Ameri, da li slusate NPR?

Vijesti sa cijele zemaljske kugle o dešavanjima u bh. dijaspori, zanimljivosti o drugim državama i slično.
pitt

#26 Re: Ameri, da li slusate NPR?

Post by pitt »

ma opusti se ba ti dacinog girlie radija :D Ovdje imas sve sto treba normalnom i modernommuskarcu da mu dan brze prodje :D

Samo pogledaj ovaj nadasve zanimljiv sadrzaj :D :D

http://www.wxdx.com/cc-common/babes/
rajvosa^

#27 Re: Ameri, da li slusate NPR?

Post by rajvosa^ »

pitt wrote:ma opusti se ba ti dacinog girlie radija :D Ovdje imas sve sto treba normalnom i modernommuskarcu da mu dan brze prodje :D

Samo pogledaj ovaj nadasve zanimljiv sadrzaj :D :D

http://www.wxdx.com/cc-common/babes/
Daco otpala si poslije ovog zadnjeg linka. A ako zbog Pitta izgubim poso zbog ovog nadasve zanimljivog sadrzaja...trazit cu odstetu. Ovdje se ioanko za sve tuzakaju. :shock: :-D
pitt

#28 Re: Ameri, da li slusate NPR?

Post by pitt »

ma kakvi ba.....kad moji cenzori propustaju i tvoji ce :D :D Sef kaze da je ovo dobar motivator :D :D
dacina_curica

#29 Re: Ameri, da li slusate NPR?

Post by dacina_curica »

rajvosa^ wrote:Daco otpala si poslije ovog zadnjeg linka. A ako zbog Pitta izgubim poso zbog ovog nadasve zanimljivog sadrzaja...trazit cu odstetu. Ovdje se ioanko za sve tuzakaju. :shock: :-D
e sad ako dobijes nogu nemoj nemi kukati :oops: ...ja te poslala medju finu raju a vidi tebe :shock: :roll: :lol: .......(btw. ako vas obojicu uhvate hanume dok "setkate" medju tim kojekakvim "babes" otkaz na poslu ce vam biti zadnji na pameti.....uh kad se hanuma oklagije prihvati :shock: :skoljka: :run: )
pitt

#30 Re: Ameri, da li slusate NPR?

Post by pitt »

ovo slusa raja iz starbucks :D :D :D
Šeha

#31 Re: Ameri, da li slusate NPR?

Post by Šeha »

dacina_curica wrote: e sad ako dobijes nogu nemoj nemi kukati :oops: ...ja te poslala medju finu raju a vidi tebe :shock: :roll: :lol: .......(btw. ako vas obojicu uhvate hanume dok "setkate" medju tim kojekakvim "babes" otkaz na poslu ce vam biti zadnji na pameti.....uh kad se hanuma oklagije prihvati :shock: :skoljka: :run: )
Ne boji se Pitt moja ti... On ce ti dovesti neku neuku iz svog kraja :D :)

U sustini kucna pomocnica sa kojom spava... dzaba... :D :D :D Te se ne bune. :D ;)
rajvosa^

#32 Re: Ameri, da li slusate NPR?

Post by rajvosa^ »

dacina_curica wrote:
rajvosa^ wrote:Daco otpala si poslije ovog zadnjeg linka. A ako zbog Pitta izgubim poso zbog ovog nadasve zanimljivog sadrzaja...trazit cu odstetu. Ovdje se ioanko za sve tuzakaju. :shock: :-D
e sad ako dobijes nogu nemoj nemi kukati :oops: ...ja te poslala medju finu raju a vidi tebe :shock: :roll: :lol: .......(btw. ako vas obojicu uhvate hanume dok "setkate" medju tim kojekakvim "babes" otkaz na poslu ce vam biti zadnji na pameti.....uh kad se hanuma oklagije prihvati :shock: :skoljka: :run: )
E zato sam ja poslo hanumu u "domovinu" tako da mogu surfat babes do mile volje... :D

Slazem se s pittom, negdje se i u liftovima pusta Dacina muzika :D
Hantraga

#33 Re: Ameri, da li slusate NPR?

Post by Hantraga »

dacina_curica wrote:
Hantraga wrote:Jedino mi ide na zivce ona Baba sto ima show u 9 ujutro...Diane se zove...Zena je stara do bola, a jos nece da se penzionise...
i ja sam bila ubjedjena da se radi o nekom metuzalemu dok nisam progooglala :D .....Zena jeste starija (36. godiste) ali razlog iz kojeg govori onim tempom je zato sto boluje od spasmodic dysphonia (nek neko drugi prevede)

evo je.....Diane - avion
Image
Bogami fina "baba", a sad mi je bas znao, jel nisam znao za te probleme sa glasom...

