ahh pomoc

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

tatjanamster

#26 Re: ahh pomoc

Post by tatjanamster »

Aura Perez wrote:
tatjanamster wrote:
babyline wrote:zaboravih maloprije @truefake: meni se svidja tvoj pink font i haj nek ti je sretno!

aura daleko sam ja od bi :D sta bi-bi ali mi se djasvi tvoj aFatar hmm ko zna :D
OPREZ
otok Lezbos... :zzzz: :zzzz: :zzzz:
ja znam da si ti to rekla samo da bismo mi pitale "vona džojn?" :D

utrojeee..utrojeee..
kad te nema bolje da se nisam ni probudila... :lol: :lol: :lol:

Sanele mi djet'a, ova zna :D :D :D
Eweleen

#27 Re: ahh pomoc

Post by Eweleen »

faketrue wrote:
hittno trebam pomoc!!!
moj bivsi je stvarno lijep decko ,samim tim je veoma popularan...extra se ljubi i sasvim je cool ali on zeli samo zabavu.. i ja i on smo svjesni da nam je zajedno predobro,frcaju iskre na sve strane,ali on bi zelio da ponekad izadjemo da se"isfatamo",a da nismo zajedno...ponekad izadjemo,a kad mene opali prenos ,pa kad me pita da izadjemo,ja ne izadjem,on se totalno zapali za mene.
Nekidan smo izasli i bilo je preeemooocnooo.Taj dan mi je rekao "Da neam' ove dvije trebe , bil' ti bila sa mnom??" ,a ja sam mu sa gadjenjem rekla "Nee!",onda je on pitao zasto i ja sam navela"losa si osoba,stalo ti je samo do zabave,i taj tvoj stav je djetinjast , i ti ja znamo da mogu imati kojeg god fraera hocu ,pa ttako ne vidim razloga zasto bih se zadrzavala na tebi!!".Taj dan sam mu rekla da vise nikad necemo izaci zajedno jer mi se gadi.On je rekao naravno da necemo..
Navece oko 11 mi stize poruka "Danas mi je bila mrakaca ,moze se ponoviti?",na sto sam ja odgovorila"Haha ,naravno da moze ,jednog lijepog suncanog dana kad bude padala kisa :D".Nije mi odgovorio...
Da sad ne duljim,bio je neki problem,pa sam ga nazvala sutradan da ga napadnem,i on se tad jos vise zainteresovao,kad sam bila djubre i izvrijedjala ga.Malo kasnije,na msn-u mi je sve objasnio i pitao me da izadjem[bilo je oko 21 h] i da mora neshto da me pita,ja sam rekla necu da izadjem , pitaj me sad,on je napisao"Zelis li biti sa mnom u vezi ,ali duze,puno duze?",rekla sam necu.
Jos molio ,ja nisam htjela, i da bi ispala nezainteresovanija,rekla sam da cu ga blokirati i to sam i ucinila...

Poznavajuci ga ,znam da ce me ponovo zvati ali nezz sta da ja radim??
Cim sam ga pocela odbijati on se zainteresovao,da li da ga opet odbijem ili da podjem??
...mozda je bolje da ovako nastavim,jer izgleda da samo ovaj naci kod njega pali...

Sta vi mislite??

iii da li se trebam obazirati na misljenje frendica da ga zaboravim,da je kreten i sl.,mislim da li to iz njih progovara ljubomora ili pak pravo prijateljstvo??

HELP!!

:?

hajde nek prizna ko nas to od nas zajebava :mrgreen:
faketrue

#28 Re: ahh pomoc

Post by faketrue »

..izgleda da se nismo bash shvatili...poenta ove price jeste odgovor na pitanje "Posto vecini muskaraca je stalo samo do zabave,da li ce se to promijeniti odbijanjem? " (moja prica je samo primjer)
Bušman

#29 Re: ahh pomoc

Post by Bušman »

I sta reci na ovo :D :D

:sax: :sax:
lolo_lolo

#30 Re: ahh pomoc

Post by lolo_lolo »

taj momak sto se dobro ljubi je peder
faketrue

#31 Re: ahh pomoc

Post by faketrue »

..znaci ,slijedeci put kad me pita da podjemo , da podjem,budem malo sa njim i iiii ostavim ga??

ili da ubacim - pustim ga da jos ceka ?? :D :D

meni on nista ne znaci osim zabave,ali dobro je znatii sta pali , sta ne :-D
Bušman

#32 Re: ahh pomoc

Post by Bušman »

I obavezno trazi seks u troje. Moze i cetvoro :D :D
faketrue

#33 Re: ahh pomoc

Post by faketrue »

a dajte , ozbiljno je ...
mislim nije,al' ko' da jest' xD :D
lolo_lolo

#34 Re: ahh pomoc

Post by lolo_lolo »

faketrue wrote:a dajte , ozbiljno je ...
pa sta fali da se on vidja sa te druge dvije cure i sa tobom,pa ovo je 21 stoljece,moderno doba,idemo u evropu,nemoj da se sramis
Vitamin C

