Ja mislim da nije za Milan, on je vodio Porto 7 godina i osvojio tri tutle. Sa ostalim klubovima, koji nisu bili cemu, nema nikakvih rezultata. Milan nema nikakvu igru, to je ono sto je meni najgore. Mucno ih je gledati. Ja bih iskreno volio da Milan proda Rafu za jedno 100 miliona(sa ovim igrama to nije moguce) i da dovedu lika kao sto je Pulisic koji je vec dvije sezone korisniji od njega. Trenutno ima nekoliko top igraca, ali kao sto kazes, pola ekipe ima neku kur*obolju na terenu.Gli invincibili wrote: ↑13/02/2025 18:09Ti stvarno misliš da je Conceicao loš trener? Nisam siguran, ovi "glavni" igraci su ovako toplo-hladno već kod 3 trenera, isto je bilo pod Piolijem. Možda je i do njih što Milan nikako nemože da se probije do vrhafebo_acm wrote: ↑13/02/2025 10:16 Ma nije tu Walker problem, pogledaj sta Mike uradi, pa Leao ono kada je izasao 1 na 1... Felix i Pavlovic su se, po meni, jedini trudili. Jednostavno vecina igraca pravi potez viska, ponasaju se kao igraju mali fudbal. Nazalost, Milan ce se tesko oporaviti od ova dva trenera...
AC Milan
Moderators: Tomahawk11, Charuga
-
#8501 Re: AC Milan
-
#8502 Re: AC Milan
Taman kad pomisliš da su se malo posložili..
Gol na dušu Menjana, Rafa ono 1 na 1 omanu baš.
Pulišić odma prvi napad pokazao da je glavni. Kad smo kod prodaje, ja bih da se proda onaj Aleks Himenez, on mi živce "pojede".
Negdje pročitah da ga oće kao Real, sumnjam u to, ali ako 'oće neka uzima.
Što se trenera tiče, nisam ni ja baš nešto oduševljen.
Gol na dušu Menjana, Rafa ono 1 na 1 omanu baš.
Pulišić odma prvi napad pokazao da je glavni. Kad smo kod prodaje, ja bih da se proda onaj Aleks Himenez, on mi živce "pojede".
Negdje pročitah da ga oće kao Real, sumnjam u to, ali ako 'oće neka uzima.

Što se trenera tiče, nisam ni ja baš nešto oduševljen.
-
#8503 Re: AC Milan
Jimenez je na posudbi iz Reala, Milan ima pravo otkupa za 5 mil €, ali i Real ima pravo da.ga otkupi od Milana 

-
#8505 Re: AC Milan
Ovo je trebalo biti bar 2:0 na poluvremenu. Ovako će sad biti sve teže i teže
-
#8506 Re: AC Milan
Ima jos 45 min, nekako sve je sterilno osim 1-2 igraca...
-
#8507 Re: AC Milan
Specijalac je usipo izgubiti od Dinama i ispasti od ovih ubleha... Na stranu sto je Theo idiot, ali Sergio je gori tri puta. Igre nema, rezultat nema... Bruka i sramota.
-
#8508 Re: AC Milan
Theo glavni krivac! Kakav debil, dosta mi ga je više. Može hladno odj..ati iz Milana na ljeto
Do njegove gluposti igrali smo odlično, gol je visio u zraku
-
#8509 Re: AC Milan
I on i Leao i Ibra i trener, ali trener veceras.Gli invincibili wrote: ↑18/02/2025 21:03 Theo glavni krivac! Kakav debil, dosta mi ga je više. Može hladno odj..ati iz Milana na ljeto
-
#8510 Re: AC Milan
Tačno mi dođe da ih ne gledam više.
Ne bih se ja baš odrekao Thea, jest zajebao, ali koliko puta je i riješio utakmicu u korist Milana, prije bih trenera otjerao i to odmah.
Ti bi nam @gli invincibili sve rastjerao i Tomorija i Thea itd, polako.
Mada bih i ja da se riješe Aleksa Himeneza.
Ne bih se ja baš odrekao Thea, jest zajebao, ali koliko puta je i riješio utakmicu u korist Milana, prije bih trenera otjerao i to odmah.

