Ćelava cura wrote:ev' ja blage veze neam o braku pa sad da lupam sta sve moze biti razlogpuki wrote:Svi pisu o tome kako treba zene zainteresirati za sex,te treba ovo te treba ono, 7 razloga ,itd.. A STA JE SA MUSKARCIMA???
Zasto oni nisu raspolozeni? Zasto sa godima braka ili veze postaje sve rjeđe??? Kako se od tempirane bombe pretvore u frizider???
DA cujem ko je sad kriv
, probajte za ovo okriviti shoping
1.zena se zapustila-udebljala, ne sredjuje se, uvijek u slafroku i pokucnicama, bijele gace do pasa-il' ispod grudnjaka
2. odsjekla kosu ( ovo mi je rekao jedan ozenjen muskarac-kaze zena njegova mu u njega prestala mu biti zanimljiva kad se osisala)
3. muskarac skonta ko i sta je zapravo njegova zena i sve mu splasne-pa i libido
4. zena skace za djecom (petero ili vise) i muskarac je vise vidi kao mamu/majku te je ne moze tjerati da radi svasta s njim u krevetu
5. on se "zgovnao", zapustio, ni nalik na ono sto je bio u tridesetim-osjeca se lose u svojoj kozi
6. osjeca se k'o zadnji gubitnik, svi ga na poslu prestigli u svemu, nezadovoljan zivotom, zenom
7. Zena mu se svalera k'o kokoska a on je jadan voli, i ne moze bez nje
8. Oduvijek je bio frizider i bilo mu je draze otici u ribu nego u "ribu"
A STA JE SA MUSKARCIMA??? Zasto oni nisu raspolozeni za sex
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
pjega
#26 Re: A STA JE SA MUSKARCIMA??? Zasto oni nisu raspolozeni za
- Dirty Harry
#27 Re: A STA JE SA MUSKARCIMA??? Zasto oni nisu raspolozeni za
Svaka sličnost je slučajna ...pjega wrote:Ćelava cura wrote:ev' ja blage veze neam o braku pa sad da lupam sta sve moze biti razlogpuki wrote:Svi pisu o tome kako treba zene zainteresirati za sex,te treba ovo te treba ono, 7 razloga ,itd.. A STA JE SA MUSKARCIMA???
Zasto oni nisu raspolozeni? Zasto sa godima braka ili veze postaje sve rjeđe??? Kako se od tempirane bombe pretvore u frizider???
DA cujem ko je sad kriv
1.zena se zapustila-udebljala, ne sredjuje se, uvijek u slafroku i pokucnicama, bijele gace do pasa-il' ispod grudnjaka
2. odsjekla kosu ( ovo mi je rekao jedan ozenjen muskarac-kaze zena njegova mu u njega prestala mu biti zanimljiva kad se osisala)
3. muskarac skonta ko i sta je zapravo njegova zena i sve mu splasne-pa i libido
4. zena skace za djecom (petero ili vise) i muskarac je vise vidi kao mamu/majku te je ne moze tjerati da radi svasta s njim u krevetu
5. on se "zgovnao", zapustio, ni nalik na ono sto je bio u tridesetim-osjeca se lose u svojoj kozi
6. osjeca se k'o zadnji gubitnik, svi ga na poslu prestigli u svemu, nezadovoljan zivotom, zenom
8. Oduvijek je bio frizider i bilo mu je draze otici u ribu nego u "ribu"![]()
![]()
![]()
super!
-
teletrader
#28 Re: A STA JE SA MUSKARCIMA??? Zasto oni nisu raspolozeni za
Ćelava cura wrote:ev' ja blage veze neam o braku pa sad da lupam sta sve moze biti razlogpuki wrote:Svi pisu o tome kako treba zene zainteresirati za sex,te treba ovo te treba ono, 7 razloga ,itd.. A STA JE SA MUSKARCIMA???