#35 Re: ahh pomoc

Post by Vitamin C »

Jadi mladih Sa-x forumaša. :D

Ništa što Madonna riješiti ne može.
Image
I fell in love with San Pedro
Warm wind carried on the sea, he called to me
Te dijo te amo
I prayed that the days would last
They went so fast

Tropical the island breeze
All of nature wild and free
This is where I long to be
La isla bonita
And when the samba played
The sun would set so high
Ring through my ears and sting my eyes
Your Spanish lullaby

:D :run: :mrgreen:
faketrue

#36 Re: ahh pomoc

Post by faketrue »

lolo_lolo wrote:
pa sta fali da se on vidja sa te druge dvije cure i sa tobom,pa ovo je 21 stoljece,moderno doba,idemo u evropu,nemoj da se sramis

:lol: pa ne moze to tako...

:P
jorgan

#37 Re: ahh pomoc

Post by jorgan »

faketrue wrote:..znaci ,slijedeci put kad me pita da podjemo , da podjem,budem malo sa njim i iiii ostavim ga??

ili da ubacim - pustim ga da jos ceka ?? :D :D

meni on nista ne znaci osim zabave,ali dobro je znatii sta pali , sta ne :-D

ma pusti njega debil je pravi ,barem tako iz tvoje price zakljucujem.Osim ako nakon nekog duzeg vremena ne vidis da je fakat zagrijan za tebe , eh onda probaj.Al' sve u svvemu ta prica " imam dvije trebe" je katastrofalna i fuj. :|
lolo_lolo

#38 Re: ahh pomoc

Post by lolo_lolo »

faketrue wrote:
lolo_lolo wrote:

:lol: pa ne moze to tako...

:P
zasto,ako se on dobro ljubi,i zabavan je,sto da ne,ima iste osobine ko ja
faketrue

#39 Re: ahh pomoc

Post by faketrue »

upravu si ba jebat ga...
sad trazim slijedecu zrtvu :evil:
odo na msn da se baChim na poso' :D
thx naa ...hmm, savjetima?

:-D
lolo_lolo

#40 Re: ahh pomoc

Post by lolo_lolo »

faketrue wrote:upravu si ba jebat ga...

pa evo mene,dobro se ljubim,zagrijan sam,nemam dvije trebe,sta mi treba jos?
faketrue

#41 Re: ahh pomoc

Post by faketrue »

lolo_lolo wrote:
faketrue wrote:upravu si ba jebat ga...

pa evo mene,dobro se ljubim,zagrijan sam,nemam dvije trebe,sta mi treba jos?

hmm...koliko imas god??? 8)

ISKRENO!
TheMule

#42 Re: ahh pomoc

Post by TheMule »

Drage male djevojcice,

Ne moze vam niko pomoci, jer svaka situacija je drugacija. Uci se samo iz iskustva kad je ljubav u pitanju ili eventualno od bliskih prijatelja koji dobro poznaju sve glavne uloge u vasoj sapunici. Najvecu gresku koju mozete napraviti je da pitate nekog ovdje, jer ima dosta kompleksasa koji ce vam dati pogresan odgovor, ne namjerno, vec sto misle da su, po stare dane, pametne.
Eweleen

#43 Re: ahh pomoc

Post by Eweleen »

kako ne kontate da vas neko zajebava 0.0
lolo_lolo

#44 Re: ahh pomoc

Post by lolo_lolo »

Aura Perez wrote: 16. plafon 17 :lol:

faketrue nemoj mu dati do znanja da si ga otpisala nego ga zavlaci, daju mu povoda da misli da si zagrijana, al se nemoj vidjati sa njim i bari sa strane. i ako nikako ne popustis idealisat ce te do kraja zivota. provjereno :D par puta :D
a sto je smijesno kod broja 17
i nije 17 :bih:

a kolko ti zaljubljena godina imas,ipak je ovo tvoja tema i tvoj problem
zenicaone

#45 Re: ahh pomoc

Post by zenicaone »

Aura Perez wrote:
faketrue nemoj mu dati do znanja da si ga otpisala nego ga zavlaci, daju mu povoda da misli da si zagrijana, al se nemoj vidjati sa njim i bari sa strane. i ako nikako ne popustis idealisat ce te do kraja zivota. provjereno :D par puta :D
@faketruenjga ko j.. nije bitan u tvom zivotu da ti ista radis radi njega - a ova iskusna ti je upravo dala uputstvo da se ponasas kao klasicna primitivna zatucana kuja - pa ti vidi sta ces s ovim savjetom
zenicaone

#46 Re: ahh pomoc

Post by zenicaone »

