A sta zene rade kad se uzbude????????
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
BoiinK
onda si ti u pogresnu muzicku islamima wrote:uuuuuuuuuuuu....... ima vas mnogo koji nemate flautu.........BoiinK wrote:mene vise zanima zasto su zene tako razlicite jedna od druge.... taman kad kontas ja sam ovo savlado sa jednomnaleti druga sa drugacijim ukusom pa valja ponovo na izucavanje zanata...
Kako je to kod nas sve jednostavnije.... draga ovo ti je flauta... sad sviraj.......
-
mozda jest mozda nije
uzmu Mr.Proper u ruke.
.jal usisivach, jal metlu....jal trehaju tepihe i jambolije...pa poradjivaju po kuci.j..jal se "deru" ali na bliznju i daljnju okolinu ..svaka koja drugacije kaze klevece i laze,ali nazalost samu sebe
..(Inace,htjele bi sve da imaju vise hrabrosti a dabome i mogucnosti
), ko u americkim filmovima i onim safunicama..rijetke su odvazne i hrabre barem na ovim prostorima..sve "internet vamp" do "internet vampa"... "samo da niko ne vidi"...
..a inache su fine
p.s. sve ostalo "suplja" prica (provjereno)
p.s. sve ostalo "suplja" prica (provjereno)
-
sugar_tits
thank you for sharing
bonez wrote:Masturbiram !!!
-
sugar_tits
#209 Re: A sta zene rade kad se uzbude????????
ztluhcs wrote:odu prat' prozore...mima wrote:Sta radite kad ste uzbudjene ili napaljene a partner nije tu ili ga nemate???????????
Onda se usput i rashladis
- bug
#210 Re: A sta zene rade kad se uzbude????????
ves na rukeztluhcs wrote:odu prat' prozore...mima wrote:Sta radite kad ste uzbudjene ili napaljene a partner nije tu ili ga nemate???????????
- dacina_curica
heklamo

-
bhsephiroth
sta rec...khm
dobra je tema, samo raja nije iskrena
steta....
dobra je tema, samo raja nije iskrena
-
Flora
Sta radim? Pa ako je dragi izasao samo da proseta kera, onda se strpim pola sata dok se ne vrati.
A ako je na putu, ouch... onda prstici.
Nije to bas neka zamena, ali pomaze, a i uvek je pri ruci.
Samo jednom mi se desilo da sam se tako napalila da sam svesno krenula u obliznju diskacinu da trazim frajera, nasla nekog slatkog klinca, dovukla ga kuci... Ali je vec bio too drunk to fuck, pa sam mu morala drzati celo dok je bljuvao u moj klozet. Trebam li reci da je sexualno uzbudjenje nestalo kao rukom odneseno. I jos mi se mali mentol upucavao nedeljama posle toga.
-
*mima*
Flora wrote:Sta radim? Pa ako je dragi izasao samo da proseta kera, onda se strpim pola sata dok se ne vrati.A ako je na putu, ouch... onda prstici.
Samo jednom mi se desilo da sam se tako napalila da sam svesno krenula u obliznju diskacinu da trazim frajera, nasla nekog slatkog klinca, dovukla ga kuci... Ali je vec bio too drunk to fuck, pa sam mu morala drzati celo dok je bljuvao u moj klozet. Trebam li reci da je sexualno uzbudjenje nestalo kao rukom odneseno. I jos mi se mali mentol upucavao nedeljama posle toga.
-
Zhaba
Flora wrote:Sta radim? Pa ako je dragi izasao samo da proseta kera, onda se strpim pola sata dok se ne vrati.A ako je na putu, ouch... onda prstici.