A sto igra onaj Robben

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Saian

Post by Saian »

ne znadoh do sad da je djechko toliko opterecen, a tako mlad :-) :roll: zhalosno, bash jadnik :D, no nije loshe odigrao jucher
Mahalac

Post by Mahalac »

Ovdje se nacionalizam spominje samo kad je Koroman u pitanju a o Robbenu vec dva dana pise sva nogometna javnost (zato i tema ovdje).

Ne vidim zasto bi bio problem da mnogi od nas simpatisu Holandsku reprezentaciju a sto se tice SICG zelim im sav moguci neuspjeh i da se sto prije vrate kuci...zivi i zdravi :D
Toliko.
lampard

Post by lampard »

bravo saviola ti im ga rekni,ja vise ne smijem.ako nista koroman je bio jedini a da nije pickica,ulazio je u duele s holandjanima bez imalo straha i cesto bio uspjesniji od njih,to sto su ostali sisali vesla i zajebavali se nije njegov problem.Sto jadni obasuste paljbu na momka??'aaaaaaaaaaaaaaaa vas
Stitch__

Post by Stitch__ »

Mahalac wrote:Ovdje se nacionalizam spominje samo kad je Koroman u pitanju a o Robbenu vec dva dana pise sva nogometna javnost (zato i tema ovdje).

Ne vidim zasto bi bio problem da mnogi od nas simpatisu Holandsku reprezentaciju a sto se tice SICG zelim im sav moguci neuspjeh i da se sto prije vrate kuci...zivi i zdravi :D
Toliko.
kako ko, kako ko :D
lampard

Post by lampard »

Saian wrote:ne znadoh do sad da je djechko toliko opterecen, a tako mlad :-) :roll: zhalosno, bash jadnik :D, no nije loshe odigrao jucher
LJUDI TEMA JE ROBEN JEBO VAS ON
Saian

Post by Saian »

lampard wrote:
Saian wrote:ne znadoh do sad da je djechko toliko opterecen, a tako mlad :-) :roll: zhalosno, bash jadnik :D, no nije loshe odigrao jucher
LJUDI TEMA JE ROBEN JEBO VAS ON
kako je momak brz, ne bi ni skontali :D :D :D
Santos

Post by Santos »

Ja cuo nemoze ga ni radar ufatit.Koji on motor u supku ima.
gavrilo

Post by gavrilo »

kako je lijepo masturbisati u svom nacionalizmu, ha? ubila se tema zato... a jos bolje u kolektivnoj orgiji
Santos

Post by Santos »

E moj gavro.Ja rece da je Musica mjeso ko malter al sta ces valjda izazvo necim reakcie.
bagavac

Post by bagavac »

semso poplava wrote:Evo Koroman poslao poruku na forum :lol:

Image
sta ce ppk ulicario po rusiji, cak je i igrao za Grozny (rusko-cecenski)... onda si stvarno desperate... :lol:
Mahalac

Post by Mahalac »

gavrilo wrote:kako je lijepo masturbisati u svom nacionalizmu, ha? ubila se tema zato... a jos bolje u kolektivnoj orgiji
Dje si Gavro branitelju...koliko vidim retko se javljas ..al vazda proberes temu, ha? 8)
gavrilo

Post by gavrilo »

mahalac rado bi se javljao da teme nisu nacionalisticki ofarbane :wink:

robben je inace super igrac
Edin H.

