Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Tomahawk11, Charuga

Post Reply
SmokingMan

#10501 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by SmokingMan »

Što nemamo u ponudi retro dresove iz 1985?
svi u napad

#10502 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by svi u napad »

Uh kako sam ljut. Jutros citam o kaznama iz Saveza. Mi 6 000 a strumfovi 4 000 km. Radnik za rasizam 1 500 km. Ja zaista ne znam sta kamiondzija i njegove ljubavnice rade. Ne mogu shvatiti da najveci klub u BiH nema nikavog statusa u Savezu a ni u medijima. Vec sam ranije pisao da ni Klix ne pise ni clanak o utakmici naseg kluba ni na dan tekme dok za malene se raspisu 6 dana unaprijed. Da li je gazda zagovno sa Savezom pa sad placamo ceh toga ili Klix trazi reket da bi pisao o nama ja ne znam ali ljudi u klubu to znaju. Imamo dvije opcije oko ovog a to su da menadzment ne radi nista na marketingu i brendiranju kluba ili da zbog ranijih svadja placamo ceh. Ako je ovo drugo u pitanju onda treba ici do kraja a to znaci da se mroaju stisnuti muda i ici u UEFU sa dokazima o radu Saveza. UEFA je drasticna po pitanju rasizma i diskriminacije tako da se Savez ne bi dobro proveo u vezi toga. Ovom bezobrazluku se mora stati u kraj. Mora se otjerati Colpa i sva sadasnja bosnjacka garnitura iz Saveza jer to je nemoralna stoka koja samo gleda sebe i svoje novcanike/familije. Zivjeli
SmokingMan

#10503 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by SmokingMan »

Klix radi za novac, možda nama traže više za objave.
ibizza

#10504 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ibizza »

Klixu treba tarabu staviti. Pa neka kače objave od poreskih duznika :run:
Post Reply