Adnan Terzic - šupak ili budala?
-
Slavko Klisura
Izvinite , a ko je taj Terzic .. Predjedavajuci cega ? Kako ? A , Vijeca ministara ? Čega ? A , ministara ? Hvala !
Mislim da sam malo skontao !?
Vijeca onih što na našem ćutanju sabiraju dobre pare za sebe ?
I sada mi treba ovdje da trošimo energiju i čak uđemo u svađu oko te grupe lažova i političkih prevaranata. Ma dajte?!
I sada mi treba ovdje da trošimo energiju i čak uđemo u svađu oko te grupe lažova i političkih prevaranata. Ma dajte?!
-
spongebob
ma jok ba dobar je za zajebancijeSlavko Klisura wrote:Izvinite , a ko je taj Terzic .. Predjedavajuci cega ? Kako ? A , Vijeca ministara ? Čega ? A , ministara ? Hvala !
ne srdi se ni ti
- Vodenjak
Ja pokusavam sve to prekinuti, ali ako nastavim, ne gine mi ban!Slavko Klisura wrote:Izvinite , a ko je taj Terzic .. Predjedavajuci cega ? Kako ? A , Vijeca ministara ? Čega ? A , ministara ? Hvala !
-
Beslija
mislim da imate losu predstavu o Terzicu , dobro , slazem se da on nije bas najsposobniji da ucini veliku promjenu u BiH ali se covjek trudi........
a vi mi izgledate ko kukavice koje sjede za kompjuterom i stalno nesto pametuju , a nista ne cine.....ako vam se ne svida kako covjek vodi svoj posao , pokrenite neke incijative , a ne samo sjediti i zavijati ko muha bez glave , ali naravno , niko od vas nece pokrenuti nikakvu incijativu jer ste svi previse ljeni ili jednostavno nemate hrabrosti....ili vam je veci uzitak pricati po cijeli dan , blebetati......
steta.......
a vi mi izgledate ko kukavice koje sjede za kompjuterom i stalno nesto pametuju , a nista ne cine.....ako vam se ne svida kako covjek vodi svoj posao , pokrenite neke incijative , a ne samo sjediti i zavijati ko muha bez glave , ali naravno , niko od vas nece pokrenuti nikakvu incijativu jer ste svi previse ljeni ili jednostavno nemate hrabrosti....ili vam je veci uzitak pricati po cijeli dan , blebetati......
steta.......
-
spongebob
Beslija wrote:mislim da imate losu predstavu o Terzicu , dobro , slazem se da on nije bas najsposobniji da ucini veliku promjenu u BiH ali se covjek trudi........
steta.......
a ti fakat mislis da je Terzic do mjesta premijera dosao svojom elokventnoscu, inteligencijom, sposobnosti da nadje zajednicki jezik, znanjem stranih jezika, iskustvom u diplomatskim vodama i pokretajuci inicijative za promjene
-
Slavko Klisura
Hvala na savjetima Beslija!

-
Beslija
hocu da kazem momci ,
ako ste pametniji , zasto to ne pokazete???....
osim ako su u pitanju godine....ako imate po 12 godina , razumjecu , ali ako ste sposobni da pricate toliko lose o covjeku koga znate samo pomocu medija (a svi znamo kakve su medije) , onda ste sposobni da uzmete njegovo mjesto i poboljsate ovu nasu geografski malu BiH...
osim ako su u pitanju godine....ako imate po 12 godina , razumjecu , ali ako ste sposobni da pricate toliko lose o covjeku koga znate samo pomocu medija (a svi znamo kakve su medije) , onda ste sposobni da uzmete njegovo mjesto i poboljsate ovu nasu geografski malu BiH...
- Vodenjak
Ali, on je demokratski izabran a mi nismo!Beslija wrote:hocu da kazem momci ,
-
Slavko Klisura
Dragi Beslija ,
Ja nista lose nisam napisao o tom sto ga branis...eto , ne mogu da se sjetim kako se ono zove...I cega je ono predsjedavajuci... Ma nije mi lako imam 12 godina...I sta sam ono htio napisati...Uh?! Ah ,da...
Ne znam ja njega samo iz medija...
Mnogo vise me boli glava od njega i njegovih pametnica iz ...kako se ono zove... Ma, onog...vije... Vijeca ministara ! Eto, sjetio sam se !
I dobro je vise i dosta je vise o njemu i njima..
Zivio ti nama i ne ljuti se!
Ja nista lose nisam napisao o tom sto ga branis...eto , ne mogu da se sjetim kako se ono zove...I cega je ono predsjedavajuci... Ma nije mi lako imam 12 godina...I sta sam ono htio napisati...Uh?! Ah ,da...