-
#8511 Re: AC Milan
junior3 wrote: ↑18/02/2025 22:39 Tačno mi dođe da ih ne gledam više.

Dobro, možda malo emotivna reakcija poslije gorkog poraza.

Samo bih ja dao Conceicao vremena, ovu sezonu, ljeto i početak sljedeće da pokaže da može ovo popravit. Sad kad smo ispali imati će vremena i za treninge da uigrava ekipu jer neigramo više svaka 3 dana. Top 4 je više nego obavezan
-
#8512 Re: AC Milan
Hoćemo li na listu dodati Majka i Thiawa?Gli invincibili wrote: ↑18/02/2025 21:03 Theo glavni krivac! Kakav debil, dosta mi ga je više. Može hladno odj..ati iz Milana na ljeto

-
#8513 Re: AC Milan
Ovo je 80% do trenera. Lik nema pojma sta radi. Zao mi je igraca koji su se pogubili.
-
#8514 Re: AC Milan
junior3 wrote: ↑23/02/2025 01:49Hoćemo li na listu dodati Majka i Thiawa?Gli invincibili wrote: ↑18/02/2025 21:03 Theo glavni krivac! Kakav debil, dosta mi ga je više. Može hladno odj..ati iz Milana na ljeto
Do njegove gluposti igrali smo odlično, gol je visio u zraku![]()

hahah blizu su liste

-
-
#8516 Re: AC Milan
Ma vidjet cemo sve... Trenutno dva igraca lice na nesto, ostalo je katsatrofa.Gli invincibili wrote: ↑23/02/2025 18:55Moram priznati da se (bar zasad) neslažem. Po meni je više do praznoglavih igrača
-
#8517 Re: AC Milan
Svaku utakmicu se sve više sramote. Gol Rafe je došao slučajno i njega nisu zaslužili.
Sada ih je Bolonja prestigla i na tabeli.
Sada ih je Bolonja prestigla i na tabeli.
-
#8518 Re: AC Milan
Samo treba dati podrsku treneru... 

-
#8519 Re: AC Milan
Totalni raspad sistema, katastrofa. Mislim da je ovo najgora sezona, s obzirom na očekivanja, ulaganja i igrački kadar, još od 97. i 98. Treba mijenjati sve od vrha do igrača, totalni rebuild. Inače nam slijede teške godine.
I moja zadnja nadanja da Conceicao zna šta radi su nestala
I moja zadnja nadanja da Conceicao zna šta radi su nestala
-
#8520 Re: AC Milan
Pa ovo je sve logican slijed...dati Zlatanu da vodi klub, fkt nisu normalni.
-
#8521 Re: AC Milan
Milan je mogao uzeti Contea, bili su bluzu dogovora... Uprava je htjela Fonsecu, onda dovedu jos veceg debila od Fonsece. Citam sinoc da opet zele Contea
Kakvi botovi i cirkus od uprave. Sumnjam recimo da bi ih De Zebri odbio.
Sinoc je na klupi ostavio Pulisica, jedini lik iz ofanzive koji sudjeluje u igri i forsira Felixa koji ima ozbiljnu bolest zvana ku***bolja od koje pate Theo i Leao vecim dijelom sezone. Sve to zbog trenera. Milan od Don Carla nema ozbiljnog trenera i to je katastrofa. Leonardo, Gattuso, Mihajlovic, Brocchi, Gianpaolo, Montella, Seedorf, Inzagahi, Pioli, Fonseca, Conceicao... Mozda sam nekoga zaboravio, ali mislim da je to to. Allegri i Pioli su imali svoje momente, ali i oni su uzas.
31 godinu navijam za Milan, pamtim samo jedan ili dva perioda koju su bila kao sada iako smo bili losiji na tabeli tada. U ovoj upravi niko nema viziju

