Evo malo i "vozanja po Mjesecu".
Prasina pada istom brzinom kao i na Zemlji
Kod 6x slabijom silom teze.
Druze Tito, evo ti ovo nekoliko dokaza, ako nije dosta, Ti samo reci ....Drug_Tito wrote:Haj sada ti Habere daj dokaza da je to "patka" ... Ameri su dali svoje dokaze, daj da vidim te tvoje dokaze pa da mogu onda i ja odluciti ko je u pravu.
Hvala
2.Newtonov zakon..slobodan pad...v=gxt.Zemlja ima atmosferu..mjesec nema...fizika prva godina masinskog fakulteta..gdje si ti tad bio ...Haber wrote:http://www.mondlandung.pcdl.de/videoana ... gabe_v.mpg
Evo malo i "vozanja po Mjesecu".![]()
![]()
Prasina pada istom brzinom kao i na Zemlji![]()
Hha
Kod 6x slabijom silom teze.![]()
![]()
Moj Bobi, zaboravljas da Gz nije jednako GmBobi wrote:2.Newtonov zakon..slobodan pad...v=gxt.Zemlja ima atmosferu..mjesec nema...fizika prva godina masinskog fakulteta..gdje si ti tad bio ...Haber wrote:http://www.mondlandung.pcdl.de/videoana ... gabe_v.mpg
![]()
Hha
![]()
![]()
![]()
...
halo tralala..Haber wrote:Moj Bobi, zaboravljas da Gz nije jednako GmBobi wrote:2.Newtonov zakon..slobodan pad...v=gxt.Zemlja ima atmosferu..mjesec nema...fizika prva godina masinskog fakulteta..gdje si ti tad bio ...Haber wrote:http://www.mondlandung.pcdl.de/videoana ... gabe_v.mpg
![]()
Hha
![]()
![]()
![]()
...
![]()
Nazad u prvi semestar![]()
Bobiii.. takooo, budi dobar
Uzimajuci u obzir i Z-tezu i nepostojanje atm. na Mj. t(z)=2,44t(m)Bobi wrote:halo tralala..Haber wrote:Moj Bobi, zaboravljas da Gz nije jednako GmBobi wrote: 2.Newtonov zakon..slobodan pad...v=gxt.Zemlja ima atmosferu..mjesec nema...fizika prva godina masinskog fakulteta..gdje si ti tad bio ...![]()
![]()
...
![]()
preskochio si zemljinu atmosferu a 2.N. Z. ne uzima u obzir otpor zraka .Na mjesecu svako tijelo pada istom brzinom na tlo a u uslovima zamljine atmosfere to nije sluchaj.
Jel fakat ti imas diplomu inzinjera ...
3600 razloga...respectHaber wrote:Uzimajuci u obzir i Z-tezu i nepostojanje atm. na Mj. t(z)=2,44t(m)Bobi wrote:halo tralala..Haber wrote: Moj Bobi, zaboravljas da Gz nije jednako Gm![]()
preskochio si zemljinu atmosferu a 2.N. Z. ne uzima u obzir otpor zraka .Na mjesecu svako tijelo pada istom brzinom na tlo a u uslovima zamljine atmosfere to nije sluchaj.
Jel fakat ti imas diplomu inzinjera ...
Znaci da bi tijelo na mjesecu trebalo padati barem duplo sporije. (tj. uspori video 40% i OK. Brale bobi.![]()
Kad se vec raspravljas sa mnom o zakonima fizike, sto malo ne komentiras samu voznju mjeso-bila. (mada me tvoj komentar uopste ne interesuje, zato sto si taki ,8-)
A to o ing.-Ja imam 3.600, jako debelih razloga svaki mjesec.![]()
![]()
Po nacinu na koji nastupas, licis na malog cukicu koji shkevri za leptiricem, dok krda slonova prolaze.![]()