Krila jarane ako to ne vidis onda ne znam sta si gledaotodd_smith wrote:Je li iko vidio neku promjenu u igri za razliku od one Papetove
Andora - Bosna i Hercegovina
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Korisničkoime
#476 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
-
leo karan
#477 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
Sto Besic nije igrao?
ozbljno pitam
ozbljno pitam
- Tito_i_Partija
#478 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
Trebali bi Stilica probat' protiv Austrije, jer fakat ne znam sta se desava sa Pjanketom. Ne ide mu ni u nas, a ni u Rimu.
Isto definitivno uigrat' Djurica, hvala Ibisevicu na svemu, ali ja mislim da je njegovo pri kraju.
Isto definitivno uigrat' Djurica, hvala Ibisevicu na svemu, ali ja mislim da je njegovo pri kraju.
- Ajatolah_
#479 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
Ja ne znam je l' on zabio iz slobodnjaka otkako igra za reprezentaciju?BHF_Manijak wrote:On protiv ovih amatera nije imao upotrebljive lopte, sta bi da mu je za ledjima bio kakav kvalitetan zadnji vezni? Cak ni onaj slobodnjak nije bio kako treba, bolje da ga je Zuka izveo.
Komotno Štilića ubaciti, svakako nam puno više fali nekakva zamjena za Misketa nego što bi se osjetilo Pjanićevo neigranje. Samo još da imena ne igraju ulogu.
Last edited by Ajatolah_ on 28/03/2015 23:54, edited 2 times in total.
- insaneinthebrain
#480 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
mor'o da davi pojedine igrace andore pa nije stigao da igaraleo karan wrote:Sto Besic nije igrao?
ozbljno pitam
- Reisova
#481 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
Višća večeras odličan, Džeko i Lulić...ostalo bezzze posebno Pjanić i Bešić....onako ponašanje na terenu šta oni misle ko su. Neka vide jednog Lahma kako se ponaša na terenu..hladno su mogli dobiti crvene kartone.
- diason
#482 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
Po meni nemamo kapacitet da igramo sa dva napadaca, ne zato sto su losi, cak sta vise, to nam je bolji dio tima.Ali gubimo sredinu, uvijek nam fali jedan igrac.Dzeko sam u napadu a Medunjanina ubaciti.
I kako se ne sjetiti Safeta nakon dobre partije Zukanovica i procvata Lulica kad konacno ima nekog za ledjima.
I kako se ne sjetiti Safeta nakon dobre partije Zukanovica i procvata Lulica kad konacno ima nekog za ledjima.
-
the_stick
#483 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
pod uslovom da i nas belgija ne mlatne... tj. nije dovoljno da nas belgija ne mlatne, nego moramo mi belgiju mlatnuti, jer cak i sa ne rjesenim ne stizemo vels...Org wrote:naravno, mlatnemo ih mi, mlatne ih felaini, i eto, 6 bodova se istopiMOSALJOZE wrote:A postoji li opcija da mi stignemo Vejsila??(izvinite balkanski mentalitet,malo mi 3 mjesto pa pitam )
- Point.
#484 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
Kakvo je ovo hrakanje po igracima nakon pobjede? Odvadite malo majka mu stara.
- bingov buraz
#485 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
Kako nije,pokazao je i kiroprakticarske sposobnosti,onaj instruktor voznje iz veznog reda Andore ce mu jos dugo biti zahvalan sto ga rijesi bola u vratuleo karan wrote:Sto Besic nije igrao?
ozbljno pitam
-
the_stick
#486 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
hmm... lijeva strana pokrivena bekom i krilom (sjetimo se da je protiv nigerije Lulic ostavljen da sam pokriva cijelu lijevu stranu, pored zivog Kolasinca)...todd_smith wrote:Je li iko vidio neku promjenu u igri za razliku od one Papetove
onda... desna strana pokrivena bekom i krilom (sjetimo se kipra... pored zivog mujdze, desnog beka igra avdija... i ne samo to, nego avdija sam pokriva tu desnu stranu, jer u veznom redu igraju pjanic, prcic, susic i besic... tri kreativca i jedan zadnji vezni...)
hajmo se onda sjetiti izraela, utakmice koju smo igrali sa 7 veznih igraca, samo i iskljucivo zbog papetove tvrdoglavosti...
a ne znam kakve si jos promjene u igri ocekivao? ne moze mesa bas izmisliti novog misimovica...
