Afrički kup nacija 2008

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

campa_xxx

Post by campa_xxx »

A gdje vi gledate taj srpski eurosport?
cyprus

Post by cyprus »

campa_xxx wrote:A gdje vi gledate taj srpski eurosport?
Na ELOB-ovoj kablovskoj.
turudija

Post by turudija »

olduser wrote:ne znam sta vam smetaju komentatori
likovi su kraljevi :lol: :lol:

malo zivosti u prenos unesu..nasmije se covjek dok je prenos..

pun K mi je komentatora ala spaho koji samo govore lopta u nogama costacurte..maldini..ide do pirla koji vraca do dide..
monotono..uostalom vecina se igraca zna
dobro ovi afrikanci ne bas svi al ko da im je bitno ime..
sta oceckujete vi od prenosa da svsrava na neko dodavanje, da iznosi bruku nekih statistickih podataka koji se zaborace nakon 5 sekundi..
il da dobivaju nervni slom ko baho a akcija ni do pola terena nije dosla vec je gol sansa i dere se ruuniii...

ljudi su opusteni..malo zveknuti ko i oni na OBN-u :D
i ruku na srce ima pregroznih utakmica i sp. dogadjaja koje ne bi pogledo(npr. curling) al opet se mogu gledat kad oni prenose..

nema s njim cile mile
letio bi naglavacke
navodi maticni broj igraca :lol: :lol:

Od komentatora se (valjda) traži da poznaju materiju o kojoj govore tokom prijenosa, u ovom slučaju afrički fudbal. Ova dvojica o tome pojma nemaju. "Provale" su im imbecilne. Tebi je to možda OK, meni je odron. Tebi je možda nebitno koji igrač iz pojedine afričke reprezentacije gdje igra, meni je to vrlo bitno. Engleski komentatori (koje je Serblje, nažalost ukinulo) su i elokventni i zanimljivi i duhoviti, za razliku od pomenute dvojice, pozitivan primjer su velika većina komentatora sa Sport Kluba. Mani se BH komentatora, oni nisu mjerilo ni za šta. Evo još komentara o dva debila sa Eurosporta Srbija, ovaj put od pasioniranih pratilaca najvažnije stvari na svijetu iz Srbije: http://parapsihopatologija.com/naslovna ... urosportu/
Post Reply