Tema ima on bia smisla samo ako forumaši kad napišu razloge zbog kojih bi on bio najbolji...U suprotnom, možemo lupati Klopp itd...
Od ponuđenih niko nije neka pljačka golema, ali je svakako bolje nego što je dosada bilo, i to dosta bolje...Ma nemam pojma ko, možda onaj slovenac što je prvi put vodio Maribor i pravio dar-mar, čuh da je slobodan, ali vjerovatno i preskup...Neka im je sa srećom pri izboru, ne bi im bio u koži kod odabira...
Musemić je imao peh da je zadnji put imao istina lošu ekipu, ali opet se nije nikako proslavio skoro nijednu utakmicu, jer je bilo groznih utakmica i nevjererovatnih rezultata koji se ne mogu prihvatiti ni da si igrao sa juniorima, tipa sa Obarskom kući 0-0, Kukesi gdje još izjavljuje da u ekipi nije određen izvođač penala, nego valjda ko prvi lopti njegova je, ubacivanje Torlaka i guranje u napad itd....Drag mi je, nikad ga nisam pljuvao, ali nisam siguran za njega....Tako da ne znam, ok ide to u Slobodi ide fino, ali mi smo naopaki, ovdje baš izgleda mora doći genijalac...Išlo je Joviću fino sa Zrinjskim i Travnikom pa kod nas ništa itd....Svakako i da ga se pozove, čisto sumnjam da bi došao sada..Kako god, nema imena do kojeg mi možemo dobaciti i s kojim mi možemo reći ide sada med i mlijeko i to je osnovni problem u koji smo mi sami sebe doveli