Samo pogledaj ovaj nadasve zanimljiv sadrzaj
http://www.wxdx.com/cc-common/babes/
Daco otpala si poslije ovog zadnjeg linka. A ako zbog Pitta izgubim poso zbog ovog nadasve zanimljivog sadrzaja...trazit cu odstetu. Ovdje se ioanko za sve tuzakaju.pitt wrote:ma opusti se ba ti dacinog girlie radijaOvdje imas sve sto treba normalnom i modernommuskarcu da mu dan brze prodje
Samo pogledaj ovaj nadasve zanimljiv sadrzaj![]()
http://www.wxdx.com/cc-common/babes/
e sad ako dobijes nogu nemoj nemi kukatirajvosa^ wrote:Daco otpala si poslije ovog zadnjeg linka. A ako zbog Pitta izgubim poso zbog ovog nadasve zanimljivog sadrzaja...trazit cu odstetu. Ovdje se ioanko za sve tuzakaju.![]()
Ne boji se Pitt moja ti... On ce ti dovesti neku neuku iz svog krajadacina_curica wrote: e sad ako dobijes nogu nemoj nemi kukati...ja te poslala medju finu raju a vidi tebe
![]()
![]()
.......(btw. ako vas obojicu uhvate hanume dok "setkate" medju tim kojekakvim "babes" otkaz na poslu ce vam biti zadnji na pameti.....uh kad se hanuma oklagije prihvati
![]()
![]()
)
E zato sam ja poslo hanumu u "domovinu" tako da mogu surfat babes do mile volje...dacina_curica wrote:e sad ako dobijes nogu nemoj nemi kukatirajvosa^ wrote:Daco otpala si poslije ovog zadnjeg linka. A ako zbog Pitta izgubim poso zbog ovog nadasve zanimljivog sadrzaja...trazit cu odstetu. Ovdje se ioanko za sve tuzakaju.![]()
...ja te poslala medju finu raju a vidi tebe
![]()
![]()
.......(btw. ako vas obojicu uhvate hanume dok "setkate" medju tim kojekakvim "babes" otkaz na poslu ce vam biti zadnji na pameti.....uh kad se hanuma oklagije prihvati
![]()
![]()
)
Bogami fina "baba", a sad mi je bas znao, jel nisam znao za te probleme sa glasom...dacina_curica wrote:i ja sam bila ubjedjena da se radi o nekom metuzalemu dok nisam progooglalaHantraga wrote:Jedino mi ide na zivce ona Baba sto ima show u 9 ujutro...Diane se zove...Zena je stara do bola, a jos nece da se penzionise........Zena jeste starija (36. godiste) ali razlog iz kojeg govori onim tempom je zato sto boluje od spasmodic dysphonia (nek neko drugi prevede)
evo je.....Diane - avion
zar mu nisi ti rek'o?pitt wrote:ne prijeti bezzenego, jesi rekla hairliji za The X
![]()
![]()
Ja znam da je Ramiz - Rockyroba_s_greskom wrote:Dobro Ameri a jesu li se i imena promijenila kod vas ,mislim kako se sada kod vas zove npr Hasan , Nebojsa itd.
Ovdje u Swe Hasan je Hasse , Nebojsa je Nisse ,Mirsad je Misha , i tako tipicno Bosancima. Provaljivanje do daske
Moje ime je ionako komplikovano bilo bi mozda bolje da ga promijenimroba_s_greskom wrote:Dobro Ameri a jesu li se i imena promijenila kod vas ,mislim kako se sada kod vas zove npr Hasan , Nebojsa itd.
Ovdje u Swe Hasan je Hasse , Nebojsa je Nisse ,Mirsad je Misha , i tako tipicno Bosancima. Provaljivanje do daske
Znam neke koji su za vrijeme rata od Alije postali Ilija , od Ismeta postali Ignjatije ,od Vahida Vasilije ...hik--meta wrote:rusmir je russ (ras), nedzad je ned, muhamed je mo, ahmed(ahmet) ili ismet je matt (met), almir ili alija je al, edin je ed, haris je harris ili harry, samir je sammy (semi)...
asimilacija, sta da se radi.