Adnan Terzic

manijak1

Post by manijak1 »

Retardi su oni koji ga placaju i trpe.
na stranu tačnost ove konstatacije .........međutim ništa ti Fair da ispričaš o novom zakonu o radu u Australiji ...........koji je izazvao masovne demonstracije širom kontinenta posredstvom sindikata ...........ko je te silne advokate i pravnike australijske platio ? :D :D
Prenj

Post by Prenj »

"Zlatna piramida" Sa-x foruma za komsijski merhametluk
Evropi treba koridor koji ce spojiti Ploce sa Budimpestom i srednjom Evropom, a ne koridor koji ce omoguciti da pedesetak plivaca iz Evrope dodje u Neum
Izjava A. Terzica data na konferenciji o koridoru 5C, Dnevnik FTV, 17/11/2005

Pa ne pravi se autoput radi Evrope i njenih interesa, vec radi nas i nasih interesa. Doduse, mi nismo siromasna zemlja, treba malo pomoci i Evropi.
Fair Life

Post by Fair Life »

manijak1 wrote:
Retardi su oni koji ga placaju i trpe.
na stranu tačnost ove konstatacije .........međutim ništa ti Fair da ispričaš o novom zakonu o radu u Australiji ...........koji je izazvao masovne demonstracije širom kontinenta posredstvom sindikata ...........ko je te silne advokate i pravnike australijske platio ? :D :D
Stvarno mi je zao manijak1 sto nisam mogao nista uciniti da to sprijecim... znajuci da ce taj zakon imati dalekosezne posljedice po Bosnu i Hercegovinu i njen narod. Zao mi je zaista, jebiga.

PS...A tek u Japanu 'zakon o radu' da vidis !?
nineac

Post by nineac »

Ev jedan konstruktivan rijedlog moderatoru!
Evo ovako:
Posto se svi slazemo da je terza majmun, mislim da bi trebali otvoriti poseban podforum ADNAN TERZIC i bar tako malo skrenuti paznju na tog kretena!
Ovo Vam najozbiljnije predlazem!
manijak1

Post by manijak1 »

Ekši ti poređenja i humora ............ti sa distance kvalificiraš i imenuješ BH stvarnost a kad se tvoja spomene ...........onda nema retardiranih .......političara ?
Sjećam se .......rat tek završio .........kad eto ti merino oderanih ovca ovdje ........kod njih je suprotan proces bio :oops: :D ........u Japanu je .......malo poteže za naše mentalne kapacitete ..........pa je trusno .......pa je vazda uragana .......još uz to imaju i preko dvije hiljade vulkana .........ali se zna ko šta gdje kako i zašto radi .........a ti bez izvini s moje strane ..........ostavljaš traga i gdje treba i gdje ne treba .
manijak1

Post by manijak1 »

Haj eto Terza je majmun ...........ko bi bio čovjek po vama na njegovom mjestu ?
nineac

Post by nineac »

Manijak pogledaj na sta lici travnik, ljudi se i dalje griju na drva!
Daj ba, znam covjeka, obicna figura koji je zainteresovan samo da koristi benificije, a sve ce uraditi sta mu drugi narede, samo da je njegovoj guzici dobro!
manijak1

Post by manijak1 »

Pa kažem ti ........ne branim Terzu sekunde .........ko bi po tebi bio bolje rješenje ........na kraju krajeva zašto se sada pitamo i svjesni smo posljedica izlaska ili neizlaska na izbore ?
Zašto ......kada haraju medijima ( kažu plaćeni oglasi pred izbore ) ne gledamo ko je predložen i kakve su mu stručne kvalifikacije .........ako mene pitate .........ubacio bih u tu vatru maloga Hadžića ili po meni najbolje rješenje bi bio Željko Komšić ( pravnik je ali niko od tih guzičara ne radi ništa sam ........puna ekipa managera :oops: :D na biroima ) .........znači da stranke skontaju da se šansa da mladima i sposobnima ..........zato pregled stranaka i kandidata ......kvalifikacija .......pa da vidimo ........a ne da slušam SNSD-ovca Dodika na šta on sve neće staviti potpis .........u vezi novog Ustava .......ili da se vrtimo u krug posmatrajući lične obračune i partijske igre .........počev od Terze i Ivanića ........i ostalih seratora .
A mladi su .........inertni .........melanholični ......ko ne bi bio ........ali .......ja bih njima dao šansu pa ako se već uništavamo u sadašnjosti da znamo da nam je i budućnost takva :oops: :D
Jasho

Post by Jasho »

Evo još jednog Terzinog Bisera! "jedva čekam da upoznam Anu Mirjanu Račanović i primim poklon od nje! Već dugo sam maštao o tome!"
nineac

Post by nineac »

Ma jasho to je staro ima godina tome ! Ali opet kad god to cujem utroba mi s eokrene.
E. Jaganjac

Post by E. Jaganjac »

TERZIĆ U WASHINGTONU NA PROSLAVI 10. GODIŠNJICE DAYTONA
FENA

SARAJEVO, 19. novembra (FENA) - Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Adnan Terzić na poziv State Departmenta boravit će u dvodnevnoj posjeti u Washingtonu u okviru obilježavanja 10. godišnjice Daytona.

