Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Opet mislim da je Aksel daleko najbolji od kolega njegovih godina. Nema toliko iskustva ali da je bolji - jeste, ako ništa nije kao drvo, većina naših novinara kao da se boji pokazati osmijeh ili slično, sve Spockovi.
samo što će to biti nešto premalo .. već ih vidim u sobi 10x10 metara sa velikim staklenim stolom i 2 lcd ekrana u pozadini.. i to je ta čuvena "najsuvremenija" al jazeera .. yeah right, kako kod nas vole kenjat to je strašno, pričali kao da izgrađuju svemirsku kapsulu a na kraju studio neće biti ništa bolji od onih na zemaljskim tv kanalima
Istina, krivo bi mi bilo da kanal ne bude onakav kakvim su ga prezentirali da će biti! Drago mi je da je došla Al Jazeera, no toliko su toga iskenjali o svojoj superiornosti da čovjek mora puno i očekivati od njih. A kad puno očekuješ, vrlo lako se možeš i razočarati, a tada je prirodna reakcija - pljuvačina po njima. Nadam se da do toga neće doći, no sami su si krivi. Trenutno kako stvari stoje sa ovim studijem, ne miriši na dobro...
Jakov Avram i Aida Beckovic na Al Jazeeri
pitam se, da li ti direktori, sefovi, kako se vec zovu, imaju namjeru praviti ozbiljan posao ili ce ovo biti jos jedan medijski cirkus
Jakov Avram nije ni bio urednik emisije Kapital.
a, kako cujem, emisija nastavlja sasvim normalno od septembra, samo sa drugim voditeljem.
čovjek se Kapitalom "prodao" Al Jazeeri, kao da je njegov projekat. a ovi nasjeli
Last edited by zaluzinna on 12/07/2011 12:35, edited 1 time in total.
Kapital mi je jedna od drazih emisija koja se pojavila na bilo kojoj TV. Do sada sam mislio da je Jakov urednik. Ali ako predje i na AJ, i tamo ce valjda imati s kim raditi kvalitetan program.
a, gdje se vraca?
jel to zavrsila SBiH misija u Australiji?
ili se razvodi?
ako ce i ona na Al Jazeeru, onda je to definitivno debakl najavljivanog speTakla