Aleksandar Vučić "Ličnost godine“
-
maher
#76 Re: Aleksandar Vučić "Ličnost godine“
vrlo je pozitvno sto se vucic "promijenio", ali mi nisu jasni oni koji su time fascinirani i za koje je licnost godine...
kada vam 20 godina treba da shvatite i prihvatite neke stvari koje je vecina normalnih ljudi prihvatila odavno, onda mi to bas i nije nesto cime se na sav glas treba hvaliti i biti zato licnost godine...
prije samo tri godine ta ista licnost godine je savjetovala karadzica i mladica da "ne smeju zivi pasti u ruke haskog tribunala"...zaboravljene su i ratne izjave "sto za jednoga"...
opet ponavljam, dobro je ako je promjena iskrena...u sta sumnjam i mislim da je samo pitanje vremena povratak na nacionalisticku pricu...ali meni su interesantniji svi oni koji se loze na vucica i kojima nije vazna promjena nego bi malo voljeli njegove ovlasti i da se petljaju u sve osim svog posla..
kada vam 20 godina treba da shvatite i prihvatite neke stvari koje je vecina normalnih ljudi prihvatila odavno, onda mi to bas i nije nesto cime se na sav glas treba hvaliti i biti zato licnost godine...
prije samo tri godine ta ista licnost godine je savjetovala karadzica i mladica da "ne smeju zivi pasti u ruke haskog tribunala"...zaboravljene su i ratne izjave "sto za jednoga"...
opet ponavljam, dobro je ako je promjena iskrena...u sta sumnjam i mislim da je samo pitanje vremena povratak na nacionalisticku pricu...ali meni su interesantniji svi oni koji se loze na vucica i kojima nije vazna promjena nego bi malo voljeli njegove ovlasti i da se petljaju u sve osim svog posla..
-
ratamahatta
#77 Re: Aleksandar Vučić "Ličnost godine“
Ako je cika Fahro rekao, onda nema da fali..... 
- nosara
#78 Re: Aleksandar Vučić "Ličnost godine“
Vucic je danas veci nacionalista nego ikad... Naucio je skolicu i svoj nacionalizam manifestuje na nacin kako to rade svi normalni ljudi... Dal' se iza toga krije neka spacka, morebitno, ali je bitnija ova aktuelna manifestacija i to treba postovat...
Ima svako pravo i duznost da se mijenja nabolje, pa i bivsi beogradski politicki gubitnik... Licnost godine...? Sluzba je oduvijek bila i druzba... Nekad cunami, danas tija voda...
Ima svako pravo i duznost da se mijenja nabolje, pa i bivsi beogradski politicki gubitnik... Licnost godine...? Sluzba je oduvijek bila i druzba... Nekad cunami, danas tija voda...
- Sezam
#79 Re: Aleksandar Vučić "Ličnost godine“
nosara wrote:Vucic je danas veci nacionalista nego ikad... Naucio je skolicu i svoj nacionalizam manifestuje na nacin kako to rade svi normalni ljudi... Dal' se iza toga krije neka spacka, morebitno, ali je bitnija ova aktuelna manifestacija i to treba postovat...
Cuj to?
A ja naivan mislio da si ti zanavijek ozaloscen sto se takvih ko Vucic nije pobilo vise dok se moglo, 45e?
- nosara
#80 Re: Aleksandar Vučić "Ličnost godine“
Naivan si, sto jes' jes'... I nisi sam...Sezam wrote:nosara wrote:Vucic je danas veci nacionalista nego ikad... Naucio je skolicu i svoj nacionalizam manifestuje na nacin kako to rade svi normalni ljudi... Dal' se iza toga krije neka spacka, morebitno, ali je bitnija ova aktuelna manifestacija i to treba postovat...
Cuj to?
A ja naivan mislio da si ti zanavijek ozaloscen sto se takvih ko Vucic nije pobilo vise dok se moglo, 45e?
A ceterespete su svi raznorazni vucici-kurcici bili ko macja guza... Ili pod ledinu...
- Sezam
#81 Re: Aleksandar Vučić "Ličnost godine“
Vala bas sam naivan, kad povjerovah u tvoje ljevicarenjenosara wrote:Naivan si, sto jes' jes'... I nisi sam...Sezam wrote:nosara wrote:Vucic je danas veci nacionalista nego ikad... Naucio je skolicu i svoj nacionalizam manifestuje na nacin kako to rade svi normalni ljudi... Dal' se iza toga krije neka spacka, morebitno, ali je bitnija ova aktuelna manifestacija i to treba postovat...
Cuj to?
A ceterespete su svi raznorazni vucici-kurcici bili ko macja guza... Ili pod ledinu...
