Apsolutno. Sve drugo sto je poslije radio, radio je losije. Pa cak i kao premijer.KatarinaKosaca wrote:Ovaj ništa nije uradio, nego je poslije više od 20 godina aktivnog bavljanja politikom otišao kod spin doktora i ličio na budu u javnom pojavljivanju.
Alkalaj opet posebno razočarenje, jer sam mislila da će kao Jevrej povući te snažne spone u korist BIH, od tog ne bi ništa. Čak čovjek koji je imao tuđi pasoš.
Dakle, niti jedan niti drugi . U kratkoj povjesti naše mlade države ostaje najbolji ministar ino poslova Haris Silajdžić, mada se i Ivanić obračunavao sa nekim neregularnostima i familijarnim odnosima unutar ministarstva.
Alkalaj vs Lagumdžija
- Danguba
#26 Re: Alkalaj vs Lagumdžija
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#27 Re: Alkalaj vs Lagumdžija
Da, kao premijer je sebi dozvolio da se raspravlja sa podređenima, konkretno sa tadašnjom direktoricom RTV doma.Danguba wrote: Apsolutno. Sve drugo sto je poslije radio, radio je losije. Pa cak i kao premijer.
- bogumila
#28 Re: Alkalaj vs Lagumdžija
kolko ja znam to radi vanjsko trgovinska komora a ne mipParanoid wrote:Ima ugovor..onaj o slanju naših nezaposlenih u Njemačku kao "njegovatelji" tako da perući guzice u inostranstvu potpomažu BH privredu šaljući pomoć svojim najbližim..i onaj drugi ugovor koji se odnosi na gradjevince...miop wrote:Daj navedi dva-tri ova ugovora milionske vrijednosti.cadburry wrote:Lagumdžija definitivno!
2.Za razliku od Alkalaja, Lagumdžija po svijwetu voda privrednike i organizuje ekonomske sajmove, na kojima su desetine naših kompanija sklopile razne (najčešće milionske vrijednosti) ugovore.
- Korisnicko ime
#29 Re: Alkalaj vs Lagumdžija
Ne valja ta, vjerovatno ne valja ni ova...fantom slobode wrote:vidi joj stomacine, a 30 joj...Korisnicko ime wrote:Ni jedan ne valja kad ne znaju imenovatio ovakve saradnike, kao sto je pomocnica ministra vanjskih poslova Srbije za Evropsku uniju...![]()
Btw, 83. godiste...
I sad kao nas treba da prime u EU prije Srbije? Ma daaaaajjjjj....
Takvih, a i sposobnijih kadrova imamo mi u DEI.
http://source.ba/clanak/1600262/vijesti ... adi-Srbije
Btw, ne kazem da mi nemamo takvih (ili boljih), ali ni jedna nije na poziciji pomocnice ministra ili savjetnice...
- Paranoid
#30 Re: Alkalaj vs Lagumdžija
...mahhh..ljadro, divi škenju..Korisnicko ime wrote:Ne valja ta, vjerovatno ne valja ni ova...fantom slobode wrote:vidi joj stomacine, a 30 joj...Korisnicko ime wrote:Ni jedan ne valja kad ne znaju imenovatio ovakve saradnike, kao sto je pomocnica ministra vanjskih poslova Srbije za Evropsku uniju...![]()
Btw, 83. godiste...
I sad kao nas treba da prime u EU prije Srbije? Ma daaaaajjjjj....
Takvih, a i sposobnijih kadrova imamo mi u DEI.![]()
http://source.ba/clanak/1600262/vijesti ... adi-Srbije
Btw, ne kazem da mi nemamo takvih (ili boljih), ali ni jedna nije na poziciji pomocnice ministra ili savjetnice...