- p206
#487 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
ma samo osim Ibiševića ubaciti jednog u vezu i to je to... ovo je trenutno najbolje što imamo.... možemo se samo nadati da će do kraja sezone još neki igrač ući u formu
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#488 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
Pjanic je naprosto posandrco u zadnje vrijeme i ponasanje mu je na rubu onoga sto se zove sportsko. Davno sam pisao da on nikada nece biti Miske i evo iz utakmice u utakmicu se to potvrdjuje. Moze on pokrivati teren, pretrcati 15 kilometara ali odluciti utakmicu, podvaliti pas kao Miske, pogoditi napadaca u oko, teska borba. Problem je sto mi nemamo ili bar jos uvije mislimo da nemamo zamjenu za Pjanica i sljedeca utakmica protiv Austrije bi trebala pokazati sta na tom mjestu moze uraditi Stilic.
Besic je isto tako igrac sa velkim srcem ali malim mozgom i mogao bi nas skupo kostati u kvalifikacijama radi svoga ponasanja. Svi se kao pitaju sto ne igra u Evertonu a jasno je da je on jako opasan za svoju ekipu jer je uvijek na rubu crvenog kartona. Medjutim tesko da postoji igrac koji bi recimo mogao cuvati jednog Balea ili Mesija kao sto to moze Besic.
Visca je po meni dobro odigrao i prolazio po strani kako je htio i vjerovatno da nije bila plastika centarsutevi bi bili puno konkretniji i opasniji.
Vedo u odnosu na Djurica puno bolji tehnicar i puno snalazljiviji na malom prostoru ali je ono bas totalno van svake forme i osjecaja za dati gol. Ono sto je fulio veceras onaj stari Vedo bi zabio trepavicom i tu Mesa mora biti mudar da ga skroz ne sjebe. Djuric je korpulentan i kao Muslimovic moze nositi na ledjima dva igraca i nikome nece biti lako braniti kazneni prostor od dva napadaca visine 190cm.
Svako ko je ocekivao neku egzibiciju nad 210 reprezentacijom svijeta na plasticnoj travi slabo poznaje fudbal jer igrat na plastici i na zemlji tj. prirodnoj travi je nebo i zemlja a ovi igraci nisu oni sto igraju vikendom u Vistafonu i vjerujem da pola njih nije odigralo u zivotu utakmicu na plastici. Na kraju krajeva vidjet cemo u revansu u Zenici sta ce biti.
BiH moze biti i prva i druga i treca....moze biti i ispod jer u ovoj grupi se jos uvijek nista ne zna....ali bas nista. Vels nam bjezi 6 bodova ali nek zijani od Belgije i od nas tih 6 bodova nigdje vise nema. Belgija je prosula bodove protiv Velsa kuci i protiv nas i morat ce htjela ne htjela igrati vrlo ozbiljno do kraja sto mozda i nama odgovara da sve pomlati...osim nas:) Tek je prvo poluvrijeme kvalifikacija zavrseno i nema razloga ne nadati se odlasku u Francusku mada jesmo u ruznoj poziciji ali jebes pesimizam od njega se covjek razboli.
Besic je isto tako igrac sa velkim srcem ali malim mozgom i mogao bi nas skupo kostati u kvalifikacijama radi svoga ponasanja. Svi se kao pitaju sto ne igra u Evertonu a jasno je da je on jako opasan za svoju ekipu jer je uvijek na rubu crvenog kartona. Medjutim tesko da postoji igrac koji bi recimo mogao cuvati jednog Balea ili Mesija kao sto to moze Besic.
Visca je po meni dobro odigrao i prolazio po strani kako je htio i vjerovatno da nije bila plastika centarsutevi bi bili puno konkretniji i opasniji.
Vedo u odnosu na Djurica puno bolji tehnicar i puno snalazljiviji na malom prostoru ali je ono bas totalno van svake forme i osjecaja za dati gol. Ono sto je fulio veceras onaj stari Vedo bi zabio trepavicom i tu Mesa mora biti mudar da ga skroz ne sjebe. Djuric je korpulentan i kao Muslimovic moze nositi na ledjima dva igraca i nikome nece biti lako braniti kazneni prostor od dva napadaca visine 190cm.
Svako ko je ocekivao neku egzibiciju nad 210 reprezentacijom svijeta na plasticnoj travi slabo poznaje fudbal jer igrat na plastici i na zemlji tj. prirodnoj travi je nebo i zemlja a ovi igraci nisu oni sto igraju vikendom u Vistafonu i vjerujem da pola njih nije odigralo u zivotu utakmicu na plastici. Na kraju krajeva vidjet cemo u revansu u Zenici sta ce biti.