Ne znam ja njega samo iz medija...
Mnogo vise me boli glava od njega i njegovih pametnica iz ...kako se ono zove... Ma, onog...vije... Vijeca ministara ! Eto, sjetio sam se !
I dobro je vise i dosta je vise o njemu i njima..
Zivio ti nama i ne ljuti se!
-
spongebob
Beslija da se ne ponavljam, de ziv bio procitaj moj komentar...Beslija wrote:hocu da kazem momci ,
-
Beslija
ma jok brate ,
ja sam inace ovo napisao u sklopu teme
Mislim kakvo je ime ove teme
Terzic - supak ili budala....
mislim normalan bi covjek napisao
Terzic - budala ili pozitivac....il tako nesto.....
al eto......
@ sponge...
ja iskreno mislim da je covjek u najmanju ruku skolovan.....a ako ste vi skolovani , niko vam ne moze zabraniti da ucestvujete i takmicite se u aktivnostima i poslu koji on radi....da li cete biti izabrani....zavisi od okolnosti.
ja sam inace ovo napisao u sklopu teme
Mislim kakvo je ime ove teme
Terzic - supak ili budala....
mislim normalan bi covjek napisao
Terzic - budala ili pozitivac....il tako nesto.....
al eto......
@ sponge...
ja iskreno mislim da je covjek u najmanju ruku skolovan.....a ako ste vi skolovani , niko vam ne moze zabraniti da ucestvujete i takmicite se u aktivnostima i poslu koji on radi....da li cete biti izabrani....zavisi od okolnosti.
-
spongebob
Shvati ti da je on tu dosao kao covjek STRANKEBeslija wrote:
@ sponge...
Pametni ljudi se ne bave aktivnom politikom
-
spongebob
Beslija wrote:pa kazes pametni ljudi se NE bave politikom.....
onda ja kazem da se pametni ljudi ne bave forumima i supljom......
i onda se ti naljutis![]()
ali kazem ti , ako mislis da mozes bolji posao odraditi od terzica , ukljuci se u politiku...
ma ne ljutim se ba
al ja tebi opet kazem da me sistem gradjenja karijere preko stranaka apsolutno ne interesuje jer sa sobom nosi dosta samoodricanja prije svega onog od sopstvenih drustveno-moralnih principa...a ja nisam bereca da me tako mogu savijat
-
Beslija
joj druze...
Drustveno-moralni principi....zanimljivo....
Vjerovatno volis pravdu,koja je usko povezana sa moralom , pa onda ja vjerujem da ti je jedan od ciljeva zivot u boljem mjestu......jer nemozes ganjati pravdu u nepravdi....tako da, jedini nacin da tu pravednost preneses na okolinu nije ovaj forum , nego POLITIKA.......
sad , ako ti ne zelis da ides u politiku , odnosno jedini nacin trazenja pravde , ja nevjerujem u tvoje principe......a ako ja nevjerujem u tvoje principe , onda u tvoj post gledam samo kao jedan obican pokusaj izbjegavanja istine....
Ciljevi su vazniji od principa , jer inace ljudi koji se drze principa izgube sve sto su htjeli.......
Najvaznije je da NA KRAJU covjek postigne ono sto je htio.....pri tome naravno da ce biti zrtava , ali na minimalnoj stopi , jer bolje je da naglo pogine 100 hiljada ljudi nego 1 milion ljudi lagano....
malo pricam u prenesenom znacenju , posto je kasno , pa ako nisi skonto , izvinjavam se...
Drustveno-moralni principi....zanimljivo....
Vjerovatno volis pravdu,koja je usko povezana sa moralom , pa onda ja vjerujem da ti je jedan od ciljeva zivot u boljem mjestu......jer nemozes ganjati pravdu u nepravdi....tako da, jedini nacin da tu pravednost preneses na okolinu nije ovaj forum , nego POLITIKA.......
sad , ako ti ne zelis da ides u politiku , odnosno jedini nacin trazenja pravde , ja nevjerujem u tvoje principe......a ako ja nevjerujem u tvoje principe , onda u tvoj post gledam samo kao jedan obican pokusaj izbjegavanja istine....
Ciljevi su vazniji od principa , jer inace ljudi koji se drze principa izgube sve sto su htjeli.......
Najvaznije je da NA KRAJU covjek postigne ono sto je htio.....pri tome naravno da ce biti zrtava , ali na minimalnoj stopi , jer bolje je da naglo pogine 100 hiljada ljudi nego 1 milion ljudi lagano....
malo pricam u prenesenom znacenju , posto je kasno , pa ako nisi skonto , izvinjavam se...