Od sad slusam sve njene programe, zamisljajuci je 20 tak godina mladju.... :D
ahuseino

#34 Re: Ameri, da li slusate NPR?

Post by ahuseino »

... ma slusam ga malo previse, u stvari samo to i slusam u autu.
Market Place mi je najbolji, pa onda Wait, Wait...

"Umorim" se od losih vijesti svako jedno 3 mjeseca, pa onda ne slusam mjesec pa onda opet...

Inace, NPR je pravo dobro balansiran, nije uopste liberalan.

Go yuppies...
http://en.wikipedia.org/wiki/Yuppie
dacina_curica

#35 Re: Ameri, da li slusate NPR?

Post by dacina_curica »

Danas na Fresh Air Glen Hansard i Markéta Irglová iz filma ONCE.....bice fine muzike garant :) (pittuljko zadrzi svoje komentare da te zeni ne bih prijavila :oops: :P )

btw. ja nisam Yuppie :oops:
pitt

#36 Re: Ameri, da li slusate NPR?

Post by pitt »

ne prijeti bezze :D nego, jesi rekla hairliji za The X :D :D :D
dacina_curica

#37 Re: Ameri, da li slusate NPR?

Post by dacina_curica »

pitt wrote:ne prijeti bezze :D nego, jesi rekla hairliji za The X :D :D :D
zar mu nisi ti rek'o? :oops: ....posto ste haman jarani :-) :-) :-) :-) :-)
roba_s_greskom

#38 Re: Ameri, da li slusate NPR?

Post by roba_s_greskom »

Dobro Ameri a jesu li se i imena promijenila kod vas ,mislim kako se sada kod vas zove npr Hasan , Nebojsa itd.
Ovdje u Swe Hasan je Hasse , Nebojsa je Nisse ,Mirsad je Misha , i tako tipicno Bosancima. Provaljivanje do daske :run:
Šeha

#39 Re: Ameri, da li slusate NPR?

Post by Šeha »

roba_s_greskom wrote:Dobro Ameri a jesu li se i imena promijenila kod vas ,mislim kako se sada kod vas zove npr Hasan , Nebojsa itd.
Ovdje u Swe Hasan je Hasse , Nebojsa je Nisse ,Mirsad je Misha , i tako tipicno Bosancima. Provaljivanje do daske :run:
Ja znam da je Ramiz - Rocky :D :D :) Ibrahim - Abraham (Ejb), Husein - Huss... :)
dacina_curica

#40 Re: Ameri, da li slusate NPR?

Post by dacina_curica »

roba_s_greskom wrote:Dobro Ameri a jesu li se i imena promijenila kod vas ,mislim kako se sada kod vas zove npr Hasan , Nebojsa itd.
Moje ime je ionako komplikovano bilo bi mozda bolje da ga promijenim :oops: ....ali necu :oops: :D ....Inace, ovdje ima hipten ljudi koji imaju nasa i americka imena......Americka koriste za "biznis" :D a nasa kad kahvenisu :D
hik--meta

#41 Re: Ameri, da li slusate NPR?

Post by hik--meta »

rusmir je russ (ras), nedzad je ned, muhamed je mo, ahmed(ahmet) ili ismet je matt (met), almir ili alija je al, edin je ed, haris je harris ili harry, samir je sammy (semi)...
asimilacija, sta da se radi.
roba_s_greskom

#42 Re: Ameri, da li slusate NPR?

Post by roba_s_greskom »

hik--meta wrote:rusmir je russ (ras), nedzad je ned, muhamed je mo, ahmed(ahmet) ili ismet je matt (met), almir ili alija je al, edin je ed, haris je harris ili harry, samir je sammy (semi)...
asimilacija, sta da se radi.
Znam neke koji su za vrijeme rata od Alije postali Ilija , od Ismeta postali Ignjatije ,od Vahida Vasilije ...
masline01

#43 Re: Ameri, da li slusate NPR?

Post by masline01 »

Uvijek u autu slusam NPR, a na poslu radio Stari Grad(preko interneta). NPR je jedini program koji se moze slusati bez reklama i gluposti. Jedini problem je kad skupljaju pare pa po cijeli dan isto.
Post Reply