BiH moze biti i prva i druga i treca....moze biti i ispod jer u ovoj grupi se jos uvijek nista ne zna....ali bas nista. Vels nam bjezi 6 bodova ali nek zijani od Belgije i od nas tih 6 bodova nigdje vise nema. Belgija je prosula bodove protiv Velsa kuci i protiv nas i morat ce htjela ne htjela igrati vrlo ozbiljno do kraja sto mozda i nama odgovara da sve pomlati...osim nas:) Tek je prvo poluvrijeme kvalifikacija zavrseno i nema razloga ne nadati se odlasku u Francusku mada jesmo u ruznoj poziciji ali jebes pesimizam od njega se covjek razboli.
- avetinja
#489 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
Kad malo bolje promisliš nije lahko igrati protiv ekipe koja se zatvori i igra bunker, s tim što imaju jako brze igrače. Ali mi ovdje govorimo o rekreativcima, ljudima čije pobjede možeš izračunati na prstima jedne ruke, ljudima koji su 201 od 209 reprezentacija svijeta. Trebali smo ih pobijediti sa većom gol razlikom, kao što smo u prošlosti znali pobijediti, ali i Wales, kojeg sada hvalite, se mučio sa Andorom. Polahko, da vidimo kako ćemo odigrati sljedeću kvalifikacijsku utakmicu, pa ćemo onda znati na čemu smo. U meču sa Austrijom treba dati veću minutažu Đuriću i isprobati neke nove igrače. Taman i da izubimo ne trebamo se sekirati. Bolje provjeriti igrače u ovoj prijateljskoj utakmici koja ništa ne znači i da znamo na čemu smo.
- ljevoruki
#490 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
Ti se ocito salis.todd_smith wrote:Je li iko vidio neku promjenu u igri za razliku od one Papetove
Da ponovim, dva beka, dva krila.....
Samo Pjanica nigdje, sta je ono onako?
Sta se desilo sa nasim Miretom?
Edini
Mesa
- ljevoruki
#491 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
Falite me usta moja (kad drugi nece)ljevoruki wrote:Samo neka nema TSS.![]()
Prognoziram 0:3.
- Logovan
#492 Re: Andora - Bosna i Hercegovina

Malo je falilo da ga zadavi.
-
Fudo387
#493 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
Pobjeda je ok, tri boda i pici dalje.
Ali...
Ovo je daleko daleko od igre kojom mozes na EP. Mi smo ove buzdovane koji zaista nemaju blage veze o fudbalu pobijedili na lucidnost dva igraca, Lulic-Dzeko. Ostalo je da bog lipi sacuva i sakloni, minus Spaha kod kojeg se vidi da je u dobroj formi. Ne znam otkud onolika nervoza kod Besica i Pjanica, posebno ovog drugog. Morace ono Mesa korigovati, protiv ozbiljnih ekipa sudija nece cekati sekundu da ih posalje u svlacionicu. Doduse, mozda sve nezgrapno izgleda jer Mesa fura tu igru preko krila dok je ova ekipa godinama kod Safeta igrala od noge do noge, pa sad mozda treba vremena da se to ustima.
Uglavnom, jebaji ga, sad cemo sa Austrijom pa da vidimo moze li to malo bolje, jer kako rekoh ova buzdovan reprezentacija nije mjera nicega.
Ali...
Ovo je daleko daleko od igre kojom mozes na EP. Mi smo ove buzdovane koji zaista nemaju blage veze o fudbalu pobijedili na lucidnost dva igraca, Lulic-Dzeko. Ostalo je da bog lipi sacuva i sakloni, minus Spaha kod kojeg se vidi da je u dobroj formi. Ne znam otkud onolika nervoza kod Besica i Pjanica, posebno ovog drugog. Morace ono Mesa korigovati, protiv ozbiljnih ekipa sudija nece cekati sekundu da ih posalje u svlacionicu. Doduse, mozda sve nezgrapno izgleda jer Mesa fura tu igru preko krila dok je ova ekipa godinama kod Safeta igrala od noge do noge, pa sad mozda treba vremena da se to ustima.
Uglavnom, jebaji ga, sad cemo sa Austrijom pa da vidimo moze li to malo bolje, jer kako rekoh ova buzdovan reprezentacija nije mjera nicega.
