na stranu tačnost ove konstatacije .........međutim ništa ti Fair da ispričaš o novom zakonu o radu u Australiji ...........koji je izazvao masovne demonstracije širom kontinenta posredstvom sindikata ...........ko je te silne advokate i pravnike australijske platio ?Retardi su oni koji ga placaju i trpe.
Adnan Terzic
- manijak1
-
Prenj
"Zlatna piramida" Sa-x foruma za komsijski merhametluk
Pa ne pravi se autoput radi Evrope i njenih interesa, vec radi nas i nasih interesa. Doduse, mi nismo siromasna zemlja, treba malo pomoci i Evropi.
Izjava A. Terzica data na konferenciji o koridoru 5C, Dnevnik FTV, 17/11/2005Evropi treba koridor koji ce spojiti Ploce sa Budimpestom i srednjom Evropom, a ne koridor koji ce omoguciti da pedesetak plivaca iz Evrope dodje u Neum
Pa ne pravi se autoput radi Evrope i njenih interesa, vec radi nas i nasih interesa. Doduse, mi nismo siromasna zemlja, treba malo pomoci i Evropi.
- Fair Life
Stvarno mi je zao manijak1 sto nisam mogao nista uciniti da to sprijecim... znajuci da ce taj zakon imati dalekosezne posljedice po Bosnu i Hercegovinu i njen narod. Zao mi je zaista, jebiga.manijak1 wrote:na stranu tačnost ove konstatacije .........međutim ništa ti Fair da ispričaš o novom zakonu o radu u Australiji ...........koji je izazvao masovne demonstracije širom kontinenta posredstvom sindikata ...........ko je te silne advokate i pravnike australijske platio ?Retardi su oni koji ga placaju i trpe.![]()
PS...A tek u Japanu 'zakon o radu' da vidis !?
-
nineac
Ev jedan konstruktivan rijedlog moderatoru!
Evo ovako:
Posto se svi slazemo da je terza majmun, mislim da bi trebali otvoriti poseban podforum ADNAN TERZIC i bar tako malo skrenuti paznju na tog kretena!
Ovo Vam najozbiljnije predlazem!
Evo ovako:
Posto se svi slazemo da je terza majmun, mislim da bi trebali otvoriti poseban podforum ADNAN TERZIC i bar tako malo skrenuti paznju na tog kretena!
Ovo Vam najozbiljnije predlazem!
- manijak1
Ekši ti poređenja i humora ............ti sa distance kvalificiraš i imenuješ BH stvarnost a kad se tvoja spomene ...........onda nema retardiranih .......političara ?
Sjećam se .......rat tek završio .........kad eto ti merino oderanih ovca ovdje ........kod njih je suprotan proces bio
........u Japanu je .......malo poteže za naše mentalne kapacitete ..........pa je trusno .......pa je vazda uragana .......još uz to imaju i preko dvije hiljade vulkana .........ali se zna ko šta gdje kako i zašto radi .........a ti bez izvini s moje strane ..........ostavljaš traga i gdje treba i gdje ne treba .
Sjećam se .......rat tek završio .........kad eto ti merino oderanih ovca ovdje ........kod njih je suprotan proces bio
- manijak1
Haj eto Terza je majmun ...........ko bi bio čovjek po vama na njegovom mjestu ?
- manijak1
Pa kažem ti ........ne branim Terzu sekunde .........ko bi po tebi bio bolje rješenje ........na kraju krajeva zašto se sada pitamo i svjesni smo posljedica izlaska ili neizlaska na izbore ?
Zašto ......kada haraju medijima ( kažu plaćeni oglasi pred izbore ) ne gledamo ko je predložen i kakve su mu stručne kvalifikacije .........ako mene pitate .........ubacio bih u tu vatru maloga Hadžića ili po meni najbolje rješenje bi bio Željko Komšić ( pravnik je ali niko od tih guzičara ne radi ništa sam ........puna ekipa managera
na biroima ) .........znači da stranke skontaju da se šansa da mladima i sposobnima ..........zato pregled stranaka i kandidata ......kvalifikacija .......pa da vidimo ........a ne da slušam SNSD-ovca Dodika na šta on sve neće staviti potpis .........u vezi novog Ustava .......ili da se vrtimo u krug posmatrajući lične obračune i partijske igre .........počev od Terze i Ivanića ........i ostalih seratora .
A mladi su .........inertni .........melanholični ......ko ne bi bio ........ali .......ja bih njima dao šansu pa ako se već uništavamo u sadašnjosti da znamo da nam je i budućnost takva

