House wrote:btw Chrome je kršpojede RAM memorije kao Firefox i Opera zajedno
Pa sta koristiti ?
Sa mozzile sam i otisla zbog tog kocenja, tamo je jos gore
House wrote:btw Chrome je kršpojede RAM memorije kao Firefox i Opera zajedno
sabinna38 wrote:House wrote:btw Chrome je kršpojede RAM memorije kao Firefox i Opera zajedno
Pa sta koristiti ?
Sa mozzile sam i otisla zbog tog kocenja, tamo je jos gore
Tomos wrote:Ova tema treba na religiju nije joj ovdje mjesto pogriješila si podforum-.
Caps Lock pa F14 i Enter.sabinna38 wrote:Moze li mi neko reci zasto se stranice slabo ucitavaju...????????
Bilo koju stranicu da pokrenem, verglaaaaa koda ga rucnom vintam............. Pojavljuju mi se one reklame, i instalirala sam ADBLOCK, medjutim prozorcici ostaju....ali dok se stranica ucitaaaaaaaaa treba vjecnost.....Da prostite iz'eba mi zivce, a ja sam zena u godinama
To se desava ana svim preglednicima... Inace koristim CHROME...
Zna li neko rjesenje ?
Pa sve sam zivo uradila i taj ccleaner i malware i ostale pm...al prozorcici su tu....sa ADBLOCKOM ne izlaze reklame,,a li prostor gdje bi trebale biti je jos tu...SStijena wrote:ništa cc cleaner samo antimalware
jebo majku čita li iko ovdje išta ,vidite li da ima problema sa reklamama,rješiti u 3 koraka jebo ga
MešČini virtuali sihiri ....sabinna38 wrote:Pa sve sam zivo uradila i taj ccleaner i malware i ostale pm...al prozorcici su tu....sa ADBLOCKOM ne izlaze reklame,,a li prostor gdje bi trebale biti je jos tu...SStijena wrote:ništa cc cleaner samo antimalware
jebo majku čita li iko ovdje išta ,vidite li da ima problema sa reklamama,rješiti u 3 koraka jebo ga
pred infarktom sam
helpdesk1 wrote:najbolje instaliraj teamviewerpa ćemo ti to sve počistiti
sacremento wrote:Cekaj, ti prozorcici ti izlaze i kad ne otvoris Chrome ili samo kad otvoris Chrome i posjetis neku web stranicu? Ako je ovo drugo, nazivi web stranica kad ti se prozorcici otvaraju?sabinna38 wrote:Pa sve sam zivo uradila i taj ccleaner i malware i ostale pm...al prozorcici su tu....sa ADBLOCKOM ne izlaze reklame,,a li prostor gdje bi trebale biti je jos tu...SStijena wrote:ništa cc cleaner samo antimalware
pred infarktom sam
U belaju sam, suti !!House wrote:Još nisi skontala?![]()

Caps Lock--F14 pa EnterSStijena wrote:I šta je pomoglo na kraju ?