Aura Perez wrote:
zenicaone wrote:
Aura Perez wrote:
@faketruenjga ko j.. nije bitan u tvom zivotu da ti ista radis radi njega - a ova iskusna ti je upravo dala uputstvo da se ponasas kao klasicna primitivna zatucana kuja - pa ti vidi sta ces s ovim savjetom
njoj je ocito bitan. a sta bi je tacno u ovome ucinilo zatucanom kujom? sta je tako strasno?
da bari sa strane vidja se sa drugim momcima itd itd a ustvari to sve radi radi njega. moje misljenje je da je dobar pristup samo onaj iskreni ako su osjecaji iskreni. znaci nema ode ja njega napravit ljubomornim i ta sranja i preseravanja. kod mene , mojih prijatelja i poznanika to uvijek izazove samo kontrareakciju (levati su - bar po mom vidjenju u manjini a ako je takav cak i kad joj dopuze il bude patio za njom to njoj nece opet godit jer nema cari kad pobjedis nekog ko nije dostojan protivnik)
znaci - zdravo zdravo ja imam to da ti kazem , tako i tako a on ako se posere na sve to - bar ce ga zamrzit i nece vise mislit na njega i moci ce dalje nastavit sa zivotom
tatjanamster

#47 Re: ahh pomoc

Post by tatjanamster »

Aura Perez wrote:
zenicaone wrote:
da bari sa strane vidja se sa drugim momcima itd itd a ustvari to sve radi radi njega. moje misljenje je da je dobar pristup samo onaj iskreni ako su osjecaji iskreni. znaci nema ode ja njega napravit ljubomornim i ta sranja i preseravanja. kod mene , mojih prijatelja i poznanika to uvijek izazove samo kontrareakciju (levati su - bar po mom vidjenju u manjini a ako je takav cak i kad joj dopuze il bude patio za njom to njoj nece opet godit jer nema cari kad pobjedis nekog ko nije dostojan protivnik)
znaci - zdravo zdravo ja imam to da ti kazem , tako i tako a on ako se posere na sve to - bar ce ga zamrzit i nece vise mislit na njega i moci ce dalje nastavit sa zivotom
ja sam rekla da mu ne da do znanja da ga je otpisala i da bari sa strane. znaci da ga zaboravi i nastavi sa zivotom, to barenje moze i ne mora, ali to je zbog nje jer ona onda ide na to da bude s nekim novim. i ona ocito smatra da joj je on itekako dostojan protivnik. slazem se da bi najbolje bilo sve u lice reci, lakse ako nista, ali to su situacije kad sm mi povrijedjene necim sto je on rekao ili uradio i kad se necemo smiriti dok ne dobijemo neku svoju satisfakciju. a to ce dobiti kad ona zbari nekog drugog i konacno se rijesi cak i te zelje da ima nesto s njim.
Dobro, Aura, to će biti satisfakcija za noć, dan, ili dva,
šta kasnije... :(
Neke stvari je bolje prećutati i nikada ne spomenuti,
a neke najbolje nikada ni pomisliti....

;-)
zenicaone

#48 Re: ahh pomoc

Post by zenicaone »

Aura Perez wrote:
ja sam rekla da mu ne da do znanja da ga je otpisala i da bari sa strane. znaci da ga zaboravi i nastavi sa zivotom, to barenje moze i ne mora, ali to je zbog nje i ako nikako ne popustis idealisat ce te do kraja zivota. provjereno :D par puta :Djer ona onda ide na to da bude s nekim novim. i ona ocito smatra da joj je on itekako dostojan protivnik. slazem se da bi najbolje bilo sve u lice reci, lakse ako nista, ali to su situacije kad sm mi povrijedjene necim sto je on rekao ili uradio i kad se necemo smiriti dok ne dobijemo neku svoju satisfakciju. a to ce dobiti kad ona zbari nekog drugog i konacno se rijesi cak i te zelje da ima nesto s njim.
ovo boldirano ubaceno su tvoje rijeci njoj-i meni se ne cini kao savjet da uradi nesto radi sebe - (provjeri u postu iznad svog zadnjeg) a moje misljenje je da ce smiraj dobiti tek kad jasno zavrsi ili nastavi situaciju (ono zdravo zdravo tako i tako je ...itd ) a ne da trazi drugog dok nije zavrsila (mentalno) s prvim.
faketrue

#49 Re: ahh pomoc

Post by faketrue »

jaa...imam 15 :roll:
zenicaone

#50 Re: ahh pomoc

Post by zenicaone »

faketrue wrote:jaa...imam 15 :roll:
razlog vise da pomno citas postove i odgovore ljudi ovdje i muskaraca i djevojaka koji imaju razlicita iskustva u vezama pa ako nesto uspijes nauciti iz necijih lijepih ali i ruznih iskustava tim bolje . svako ko uspije uciti na tudjim greskama je sretan u zivotu - a posto ti je 15 ( ako ne zezas:)) to ti je vreme kad se nazalost u danasnje vrijeme obicno (nije pravilo) prave najvece greske koje te mogu u buducnosti odrediti kao osobu - mozda neces skontat sve mozda sam te isprepado (ne sjecam se vise kako je biti 15ogodisnjak:)) al najbitnije je da se puno ne sekiras i da sve sto radis radis radi toga sto ti to hoces i sto sit ti tako odlucila a ne zato sto te neko nafurao na to ili sto to rade "svi"
Post Reply