Zašto ......kada haraju medijima ( kažu plaćeni oglasi pred izbore ) ne gledamo ko je predložen i kakve su mu stručne kvalifikacije .........ako mene pitate .........ubacio bih u tu vatru maloga Hadžića ili po meni najbolje rješenje bi bio Željko Komšić ( pravnik je ali niko od tih guzičara ne radi ništa sam ........puna ekipa managera
A mladi su .........inertni .........melanholični ......ko ne bi bio ........ali .......ja bih njima dao šansu pa ako se već uništavamo u sadašnjosti da znamo da nam je i budućnost takva
-
E. Jaganjac
TERZIĆ U WASHINGTONU NA PROSLAVI 10. GODIŠNJICE DAYTONA
FENA
SARAJEVO, 19. novembra (FENA) - Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Adnan Terzić na poziv State Departmenta boravit će u dvodnevnoj posjeti u Washingtonu u okviru obilježavanja 10. godišnjice Daytona.
Protokol posjete predviđa prisustvo konferenciji u organizaciji američkih instituta za mir kao i susrete sa državnim sekretarom Condollezze Rice i podsekretarom za politička pitanja Nicholasom Burnsom.
Kako je saopćeno iz Ureda Vijeća ministara BiH predsjedavajući Terzić će posjetu SAD-a iskoristiti i za susret sa američkim finansijskim institucijama i bankama, OPIC-u i američkoj Ex-Im banci.
------------------
Ocekuje se da ce ovaj mafijas saopstiti u brk Bush-u svoju cuvenu misao o Dejtonu, kaja glasi nekako ovako:
Barem niko pametan u BiH ne bi trebao insistirati na promjeni Daytonskog mirovnog sporazuma. Zašto? Zato što je Dayton potpisan od strane tri potpisnika i pet svjedoka. Dakle, osam je zainteresovanih oko potpisivanja Daytonskog sporazuma. BiH je samo jedna osmina u toj kombinaciji. Svaki narod i BiH je, znači, jedna trećina te jedne osmine i niko normalan u BiH ne treba da govori o promjeni Daytonskog sporazuma
FENA
SARAJEVO, 19. novembra (FENA) - Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Adnan Terzić na poziv State Departmenta boravit će u dvodnevnoj posjeti u Washingtonu u okviru obilježavanja 10. godišnjice Daytona.
Protokol posjete predviđa prisustvo konferenciji u organizaciji američkih instituta za mir kao i susrete sa državnim sekretarom Condollezze Rice i podsekretarom za politička pitanja Nicholasom Burnsom.
Kako je saopćeno iz Ureda Vijeća ministara BiH predsjedavajući Terzić će posjetu SAD-a iskoristiti i za susret sa američkim finansijskim institucijama i bankama, OPIC-u i američkoj Ex-Im banci.
------------------
Ocekuje se da ce ovaj mafijas saopstiti u brk Bush-u svoju cuvenu misao o Dejtonu, kaja glasi nekako ovako:
Barem niko pametan u BiH ne bi trebao insistirati na promjeni Daytonskog mirovnog sporazuma. Zašto? Zato što je Dayton potpisan od strane tri potpisnika i pet svjedoka. Dakle, osam je zainteresovanih oko potpisivanja Daytonskog sporazuma. BiH je samo jedna osmina u toj kombinaciji. Svaki narod i BiH je, znači, jedna trećina te jedne osmine i niko normalan u BiH ne treba da govori o promjeni Daytonskog sporazuma
- Murat Sabanovic
da popeglano odijelo i kravata a izguzvano licepape wrote:Murat Sabanovic wrote:hamo, hamo,vid' mu glave!!!!!!
Ali zato su mu bosanski poreski obveznici kupili super odijelo, ... kravaticu, ... koshuljicu
![]()
![]()
Nosi se k`o ministar.
tr'zic je slucaj za doktora sovu
dr sova ja znam sto vas zovu dr sova
- Murat Sabanovic
hamo ,hamo ,vidi mu kravate do muda!!!!

- taxi_driver
odavno se nisam ovako ismijao...
-
Prenj
Na zahtjev mnogobrojnih posjetilaca objavljujemo ...
- Pismo kojim je A.Terzic obavijesten da je sretni primalac pocasnog doktorata

- Ushiceni odgovor A. Terzica

Kratki pregled uz pomoc Googla pokazuje da su isti doktorat odusevljeno primili, pored naseg A. Terzica i predsjednici Gambije i Liberije.
Sasvim prigodno drustvo za naseg Prime Ministera.
Vise detalja mozete naci na http://www.ubleha.com
- Pismo kojim je A.Terzic obavijesten da je sretni primalac pocasnog doktorata

- Ushiceni odgovor A. Terzica

Kratki pregled uz pomoc Googla pokazuje da su isti doktorat odusevljeno primili, pored naseg A. Terzica i predsjednici Gambije i Liberije.
Sasvim prigodno drustvo za naseg Prime Ministera.
Vise detalja mozete naci na http://www.ubleha.com
-
pravimjernik

diplomci 4-godišnjeg studija odsjek za geodeziju građevinsk fakultet Sarajevo. (iz časopisa geodetski glasnik 37 ,decembar 2003.god)
RB = r.br. unutar odsjeka
BI = br. indexa
GU = godina upisa (septembar)
DD = datum diplomiranja
nemojte na terzu! čovjek pozna geodeziju bolje neg iko -utvđivao je gradivo na četverogodišnjem studiju punih osam godina! nakon što ga je utvrdio diplomirao je s 6,8
hmm nešto ipak ne štima: u svojoj oficijelnoj biografiji na
http://www.vijeceministara.gov.ba/bosan ... index.php#
terza je naveo kako je diplomirao 1986.god. dakle 2 godine prije ovog gore.
Last edited by pravimjernik on 11/12/2005 16:32, edited 1 time in total.