Protokol posjete predviđa prisustvo konferenciji u organizaciji američkih instituta za mir kao i susrete sa državnim sekretarom Condollezze Rice i podsekretarom za politička pitanja Nicholasom Burnsom.

Kako je saopćeno iz Ureda Vijeća ministara BiH predsjedavajući Terzić će posjetu SAD-a iskoristiti i za susret sa američkim finansijskim institucijama i bankama, OPIC-u i američkoj Ex-Im banci.

------------------

Ocekuje se da ce ovaj mafijas saopstiti u brk Bush-u svoju cuvenu misao o Dejtonu, kaja glasi nekako ovako:

Barem niko pametan u BiH ne bi trebao insistirati na promjeni Daytonskog mirovnog sporazuma. Zašto? Zato što je Dayton potpisan od strane tri potpisnika i pet svjedoka. Dakle, osam je zainteresovanih oko potpisivanja Daytonskog sporazuma. BiH je samo jedna osmina u toj kombinaciji. Svaki narod i BiH je, znači, jedna trećina te jedne osmine i niko normalan u BiH ne treba da govori o promjeni Daytonskog sporazuma
Prenj

Post by Prenj »

"Srebrena piramida" Sa-x foruma za gramatiku

"Nakon ove posjete dobili smo jos jednog zagovornika potrebe brzog i efikasnog prilaska evropskog puta Bosne i Hercegovine u Brisel"

Dnevnik 2 RTVFBIH, 18/11/2005

Ado ne miruje. I mi naseg Busha imamo ...
Murat Sabanovic

Post by Murat Sabanovic »

hamo, hamo,vid' mu glave!!!!!!

Image
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

Murat Sabanovic wrote:hamo, hamo,vid' mu glave!!!!!!
Image
:D Ali zato su mu bosanski poreski obveznici kupili super odijelo, ... kravaticu, ... koshuljicu :oops: :zzzz: :D Nosi se k`o ministar. :zzzz:
Murat Sabanovic

pape wrote:
Murat Sabanovic wrote:hamo, hamo,vid' mu glave!!!!!!
Image
:D Ali zato su mu bosanski poreski obveznici kupili super odijelo, ... kravaticu, ... koshuljicu :oops: :zzzz: :D Nosi se k`o ministar. :zzzz:
da popeglano odijelo i kravata a izguzvano lice

tr'zic je slucaj za doktora sovu
dr sova ja znam sto vas zovu dr sova
Murat Sabanovic

hamo ,hamo ,vidi mu kravate do muda!!!!

Image
taxi_driver

Post by taxi_driver »

odavno se nisam ovako ismijao...
Fair Life

Post by Fair Life »

Vodace ga i po vasarima...
Prenj

Post by Prenj »

Na zahtjev mnogobrojnih posjetilaca objavljujemo ...

- Pismo kojim je A.Terzic obavijesten da je sretni primalac pocasnog doktorata
Image

- Ushiceni odgovor A. Terzica
Image

Kratki pregled uz pomoc Googla pokazuje da su isti doktorat odusevljeno primili, pored naseg A. Terzica i predsjednici Gambije i Liberije.
Sasvim prigodno drustvo za naseg Prime Ministera.

Vise detalja mozete naci na http://www.ubleha.com
pravimjernik

Post by pravimjernik »

Image

diplomci 4-godišnjeg studija odsjek za geodeziju građevinsk fakultet Sarajevo. (iz časopisa geodetski glasnik 37 ,decembar 2003.god)
RB = r.br. unutar odsjeka
BI = br. indexa
GU = godina upisa (septembar)
DD = datum diplomiranja

nemojte na terzu! čovjek pozna geodeziju bolje neg iko -utvđivao je gradivo na četverogodišnjem studiju punih osam godina! nakon što ga je utvrdio diplomirao je s 6,8 :lol:

hmm nešto ipak ne štima: u svojoj oficijelnoj biografiji na
http://www.vijeceministara.gov.ba/bosan ... index.php#

terza je naveo kako je diplomirao 1986.god. dakle 2 godine prije ovog gore. :?

:D
Last edited by pravimjernik on 11/12/2005 16:32, edited 1 time in total.
Post Reply