DA cujem ko je sad kriv
8. Oduvijek je bio frizider i bilo mu je draze otici u ribu nego u "ribu"
Dobro a sta je sa razlogom broj
9:
Crko bojler,valja zvati majstora,a nama vala poslije obavljene "radnje" mrsko plaknuti se iz karnistera kao sto se radilo u ratu..
Grebi ga, zimsko je doba,vodovodne cijevi pucaju po sarajevu a jos kad ti i bojler crkne..
-
rashid
#29 Re: A STA JE SA MUSKARCIMA??? Zasto oni nisu raspolozeni za
Odmene samo tri savjeta:puki wrote:Svi pisu o tome kako treba zene zainteresirati za sex,te treba ovo te treba ono, 7 razloga ,itd.. A STA JE SA MUSKARCIMA???
DA cujem ko je sad kriv
1. DAJ MU!
2. DAJ MU KAD ZELI!
3. DAJ MU I KAD NE ZELI!
Tako ces biti sigurna, da ce sve biti OK.
-
teletrader
#30 Re: A STA JE SA MUSKARCIMA??? Zasto oni nisu raspolozeni za
To Rashide..rashid wrote:Odmene samo tri savjeta:puki wrote:Svi pisu o tome kako treba zene zainteresirati za sex,te treba ovo te treba ono, 7 razloga ,itd.. A STA JE SA MUSKARCIMA???
DA cujem ko je sad kriv
1. DAJ MU!
2. DAJ MU KAD ZELI!
3. DAJ MU I KAD NE ZELI!
Tako ces biti sigurna, da ce sve biti OK.
Kad bi sve htjele poslusati,ne bi bilo ni ratova ni belaja,a mi bi Novu Godinu docekivali u bosanskoj koloniji na Marsu
-
teletrader
pa istusiraj se onda hladnom vodom kada ti prahne...nausnica wrote:Ja bih se razvela od muža onog trenutka kad bi me 2x-3x zaredom odbio za sex!!!!!![]()
Istog trena - fajront!!!
Ne mozhe uvijek biti po tvom..
- anais_nin
polara wrote:Ja nisam upoznala muskarca koji je bio ne zaineresovan, i verujem da su uvek za.Mozda sam imala srece.
pa statisticki govoreci koliko ti je bila velika testna grupa?
operativna rijec u tvom postu je UPOZNALA
nema te osobe koja je UVIJEK raspolozena
-
callmethebreeeze
joj sto bih ja sad guzio
steta pa sam na poslu
ja inace mogu vazda, tri puta bez vadjenja je standard
a, vi
ja inace mogu vazda, tri puta bez vadjenja je standard
a, vi
-
Majstorinho
Ja sam uvijek spreman, moje drage koke 
- anais_nin
zaboravio si napomenuti, da je 5-6 sati svaki putcallmethebreeeze wrote:joj sto bih ja sad guziosteta pa sam na poslu
![]()
ja inace mogu vazda, tri puta bez vadjenja je standard![]()
a, vi
p.s. mi zene bolje da nikako ne pricamo o seksu, nama je to ipak cisto reproduktivna duznost
Last edited by anais_nin on 28/12/2007 20:56, edited 1 time in total.
- Amazonka27
ja sam mislila da si ti jedan od ozbiljnijih..callmethebreeeze wrote:joj sto bih ja sad guziosteta pa sam na poslu
![]()
a, vi
-
callmethebreeeze
pa 'em sam ozbiljan, 'em mogu vazda i to tri puta bez vadjenjaAmazonka27 wrote:ja sam mislila da si ti jedan od ozbiljnijih..callmethebreeeze wrote:joj sto bih ja sad guziosteta pa sam na poslu
![]()
a, vi![]()
steta samo sto sam zauzet
- Amazonka27
anais_nin wrote:pogresan kokosinjacMajstorinho wrote:Ja sam uvijek spreman, moje drage koke
- Amazonka27
callmethebreeeze wrote:pa 'em sam ozbiljan, 'em mogu vazda i to tri puta bez vadjenjaAmazonka27 wrote:ja sam mislila da si ti jedan od ozbiljnijih..callmethebreeeze wrote:joj sto bih ja sad guziosteta pa sam na poslu
![]()
a, vi![]()
![]()
steta samo sto sam zauzet![]()
![]()
ja bih prije rekla SRECA! kome jos trebaju zechichi
- anais_nin
nemoj bona takoAmazonka27 wrote:callmethebreeeze wrote:pa 'em sam ozbiljan, 'em mogu vazda i to tri puta bez vadjenjaAmazonka27 wrote: ja sam mislila da si ti jedan od ozbiljnijih..![]()
![]()
![]()
-
teletrader
Pa jeste ono...anais_nin wrote:polara wrote:Ja nisam upoznala muskarca koji je bio ne zaineresovan, i verujem da su uvek za.Mozda sam imala srece.
