A8 za A. Terzica
- Mahalac
Zamislite dolazi Terza ili bilo ko od ovih hajvana negdje da smiri proteste sindikalaca, rudara, pred nekakvu fabriku u stecaju...mnogo je primjera
, i izlazi iz ovoga

Dobar dan, dobar dan ja , ja....ja bih zelio ostati amoniman

Dobar dan, dobar dan ja , ja....ja bih zelio ostati amoniman
-
rumenko
nije ovo ba nista....auto ko auto....u Svazilendu je situacija jos gora...svake godine se odrzava specijalno za poglavicu..(k'o sto je kod nas ado) "ples djevica"...na kojem on probere 10-20 komada...za raz-djevicenje...kod nas to ipak ostaje na autima....vazda ima gore od goreg....
-
edu
neki dan vozim se po gradu..i u djure djakovica cekam semafor..kad iza mene frkaaaaaaaaaaaaaa..rotacije..picke materine..galama..sipa..ovo-ono..u sredini crni audi..meni se cini da je osmica..ne razmijem ti se ja puno u to..osim ako ne vidim broj 8..stadose..oni kerovi iz sipe izlaze iz golfova..otvaraju vrata..kontam clinton..kad ono izlazi..

bas se slatko nasmijah...

bas se slatko nasmijah...
- uvjek dobar gost
Trebalo bi njima svima organizovati grupni prevoz, hladnjaca je idealna no ako nema moze i neka cisterna....
-
Prenj
U medjuvremenu, isplivalo je i ovo:
I on svo vrijeme LAZE.
Znaci, ni onih 10km koje je A. Terzic obecavao ugrozenim nece biti isplaceno.Okrivanje zahtjeva Međunarodnog monetarnog fonda u vezi sa smanjenjem javne potrošnje za 2006. godinu profesor Ekonomskog fakulteta u Sarajevu i predsjednik Alternativne vlade u BiH dr. Dragoljub Stojanov smatra najvećom obmanom naroda.
“Oni su nas slagali da će biti novca za socijalne programe neophodne da bi se ublažili efekti uvođenja PDV na standard najugroženijih slojeva stanovništva”, pojednostavio je cijelu stvar profesor u četvrtak u kratkoj izjavi za Oslobođenje.
Potom je konstatovao da je u BiH na djelu antisocijaslna ekonomija i da se “svi mi davimo u lažima” političara i nekompetentnih osoba.
Guverner Centralne banke BiH Kemal Kozarić u srijedu je izrazio čuđenje zbog čega je naš pregovarački tim u oktobru prošle godine prešutio pred javnošću činjenicu da je MMF zatražio da se javna potrošnja u 2006. godini smanji za 450 miliona KM. Uz to i da ova financijska institucija ne dozvoljava da se u budžetu kalkuliše sa 160 miliona KM na osnovu očekivanih efekata PDV namijenjenih za socijalne programe.
I on svo vrijeme LAZE.
-
rumenko
da li je ovo ko spomenuo....ado je meni tito...
Terzić sebi i ostalim državnicima uplatio po 300 KM
Četvrtak, 05 Januar 2006
SARAJEVO - Socijaldemokratska partija (SDP) BiH zaprepaštena je činjenicom da je predsjedavajući Vijeća ministara BiH Adnan Terzić neposredno pred novogodišnje praznike "sebi i svim svojim proračunskim korisnicima državnih organa uplatio po 300 KM".
Adnan Terzić na sva zvona slavodobitno je najavljivao početak primjene PDV-a kao i famozne socijalne programe koje će zadovoljiti sve one kategorije koje će biti direktno pogođene PDV-om, kao i bezbroj puta do sada sve je učinio da zamaže oči svojim uposlenicima, ovaj put sa 2.500.000 KM uprkos činjenici da nijedan entitetski proračun nije usvojen, niti je osigurano i onih mizernih 10 KM mjesečno socijale napaćenim građanima BiH, navodi se u priopštenju SDP-a.
Ova stranka navodi kako ova znamenka koja je podijeljena, između ostalog, i Kemalu Čauševiću, Sredoju Noviću, Almiru Džuvi i mnogim drugim skupo plaćenim državnim činovnicima, nije osigurana od federalnog premijera Ahmeda Hadžipašića, i onim umirovljenicima kojima je to zaista nužno a samo zbog toga što Vahid Hećo iz Stranke za BiH nije imenovan za federalnog ministra za industriju, energetiku i rudarstvo.
-Na ovaj način SDA, HDZ i SBiH su pokazali koliko im je stvarno stalo i do BiH i do njenih građana što i ne predstavlja neku novost kada je spomenuti trojac u pitanju, smatra SDP.
Terzić sebi i ostalim državnicima uplatio po 300 KM
Četvrtak, 05 Januar 2006
SARAJEVO - Socijaldemokratska partija (SDP) BiH zaprepaštena je činjenicom da je predsjedavajući Vijeća ministara BiH Adnan Terzić neposredno pred novogodišnje praznike "sebi i svim svojim proračunskim korisnicima državnih organa uplatio po 300 KM".