- noiserr
#494 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
Buraz nije Pape sve pogresno radio. On je poredao igrace po svojim sposobnostima. Tako bi svak poredao. On je uglavnom znao kiksati za jednog dva igraca i to sto je bio tvrdoglav i sto je izgubio svlacionicu, promjene nece biti drasticne, jer novi igraci nisu prvotimci jos. To se postepeno mijenja.todd_smith wrote:Daj Boze, ovo mi je licilo identicno na papeta, Pjanic da igra ulogu Misketa, 2 ista napadaca, iste izmjene, ista taktika...ne znam, daj Boze da bude promjenaCrvena Tifoza wrote:Tek protiv Austrije možemo očekivati da nam Meša pokaže neku razliku.todd_smith wrote:Je li iko vidio neku promjenu u igri za razliku od one Papetove
Austrija je u velikoj formi trenutno
Bilo je promijene, stalozeno smo igrali i krila su puno bolje poslozena kako izgleda. Ali sada nesto drasticno ocekivati je nerealno. Mentalitet mozda bude bolji jer ja mislim da je Mesa puno bolji sto se toga tice. I nevjerujem da ce Tino bas dobivati dosta minuta.
Mi opasno moramo naci igraca koji zna izvesti korner ili slobodni za nabaciti kao sto je to Miske znao, sad sa Dzekom i Djuricem, iz mrtvih lopti su nam najvece sanse protiv ovih jacih ekipa.
-
archi_a
#495 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
Pa ljudi dragi, jeste li vi gledali istu utakmicu ??? Plasticni teren katastrofa. Ono bi trebalo zabraniti. Bilo je bar deset padova, odklizavanja igraca po terenu, da sam mislio da ce neko nogu slomiti. Razumijem ja, planinski kraj, al ebi ga ili uzgoji normalnu travu ili iznajmi neki stadion sa normalnim uslovima u nekoj "ravnicarskijoj" zemlji.
Prvih petnaest minuta, krkani iz Andore sa startovima direktno u kost.... U principu, kad su shvatili da ne mogu dobiti utakmicu, bar da u startovima pobijede. To je jedini razlog, reakcije pojedinih igraca (Besic, Pjanic, Spahic) u nekim momentima. Sta treba, da ti neki krkan iz Andore sjebe karijeru i zdravlje za sva vremena. "Unfuckingbeliv"
Prvih petnaest minuta, krkani iz Andore sa startovima direktno u kost.... U principu, kad su shvatili da ne mogu dobiti utakmicu, bar da u startovima pobijede. To je jedini razlog, reakcije pojedinih igraca (Besic, Pjanic, Spahic) u nekim momentima. Sta treba, da ti neki krkan iz Andore sjebe karijeru i zdravlje za sva vremena. "Unfuckingbeliv"
- alijagoro
#496 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
Htio je ga zadaviti,ali je cini mi se ipak povukao ruke,samokontrola dosla do izrazajaLogovan wrote:
Malo je falilo da ga zadavi.
-
Crvena Tifoza
#497 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
Ovo za korner se slažem. Toliko kornera protiv Andore i nijedna lopta da valja. 
- alijagoro
#498 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
Forumasi znaju biti pegle,gori su od zena nekad.archi_a wrote:Pa ljudi dragi, jeste li vi gledali istu utakmicu ??? Plasticni teren katastrofa. Ono bi trebalo zabraniti. Bilo je bar deset padova, odklizavanja igraca po terenu, da sam mislio da ce neko nogu slomiti. Razumijem ja, planinski kraj, al ebi ga ili uzgoji normalnu travu ili iznajmi neki stadion sa normalnim uslovima u nekoj "ravnicarskijoj" zemlji.![]()
-
Crvena Tifoza
#499 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
I Bešić malo pretjeruje sa ovim davljenjem protivnika. Kao da nije navikao da ga igrač vuče za dres. Sreća njegova pa nije crveni dobio danas. Tek bi nam tad pomogao protiv Izraela.
-
Fudo387
#500 Re: Andora - Bosna i Hercegovina
I da ne zaboravim navijace
A jebote, fakat moras biti fanatik da odes u onu pripizdinu da navijas.
Mislim da ovi iz andore u zivotu nisu vidjeli gostujuceg navijaca do sad.
A jebote, fakat moras biti fanatik da odes u onu pripizdinu da navijas.
Mislim da ovi iz andore u zivotu nisu vidjeli gostujuceg navijaca do sad.