nase bebice prekrasno napreduju. vec imaju 5 sedmica. svi vec cekaju na svoje nove vlastnike. sledeca sedmica vaknicaija, tetoviranje i mozemo vani na bastu. to ce njima biti uzitak. Zasada dobiliogradicu d amogu upoznavati svet i rade to jako rado.
nase malo lane, najvetsa licnost legla ufaceno na razgovoru sa mamom
mami je vec olaksano, bebice se hrane same
stalno nam je puna kuca kako buduci vlastnici obilaze svoje bebice, dolazi i sa psima i stvarmo najbolju mogucu socializaciju.
majka ruza probava dali ovaj covek je pogodan za nasu malu black and tan curicu

)), prvo ga htela pojesti i na kraju mala nije mogla ni doci na red od ruze
uzgoj nije sala, 5 sedmica nisam spavala, vec sam celodnevna spremacica okotilice i stvarno sam umorna ali kada vam dolaze novi vlastnici, presretno maze svog novog prijatelja je to uzitak i tu opet padnu odluke sledeci put opet krenuti ovim pravcom.
njihove poze za spavnje su predobre
vec je bilo i vreme za odluke ko je show dog i ko ide kuci samo isklucivo za ljubimca. namsijal me cura koja hoda do nas i je bivsi model. navodno zbogtoga sto se strasno udebljala. Da se razumjemo je to visoka mrsava cura koja moze imati 4kg viska nego sto za model traze. i kada sam njoj objasnjaval da sada 2cm na repicu odlucuju dali ce pas biti zvezda ili ljubimac. kaze da to nemoze svatiti

pa ja kazem da kao sto ja nemogu svatiti da 4kg mogu od modelice napraviti obicnu "debelu" zenu
vise nema sumnje da ova mala bice show dog. prekrasenuglove zadnjih nogou, repic koji se vec polako zatvara. prekrasni oblik glave dovolno dugacko uho i fenomenalno gradeni vrat i dugacak rep. ma lepota, ova kujica neostaje kuci, prodataje u suvlastnistvo imace svoju porodice ali jednog dana meni porodi prekrasne bebic ekoji ponesu nase ime arangel´s monchichi
ovaj lepotan bio posebno biran. ostaje kuci i treba da postane pravi naslednik poznatog tetka Amadeusa . imace show premieru u 7 mjesecu na CACIB split kde ce pokusati svoej prve nesigurne korake ringom
nase curice