Sinoc je na klupi ostavio Pulisica, jedini lik iz ofanzive koji sudjeluje u igri i forsira Felixa koji ima ozbiljnu bolest zvana ku***bolja od koje pate Theo i Leao vecim dijelom sezone. Sve to zbog trenera. Milan od Don Carla nema ozbiljnog trenera i to je katastrofa. Leonardo, Gattuso, Mihajlovic, Brocchi, Gianpaolo, Montella, Seedorf, Inzagahi, Pioli, Fonseca, Conceicao... Mozda sam nekoga zaboravio, ali mislim da je to to. Allegri i Pioli su imali svoje momente, ali i oni su uzas.
31 godinu navijam za Milan, pamtim samo jedan ili dva perioda koju su bila kao sada iako smo bili losiji na tabeli tada. U ovoj upravi niko nema viziju
-
-
#8523 Re: AC Milan
Pa priča se da je Felix doveden i mora igrati jer je to naredio njegov tzv. Super agent Mendes koji je i agent Conceicaou. Samo da bi mu digao cijenu. Na šta srozaše veliki Milanfebo_acm wrote: ↑28/02/2025 10:47 Milan je mogao uzeti Contea, bili su bluzu dogovora... Uprava je htjela Fonsecu, onda dovedu jos veceg debila od Fonsece. Citam sinoc da opet zele ConteaKakvi botovi i cirkus od uprave. Sumnjam recimo da bi ih De Zebri odbio.
-
#8524 Re: AC Milan
Ma znam sta da ti kazem, tesko mi je povjerovati u takve price. Tesko da jedan menadzer moze komandovati klubu. Felixa neka, samo treba bolji trener, ali Milan jos ima 1 ili 2 kola da reaguje, poslije ce biti kasno. Veceras je kljucna utakmica, ako se ne dobije onda definitivno nece biti LP narede sezone.
Po meni, naredne sezone Milan se treba rijesiti nekoliko igraca i krenuti i novom pravcu. Theo, Leao, Mike... Svi mi djeluju nezainteresovani i mislim da je vrijeme za novu upravui, trenera i i igrace.
Ja sam jos prije 2-3 godine govovio, na drugom nasem forumu da smo mi kada smo pustili Kesija i prodali Tonalija, prodali dusu... Kessie i Tonali su bili kljucni igraci Milana, svi ostali su imali neke bljeskove. Kada je Milan pred kraj sezone, u kojoj je osvojio titulu, igrao sa Laziom u Rimu, Tonali je zabio u 92 minuti gol i time vjerovatno okrenuo sezonu. Svakao da je Inter imao par kikseva, ali to je bio kljuc. Tonali je svaku utakmicu ginuo, navijac Milan, nije htio da ide...
Po meni, naredne sezone Milan se treba rijesiti nekoliko igraca i krenuti i novom pravcu. Theo, Leao, Mike... Svi mi djeluju nezainteresovani i mislim da je vrijeme za novu upravui, trenera i i igrace.
Ja sam jos prije 2-3 godine govovio, na drugom nasem forumu da smo mi kada smo pustili Kesija i prodali Tonalija, prodali dusu... Kessie i Tonali su bili kljucni igraci Milana, svi ostali su imali neke bljeskove. Kada je Milan pred kraj sezone, u kojoj je osvojio titulu, igrao sa Laziom u Rimu, Tonali je zabio u 92 minuti gol i time vjerovatno okrenuo sezonu. Svakao da je Inter imao par kikseva, ali to je bio kljuc. Tonali je svaku utakmicu ginuo, navijac Milan, nije htio da ide...
-
#8525 Re: AC Milan
To je to za ovu sezonu. Bravo uprava, bravo Ibra, bravo Conceicao.