nema te osobe koja je UVIJEK raspolozenalaze koliko je tezak svak ko te pokusa ubijediti u to
nekad se libida partnera razlikuju, desava se, ali kolicina "raspolozenosti" onako generalno se ne djeli linijom polova
Recimo legla "bozhicnica" u firmi,kupila se nova GeForce 8800GT graficka i monitor od 24",pristavio CoD4..
I cuj da onda gasim svjetla u 22h..
-
callmethebreeeze
naravno zajebavam seAmazonka27 wrote:callmethebreeeze wrote:pa 'em sam ozbiljan, 'em mogu vazda i to tri puta bez vadjenjaAmazonka27 wrote: ja sam mislila da si ti jedan od ozbiljnijih..![]()
![]()
![]()
bilo bi lijepo da je insan uvijek srecan, da mu je uvijek dignut(da prostis) da ga uvijek imas gdje pristaviti(da opet prostis) da se sve obaveze na vrijeme ispunjavaju, da se nikada ne mora sekirati, da sunca vazda sija, da nikada nema svadja, ali ne more tako...
- anais_nin
ne bi valacallmethebreeeze wrote:naravno zajebavam seAmazonka27 wrote:callmethebreeeze wrote: pa 'em sam ozbiljan, 'em mogu vazda i to tri puta bez vadjenja![]()
![]()
ja bih prije rekla SRECA! kome jos trebaju zechichi![]()
bilo bi lijepo da je insan uvijek srecan, da mu je uvijek dignut(da prostis) da ga uvijek imas gdje pristaviti(da opet prostis) da se sve obaveze na vrijeme ispunjavaju, da se nikada ne mora sekirati, da sunca vazda sija, da nikada nema svadja, ali ne more tako...
- anais_nin
pa moze i s upaljenim svjetlimateletrader wrote:Pa jeste ono...anais_nin wrote:polara wrote:Ja nisam upoznala muskarca koji je bio ne zaineresovan, i verujem da su uvek za.Mozda sam imala srece.
nema te osobe koja je UVIJEK raspolozenalaze koliko je tezak svak ko te pokusa ubijediti u to
nekad se libida partnera razlikuju, desava se, ali kolicina "raspolozenosti" onako generalno se ne djeli linijom polova
Recimo legla "bozhicnica" u firmi,kupila se nova GeForce 8800GT graficka i monitor od 24",pristavio CoD4..
I cuj da onda gasim svjetla u 22h..
![]()
![]()
Last edited by anais_nin on 28/12/2007 21:23, edited 1 time in total.
-
callmethebreeeze
to mozda zenama ne bi bilo lijepo,anais_nin wrote:ne bi valacallmethebreeeze wrote:naravno zajebavam seAmazonka27 wrote:
ja bih prije rekla SRECA! kome jos trebaju zechichi![]()
bilo bi lijepo da je insan uvijek srecan, da mu je uvijek dignut(da prostis) da ga uvijek imas gdje pristaviti(da opet prostis) da se sve obaveze na vrijeme ispunjavaju, da se nikada ne mora sekirati, da sunca vazda sija, da nikada nema svadja, ali ne more tako...![]()
bilo bi pakleno dosadno
![]()