Ali ona ima dečka...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Lola_77
taxi_driver wrote:ma jarane naravno da sam frajer.ona bi ispala treba da je ostala i pitala njega da je odbaci.uostalom nek flertuje kad izadje sama,a kad je samnom mora samo u mene da gleda i ako joj se ne gleda u mene onda moze u pice na stolu.sa strane nesto smekati je veoma lose po zdravlje.
Netacno..I ti si ispao papak. Ispao bi frajer da si tada presutio, odvezao djevojcicu kuci i onda joj fino objasnio kako se to nemoze tako raditi i zamolio je da ti se ne javlja dok ne odraste.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ja ne volim ispast' papaq
:D:D
No zalomi se...
No zalomi se...
-
Lola_77
Ko je spominjao cvijece?! Trebao je odmah sakom u glavu..Ovako sto je poslao na bus, bas je gospodin ispao i frajercina.. nema sta..edu wrote:ahaaa..i usput joj jos kupio buket cvijeca..njenom tati steku drine..a mami kilo krompira..ha ja..nek' oni svi znaju da je on fin..![]()
..a mala ce se smekati sa drugim zagondzijama..
![]()
![]()
- taxi_driver
lola ne kontam jesi li musko ili zensko?ako si zensko smekas li druge dok si s momkom u drustvu?
ma ja nisam frajer nego ste vi koke ,ono cool je smekati drugog dok je momak pored vas.ma sakom u glavu samo.dobro je prosla,jer sam rano skontao da flertuje,ne daj boze da je bilo oko 1 po po noci a zadnji bus otisao prije sat.onda bi lagano pjesaka.
ma ja nisam frajer nego ste vi koke ,ono cool je smekati drugog dok je momak pored vas.ma sakom u glavu samo.dobro je prosla,jer sam rano skontao da flertuje,ne daj boze da je bilo oko 1 po po noci a zadnji bus otisao prije sat.onda bi lagano pjesaka.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ali ga zavali cim mu djale vidiNe flertuje u prisustvu svog momka![]()
-
Max.Cherry
Zašto "odrasti"? Ne kontam... A kakvi smo to zato što govorimo "treba" a ne djevojka? Postoje trenuci i razlozi kada se koristi jedan a kada drugi izraz...krava wrote:max cherry, daj odrasti..
a ti taxi_driver, bas si papak...
a sve dok budete govorili za djevojku "treba", ostat cete takvi.....