Hattab72 wrote:sekretar wrote:Par puta pišem post, pa se sjetim da je ramazan, pa brišem.
Stidi se.
http://www.24sata.info/7505
U najmanju ruku si pomogao sudu (priznavao ga ti il ne) protiv jednog muslimana.
Mogu ti i drugačije upakovat, nevjernike si pomogao protiv muslimana, ako ti ovako bolje zvuči.
Sjedi tamo i šuti. Sud ne priznaješ?
Priznaješ li zemlju u kojoj si sada? Njen sistem? Porez koji plaćaš (a prezident ti platu od njeg dobija) il' socijalu od koje se grebeš?
Sram te bilo. Inače zulum siješ po net, vrieđaš, al ovo je prevršilo svaku mjeru.
Mali, smiri malo dozivljaj i ne potvaraj me za nesto sto nisam imao namjeru...Allah zna moj nijjet, koji nije bio da nastetim tom covjeku, a kao drugo nisam ni mogao znati da ce se ovo desiti...
Zasto?
Zato sto je Rasim Delic bas u tom govoru istakao da on nikada nije krio da su oni bili u sastavu Armije i da je to potvrdio na sastanku sa NATO-om na sarajevskom aerodromu...
I sad to cujes na snimku i shvatis da je opste poznata cinjenica da su mudzahidi bili u sastavu Armije i da to svako zna, kao sto se i zna, naravno...I odlucim da postavim snimak iz sasvih drugih razloga, da se vidi kako su se prije gladili mudzahidi, a kako se danas sa njima odnosi...To je bio razlog, a nikako da tom covjeku ucinim bilo kakvo zlo, ne dao Allah...
Kad je vec napravio tu gresku, pa se predao tom sudu, dovoljno je sebi zuluma napravio, da mu ga ja jos nadodajem...
Zato te insinuacije da ja nekome nesto svjesno cinim cemo na Sudnji dan ponijeti i raspraviti te optuzbe i potvore, jer su to istinske potvore, a ne ono sto pokusavate prisiti meni...
Potvora je kad nekome kazes da je nesto uradio a on to nije i kad se nekome u nijjete petljas, a fulas 100%...
Zato ohladite malo... Sto se teme tice definitivno zavrsavam sa njom, jer nemam vise vakta sa budalastine...
A sto ovaj ponavlja stalno 12 kilometar...Nije 12, vec 13...ako cemo precizirati i przniciti ovdje...
Sto se tice obracanja prema nekima, stojim iza svake rijeci, pogotovo sto se tice opisa Hecimovica i kompanije...Ciste savjesti to kazem...
Muslimanima esselamu alejkum, ostalima....... nista...