- nosara
#82 Re: Aleksandar Vučić "Ličnost godine“
Hajde ti odmori... Samo se brezveze sikiras...Sezam wrote:Vala bas sam naivan, kad povjerovah u tvoje ljevicarenjenosara wrote:Naivan si, sto jes' jes'... I nisi sam...Sezam wrote:
Cuj to?
- Sezam
#83 Re: Aleksandar Vučić "Ličnost godine“
Ne brini se ti za mene, samo biljezim datum kad si pokazao pravo lice, "ljevicar" 
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#84 Re: Aleksandar Vučić "Ličnost godine“
A kako se ti provaljuješ u odbrani svog doce. Prouči zakon o privatizaciji , pogledaj inicijatore , pogledaj skupštinsku većinu i jasno je kao svijeća - cijenjenog Doktora nije mogao zaustaviti niko da na svoj način privatizira "nedoktorske kompanije". Ta priča o "privatizaciji na državnom nivou" je klasična baljezgarija preostala iz populističke retorike od prije par godina (ne želim uvrijediti tebe , smatram svu njegovu retoriku klasičnom idiotarijom).brucos7 wrote: A kako se ti provaljujesHaris Silajdzic je bio jedni politicar koji se zalagao da se privatizacija sprovede na drzavnom nivou, a ne entiteskom. Naravno, kretenima iz SDA tada to nije odgovaralo jer bi pokrali manje. Dakle, ocito da nemas pojma o cemu pises.
A sto se tice Vucica i Radoncica - ista g..na samo drugo pakovanje. Ovaj prvi se javno izjasnjava da je cetnik i da se bori za veliki Srbiju, dok ovaj gusinjac to radi puno suptilnije. Fuj!
Fakat smiješnoGad Tedeschi wrote: naučni dokaz za efekte privatizacijepokaži zemlju u tranziciji sa uspješnom, a posebno, sa naučno utemeljenim modelom privatizacije i dobićeš nobelovu nagradu iz ekonomije.
![]()
![]()
![]()
-
wolf07
#85 Re: Aleksandar Vučić "Ličnost godine“
Kako to mislis "prica o privatizaciji na drzavnom nivou"??? Koliko mene sjecanje sluzi Silajdzic je zaista insistirao na privatizaciji na drzavnom nivou i onda se upetljao medjunarodni faktor. Nije im bio da nadju neke Jude u nasim redovima koji ce dici ruku u skupstini i .... dobijemo entitetsku privatizaciju!tvsabina wrote:A kako se ti provaljuješ u odbrani svog doce. Prouči zakon o privatizaciji , pogledaj inicijatore , pogledaj skupštinsku većinu i jasno je kao svijeća - cijenjenog Doktora nije mogao zaustaviti niko da na svoj način privatizira "nedoktorske kompanije". Ta priča o "privatizaciji na državnom nivou" je klasična baljezgarija preostala iz populističke retorike od prije par godina (ne želim uvrijediti tebe , smatram svu njegovu retoriku klasičnom idiotarijom).brucos7 wrote: A kako se ti provaljujesHaris Silajdzic je bio jedni politicar koji se zalagao da se privatizacija sprovede na drzavnom nivou, a ne entiteskom. Naravno, kretenima iz SDA tada to nije odgovaralo jer bi pokrali manje. Dakle, ocito da nemas pojma o cemu pises.
A sto se tice Vucica i Radoncica - ista g..na samo drugo pakovanje. Ovaj prvi se javno izjasnjava da je cetnik i da se bori za veliki Srbiju, dok ovaj gusinjac to radi puno suptilnije. Fuj!
Fakat smiješnoGad Tedeschi wrote: naučni dokaz za efekte privatizacijepokaži zemlju u tranziciji sa uspješnom, a posebno, sa naučno utemeljenim modelom privatizacije i dobićeš nobelovu nagradu iz ekonomije.
![]()
![]()
![]()
, ne znam šta bi odgovorila gladna djeca roditelja koji su u tom uraganu ekonomskog ludila ostala bez posla i bez egzistencije
,no znam samo da poljski primjer privatizacije koji je 100 % PRECRTAN , nije donio rezultate u vlastitoj zemlji a tek nije kod nas ni na jedan način STRUČNO analiziran i procijenjen samo je IZGLASAN neodgovorno , podlo i niko nikada za to nije odgovarao...sramota...
A kad je o Vucicu rijec, nemam problem s tim da je njegov stav danas prihvatljiviji, ugodniji nasem uhu i slicno tome, ali da mu se daje titula - LICNOST GODINE!!! E to je stvarno - jebe lud zbunjenog!Ili imamo memoriju zlatne ribice, ili smo kompletni idioti kojima je dovoljno da tip okolo ne hoda s "tapetama" "Ul.Ratka Mladica" pa da od njega napravimo naseg heroja, stvarno ne razumijem.
