i isfuras ga nakon par dana i onda places nad sudbinom zbog slabe baterije)... Bezveze, pogotovo sto na trzistu imas vec masu playera koji imaju trajanje baterije i preko 50 sati.
Posto imam i nekih drugih obaveza osim slusanja muzike, tih 10 sati bude i previse :-)
Post Reply