ccccc....on je bolan oslijepio u Esmeraldiveca_sa wrote:razidjite se , ona ce pasti sa konja i oslijepiti al ti nece reci da je ostala sa tobom trudna i dijete ce imati tvoj ben, al ti ces vec biti u braku sa nekom drugom koju ne volis, i uprkos svemu sto je protiv vas, srescete se i ti ces je dotaci po ocima, ona ce progledati i reci ti da te nikad nije preboljela i da je dijete tvoje, za pola sata cete se vjencati, sve zaboraviti, i zivjeti "hepili ever after".
ipak ovo je malo vjerovatno , al boli te bar ces se na trenutak osjecat ko hose armando u nunca te olvidare
a sta je meni.....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
inspire_me
- Pooll
Hvala za savjet! Ja evo imam 5 kodova, pa cu slati svaki sat...veca_sa wrote:Boga mi ja i u ljubavi, Elahamdulillah, a svatite jednu stvar,zena21 wrote:ja poslala bruku kodova i nikad nistaveca_sa wrote:gledao ja sa nanom, place ona placem ja, iho mio, mi muher, korason...eeee kad se sjetim
@pool
2 kom.a ti 2 dobio
![]()
![]()
![]()
![]()
sta me briga, kaze se - ko nema srece u ljubavi ima u kocki i OBRNUTO![]()
ako imas 10 kodova, nemoj ih ispucat u jednom satu, jer kad posaljes kod oni registruju broj telefona, i izvlace brojeve telefona a ne kodove, to je samo navlakusa da bi sto vise zaradili, i ako imas tih 10 kodova posaljes svaki sat po jedan i vece su ti saMse
Cestitam na 2 komadu
nisam nimalo ljubomoran
pero yo tambien nececito un sony mp3... soy pobre... y... enamorado pero no tengo felis
- lolita_xx
mogu li ja?? necu ti smetatinostalgicar wrote:Ma drago meni sto cu izgleda bar ja iz ove veze mozda izaci psihicki zdrav.Sto je ta ljubomora ganda stvar.Covjek puca izoblici se sav kada ga spica te bolesti opali....
gaddno,gadno,gadno.
I Usput hocel neko da mi pravi drustvo na exit-u ?
-
vogelce
dugo ste zajedno, navika se stvara a gubi postovanje. vise sigurno ne pazis sta joj govoris niti na koji nacin. jedno drugo vrijedate tim svadicama,pazi da ne ode predaleko i da je izgubis. ako tako nastavite,poslje izvjesnog vremena se necete moci vratit na staro, vremenom ce te sve tvrdoglaviji postat tako i ako na kraju popustis ona ce nastavit (ili obrnuto) i raspast ce se sveetf_freak wrote:unesi promjene inace ces ostati bez nje![]()
i to je jedan vid razbijanja monotonije, te svadje.
moras djelovati brzo i efikasno, promjene pod hitno