- insomnia78
#86 Re: Aleksandar Vučić "Ličnost godine“
Pa ne radi se o AlijiSezam wrote:nosara wrote:Vucic je danas veci nacionalista nego ikad... Naucio je skolicu i svoj nacionalizam manifestuje na nacin kako to rade svi normalni ljudi... Dal' se iza toga krije neka spacka, morebitno, ali je bitnija ova aktuelna manifestacija i to treba postovat...
Cuj to?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
kakavdanakneiskustvu
#87 Re: Aleksandar Vučić "Ličnost godine“
sinuhe wrote:Ovo je i ispod nivoa kojeg su avazovci sami sebi zadali
-
kakavdanakneiskustvu
#88 Re: Aleksandar Vučić "Ličnost godine“
pici wrote:
Pametnom i dobrom Insanu dovoljno, a za utemeljitelja AVA3OVOG i piČkoustog...
-
kakavdanakneiskustvu
#89 Re: Aleksandar Vučić "Ličnost godine“
dr.gog wrote:Aleksandar Vučić jer hladni i beskrupulozni desničar i šovinista po najdubljem uvjerenju.
Davanje prozaične novinske titule "ličnosti godine" je odraz šizofrenije, plitkog uma i beskrajne arogancije nekoga ko bi trebao mijenjati političku scenu.
Veliki broj glasača je glasao za istu osobu koja medijem promovira zadrtog člana ekstremističke Radikalne stranke.
Sami ste tražili, dobit ćete još više, a nejasnoće će vam objasniti najbesmrtniji bošnjak prof.Filipović, ideolog.
Vraćanje "muslimana" veripradedovskoj je uvijek bio krasan motiv za nova prijateljstva između srpskih desničara i nesposobnog političkog balinluka oličenog u kreaturama naše političke scene.
Odkako je Milorad Dodik javno izvršio veliku nuždu na Sarajevo(čuvena tribina sa cenzurisanim pitanjima), u režiji Sanje Vlaisavljević, sasvim je normalno da isti obrok pokusamo i naslovom gdje je Vučić ličnost godine.
Šešeljev abortus.
kad je to bilo?
-
HM 2011
#90 Re: Aleksandar Vučić "Ličnost godine“
Ukratko vijest i tema me apsolutno ne interesuje - jer ima već jako puno vremena kako nisam kupio avaz...McMoy wrote:Koliko ja shvatam pozadina cijele priče bi trebala biti:
- ABA3 je veliko i moćno glasilo čiji uticaj i nepristranost nije ograničena na Bošnjake, Sarajevo i BiH;
- ABA3 principijelno podržava borbu protiv kriminala i korupcije, a to im je u amanet ostavio utemeljitelj
i bivši vlasnik, koji se odrekao ABA3A (i supruge) kako bi se posvetio upravo toj borbi.
Inače, ovih dana se po raznoraznim medijima prave hvalospjevi i poređenja ko koga kopira u nastupu,
Vučić FahrA ili Fahro Vučića.![]()
Sve u svemu
Paranoid wrote:...
Nabijem i njega i pičkoustog... i avaz.
Kupi avaz i malo finansiraj svetu borbu - usput se i informiši kroz pero nezavisnih novinara...
Ali nije ovo kraj priče - ima toga još... PriUjedinjenje....
-
Zeljocity
#91 Re: Aleksandar Vučić "Ličnost godine“
Nikolic, Vucic, Seselj iznad Sarajeva
- Šunj
-
emil_L
#93 Re: Aleksandar Vučić "Ličnost godine“
Pa šta mu je drugo preostalo već da glumi promjene? Ali stvarno. Pa srbijica je u totalnom kolapsu. Bilo kakvo protivljenje zahtjevima pobjednika znači totalan nestanak te nedefinisane tovevine. jbt. pa oni ne znaju ni gdje su im granice te buziboštine. I šta je onda četničkom isprdku tipa vučića preostalo već da prodaje narodu "promjene"...
- Milan N
#94 Re: Aleksandar Vučić "Ličnost godine“
Nema 'leba od srpske vlade. Govorim vam iz prve ruke. 
Narod je sve više siromašniji. Na duge staze neće biti ništa od klasične Srbije.
Narod je sve više siromašniji. Na duge staze neće biti ništa od klasične Srbije.
- Sezam
#95 Re: Aleksandar Vučić "Ličnost godine“
Šunj wrote:
Na ovom se vidi da nista ne laze.