Adnan Terzić na sva zvona slavodobitno je najavljivao početak primjene PDV-a kao i famozne socijalne programe koje će zadovoljiti sve one kategorije koje će biti direktno pogođene PDV-om, kao i bezbroj puta do sada sve je učinio da zamaže oči svojim uposlenicima, ovaj put sa 2.500.000 KM uprkos činjenici da nijedan entitetski proračun nije usvojen, niti je osigurano i onih mizernih 10 KM mjesečno socijale napaćenim građanima BiH, navodi se u priopštenju SDP-a.
Ova stranka navodi kako ova znamenka koja je podijeljena, između ostalog, i Kemalu Čauševiću, Sredoju Noviću, Almiru Džuvi i mnogim drugim skupo plaćenim državnim činovnicima, nije osigurana od federalnog premijera Ahmeda Hadžipašića, i onim umirovljenicima kojima je to zaista nužno a samo zbog toga što Vahid Hećo iz Stranke za BiH nije imenovan za federalnog ministra za industriju, energetiku i rudarstvo.
-Na ovaj način SDA, HDZ i SBiH su pokazali koliko im je stvarno stalo i do BiH i do njenih građana što i ne predstavlja neku novost kada je spomenuti trojac u pitanju, smatra SDP.
-
Hendrix
Ma dajte ljudi nije važno koji je Audi nego koliko troši
Ljudi koji rade u administraciji pogotovo ovoj vrhovnoj bliže glavnim džombama ne žive u BiH.Oni su ovde samo fizički a mentalitetom i parama na zapadu.Jaran mi je pomoćnik nekakvog majmuna u kantonalnoj vladi i stalno mi priča kako su ti ljudi bezobzirni prema trošenju para,šakom i kapom jer to oni ne plaćaju.Ne radi se skoro ništa,uvijek neke pauze pa se malo odmori pa na ručak naravno službeni...i tako dok te ne otjera druga vlast.I na kraju svi postanu dio mašine za trošenje love,nikoga ne brine ostatak bosne jer oni i nisu dio nje,vidiš samo ono zatamnjeno staklo svog Audija a iza njega ne moraš ni da gledaš.
Ljudi koji rade u administraciji pogotovo ovoj vrhovnoj bliže glavnim džombama ne žive u BiH.Oni su ovde samo fizički a mentalitetom i parama na zapadu.Jaran mi je pomoćnik nekakvog majmuna u kantonalnoj vladi i stalno mi priča kako su ti ljudi bezobzirni prema trošenju para,šakom i kapom jer to oni ne plaćaju.Ne radi se skoro ništa,uvijek neke pauze pa se malo odmori pa na ručak naravno službeni...i tako dok te ne otjera druga vlast.I na kraju svi postanu dio mašine za trošenje love,nikoga ne brine ostatak bosne jer oni i nisu dio nje,vidiš samo ono zatamnjeno staklo svog Audija a iza njega ne moraš ni da gledaš.
-
zzzzz
Na jednoj od tema u vezi sa izborima sam rekao da povjerenje ne dajem partijama vec ljudima.Prenj wrote:
Beriz Belkic, dok je bio clan Predsjednistva, je na posao isao vlastitim golfom.
Na listi onih kojima se moze vjerovati je bio i Beriz Belkic, nevezano za njegovog golfa (za ovo nisam ni znao)
- sule_krug
#67 Re: A8 za A. Terzica
jeli kupljen njemu ili poziciji koju on obavlja i ko ga je kupio?Prenj wrote:Drzavni ured za reviziju:
"Novi Audi A8 za A.Terzica je placen 110.000 KM."
![]()
![]()
Ipak kada samo pomislim da ce nam vize biti ukinute za malo vise od dva mjeseca sve mu oprastam.
- taxi_driver
u holandiji misnistri u vladi dolaze na posao biciklima,a pri dolasku stranih delegacija se iznajme taksi vozila (jest da su sve E-klasa)samo skinu firmu sa krova.
a kod nas.ma sta da vam kazem jaci smo od holandije.
- sule_krug
to je nekad bilo danas se spominjalo.danas imaju i obezbjedjenje koje ih stitina poslu i poslije poslataxi_driver wrote:u holandiji misnistri u vladi dolaze na posao biciklima,a pri dolasku stranih delegacija se iznajme taksi vozila (jest da su sve E-klasa)samo skinu firmu sa krova.
- Qler
evo bas sam sad bio na stranici vijeca ministara, mislio da posaljem jedan mail "podrske" nasem dragom Adi, ali na moje "opste iznenedjenje" NEMA E-MAIL ADRESE!!!
papak jedan, jos nije ufrstuljio kliknuti na connect.... garant hvali kako na poslu ima onaj brzi ISDN internet, samo nema vremena da surfa....nije ponio dasku i kapicu........
SELJAK!
papak jedan, jos nije ufrstuljio kliknuti na connect.... garant hvali kako na poslu ima onaj brzi ISDN internet, samo nema vremena da surfa....nije ponio dasku i kapicu........
SELJAK!
- Fair Life