Post by Edin H. »

Ma taj Koroman je stvarno jedan idiot i seljacina, na stranu sto nije toliko los igrac

Vidjeste li vi sta je Mahalac ranije postavio

Ognjen Koroman:

....'Meni i Zvonetu Vukiću je stigao kontigent novih kopački, ali, avaj, zelene boje. Pusti mene Zvone da prvi obučem kopačke i istrčim na trening i onda kreće zezanje. Svi u glas: „Jao, pa gde nadje tu boju? Šta će da ti kažu Ratko Mladić i Radovan Karadžić? Nemoj te Ogi, skini ih, Zameriće ti“. Šta ću, ja skinem kopačke i sad nosim druge. Ove ću morati nekom da poklonim.'...
saviola

Post by saviola »

ma ja, e bas je tako bilo. bio mahalac na treningu, pa zna.
inace, roben je strasan igrac i holanđani su ipak kvalitetnija ekipa, pa je rezultat i ocekivan. al niko ne spomenu da se rud nije vidio na terenu cijelu utakmicu. ja ne znam jel on igro uopste.
međutim, to sad nije ni bitno, evo cujem nemanja vidic se povrijedio i za njega je SP zavrseno. mislim da se poslije ove vijesti i najveci optimisti ne nadaju previse.
Stitch__

Post by Stitch__ »

sto nisi mustuluka trazio :D
Mahalac

Post by Mahalac »

saviola wrote:ma ja, e bas je tako bilo. bio mahalac na treningu, pa zna.
inace, roben je strasan igrac i holanđani su ipak kvalitetnija ekipa, pa je rezultat i ocekivan. al niko ne spomenu da se rud nije vidio na terenu cijelu utakmicu. ja ne znam jel on igro uopste.
međutim, to sad nije ni bitno, evo cujem nemanja vidic se povrijedio i za njega je SP zavrseno. mislim da se poslije ove vijesti i najveci optimisti ne nadaju previse.
Mahalac NARAVNO nije bio na treningu niti bi ikada bio na treningu ekipa koje imaju profasisticki orijentisane pojedince, nego je text preuzet sa B92 foruma a znam milijardu posto i gorih stvari o parameciumu zvanom Koroman.

...nesto niste tako govorili prije ove tekme sa Holandijom o pobjedi i ocekivanjima. (opet gore pomenuti forum) 8-)

Van Nistelroj stvarno nije pokazao nista jer mi se cini bio dobro ustopan od Duljaja ili Nadja ne sjecam se ali svakako njih sa Djordjevicem isticem kao prave igrace i sportiste.
Proradice Rud nema dileme :D
Edin H.

Post by Edin H. »

Injured Vidic out of tournament

Vidic joined Manchester United for £7m in January
Serbia and Montenegro defender Nemanja Vidic's World Cup has been ended by a knee problem.
Manchester United defender Vidic, 24, injured his left knee ligaments in Monday's training session.

Serbia team doctor Aleksandar Boskovic said the injury would sideline Vidic "for several weeks."

Vidic's injury leaves Serbia with a 21-man squad after Dusan Petkovic, son of manager Ilija, left the group before the competition started.

Vidic missed Serbia's opening Group C defeat to Holland because of a one-match suspension for a red card received in a qualifying game.

Boskovic added: "He will miss the World Cup, even if we reach the final."

Vidic, who joined Manchester United in January for £7m, was a key member of the Serbia defence that conceded only one goal in their 10 qualifying matches.

But after Dusan Petkovic left the squad on the eve of the competition to avoid his father attracting media criticism and claims of nepotism, they have no natural replacement for Vidic.

Midfielder Igor Duljaj filled in at the centre of defence against Holland.

Ovo je onaj mis sto je dobio crveni protiv nas.

Povrijedjen :thumbup:

:bih:
saviola

Post by saviola »

ne znam za ostale, ali ja sam ocekivao poraz od holandije. nego reci iskreno, koliko bi BiH odigrala protiv holandije na SP? i uopste, koliko bi bodova osvojila da se nasla mjesto SCG u grupi "C"?
Mahalac

Post by Mahalac »

:roll:

Kod nas su uvijek moguca iznenadjenja i kad bi se to desilo, pobijedili bi :D
Nisam nigdje poredio nasu repr. ali kad vec pitas da smo zasluzili prosli bi.
realno, Holandezi bi nas uzeli...
Post Reply