a. sarajlic i islam

Rasprave o vjerskim temama.
Locked
istocnjak

#251 Re: a. sarajlic i islam

Post by istocnjak »

madner wrote:
istocnjak wrote:
madner wrote:Skonto si me, osladilo mi se. :D
Moj @madneru, jedino te ja ovdje mogu razumiti. Mogu misliti kakav ćeš biti kada dodje ljeto ako si na zimi ovakav. :D
Rekoh ja, stari lafac istocnjak.
Vidi se odma da je u mladjim danima bila svega, ali nije za pricu.

Sad kad je malo snaga popustila... :D
Zato ti samo što nisi explodirao. :lol:
Loulou

#252 Re: a. sarajlic i islam

Post by Loulou »

arzuhal wrote:@madner i @istočnjak

Image

najtandem na saxu :thumbup:
:lol: :lol:
madner

#253 Re: a. sarajlic i islam

Post by madner »

Kakve podle i krajnje neutemeljene price o karakteru osobe koje opste ne poznajete :(
Samo mi nije bas jasno kako se mozete onda zalit na A.S.? :D
MUNAFIK

#254 Re: a. sarajlic i islam

Post by MUNAFIK »

Adi Sarajlić i Islam....

Njemu je Islam onaj TRN u oku koji ga zulja zulja i izludzuje, a on mu ne MOZE NISTA.
Sve sto ima veze sa islamom njemu smeta, a pametan musliman ponajvise... a o pametnoj, obrazovanoj i POKRIVENOJ muslimanci da i nepricam... zato ce izmisljati lagati, pricati samo ruzne stvari i podmetat ih muslimanima i muslimankama ali opet nikakve koristi od toga nece imati, cak ce i oni koji su ga nekad i slusali i donekle cijenili poceti IGNORISATI, kao sto ce i svaki normalan covjek... tesko je njemu sve to podnjeti ali neka, bice nas ako Bog da jos VISE i pametnijih i normalnijih i OBRAZOVANIJIH i MUSLIMANA a i drugih a ovih kao ADI sve manje....

sam da mi je znati koji je Adijev nik na ovom forumu :-)
fgr

#255 Re: a. sarajlic i islam

Post by fgr »

MUNAFIK wrote:Adi Sarajlić i Islam....

Njemu je Islam onaj TRN u oku koji ga zulja zulja i izludzuje, a on mu ne MOZE NISTA.
Sve sto ima veze sa islamom njemu smeta, a pametan musliman ponajvise... a o pametnoj, obrazovanoj i POKRIVENOJ muslimanci da i nepricam... zato ce izmisljati lagati, pricati samo ruzne stvari i podmetat ih muslimanima i muslimankama ali opet nikakve koristi od toga nece imati, cak ce i oni koji su ga nekad i slusali i donekle cijenili poceti IGNORISATI, kao sto ce i svaki normalan covjek... tesko je njemu sve to podnjeti ali neka, bice nas ako Bog da jos VISE i pametnijih i normalnijih i OBRAZOVANIJIH i MUSLIMANA a i drugih a ovih kao ADI sve manje....

:thumbup:
Fiore

#256 Re: a. sarajlic i islam

Post by Fiore »

fgr wrote:
MUNAFIK wrote:Adi Sarajlić i Islam....

:thumbup:
Ma kakvi.. taj ne smije ni doci na utakmicu..
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#257 Re: a. sarajlic i islam

Post by dr.gog »

istocnjak wrote:
NIN wrote:
Jest, jest, svi izvan tvog klana su zlo!

Nego, de ti meni odgovori na pitanje. Kome su blizi tvoji preci? Kako njih vidis u svemu ovome?
Dobro, veoma je poznato vaše razmišljanje zato idi na Facebook pa sa svojim istomišljenicima to pitanje raspravljaj.
istocnjak wrote:
nosara wrote:istocnjak, ti si bolestan od predrasuda. sigurno ti smetaju i pokrivene zene i Suljo Bugari koji nosi onu kapicu uz kravatu i odijelo. I kako to los vjernik moze biti vjernik. Malo si pobrko. To je ono "malo trudna"...
Raja ovo je sigurno Adi Sarajlić vidite nick "nosara" jer on zaista ima veliki nos u životu da osjeti tudji smrad a ne vidi kako i koliko isti sam od sebe smrdi. :D
18/12/2008
@istočnjak isključen na 7 dana.
salihh wrote:
pure_love wrote:i ko njemu sad daje pravo da ovako nesto izjavljuje,kao voditelj:
eeeeee, ne moze tako, revnosni ce agent sarajlic, da si pravi bosanac, ne bi mogao biti musliman, morao bi piti za bajram, jesti slaninu i slagati se sa mnom...
¨

:shock: :shock:
ma ne doslovno, preuvelicavam da bih docarao kako sam ja dozivljavao ovu emisiju
@salihh opomena pred isključenje. :)

tema očišćena..
ja.neron

#258 Re: a. sarajlic i islam

Post by ja.neron »

doktore dobro je da si "našao svoj omiljeni deterđent" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
abidsakalas

#259 Re: a. sarajlic i islam

Post by abidsakalas »

Sta bi sa ovom temom bila je odlicna :)
pure_love

#260 Re: a. sarajlic i islam

Post by pure_love »

a ti pozelio malo rasprave jel? :-)
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#261 Re: a. sarajlic i islam