ma ja sam uvjerena da je potrebno nesto... sasvim razumljivo pa da masinerija pronadje novu mladost...
Abortus!
-
Stari
Cekaj malo...pa te ganga nikad nije ni odnosila ...na muskice. Kod muskaraca je uvijek vazila ona balaseviceva...."posle ce biti kasno / petlu vreme ide"havetinja wrote:znaci ona ganga...sa safunom...je ipak netacna . jest da se radi u ljepsem polu al' ...ispade...![]()
nemojte zamarati materijal, ko zna kad ce vam zatrebati
-
Stari
Eh svaka cast tvom djedu....u mene su oba dida vec odavno pod zemljom...tako da ih ne mogu priupitati. Ja ti mogu reci ono sto ja mislim ....i nista vise ...na zalost. Mislim da bi tvom djedu bolje pristajalo da nakrivi sesir i zapjeva onu ..."aaaj zeljo pusta ...."Jer gledano iz mog ugla ....to su samo zelje i nema tu puno icega drugoga.
-
Monstrum
Pukla si ko tromblon.zili wrote:Znala sam ja da ti neće biti jasno ... i to je tipično ...kame wrote:Zili, kako si uspjela da me ubacis u to?![]()
Fakat mi nisi jasna.
Procitaj moj post jos jednom pa vidi je li to ono o cemu ti pricas.
Dakle, da ti probam nacrtati:
kad neka "voljena" osoba odluči da napravi abortus, tu je najteže NJOJ. Tu je NJOJ najpotrebnija ljubav i pažnja i razumijevanje i podrška.
Ti kažeš da kao u principu i u globalu podržavaš ženino pravo da odlučuje o svom tijelu, ali samo ako to nije tvoja žen(sk)a. To je kao da kažeš da podržavaš pravo crnaca da ne budu robovi, ali samo ako to nije ovaj tvoj jedan crnac - rob.![]()
I uopšte činjenica da bi se u situaciji abortusa ti tu osjetio "najpovređenijim", da bi tu "voljenu" osobu odbacio (u ime časti, dostojanstva, ljubavi, čega li?) zato što se usudila napraviti nešto što ti podržavaš kao pravo ali samo u slučaju drugih žena.... uheto vidiš sad, iznervira me na sabahu
Ocito neke stvari nikad neces skontati cim mozes i u tom slucaju muskarca predstavljati kao gada.
-
BigusDickus
Ma jok
bolje Copperfield
...ono prolazak kroz kineski zid, asocijacija