A sad adio !

Locked
forUMASH

Post by forUMASH »

Danko_Bananko wrote:Samo da napomenem - braca kojima stoka oduze drzavljanstva i koja ce zbog toga morati napustiti BiH su iza sebe ostavili vrlo jaku infrastrukturu od hiljada i hiljada ljudi koji misle isto kao i oni, i koji im nikada nece zaboraviti ono sto su ucinili za nas, i koji ce nastaviti tamo gdje su oni stali.

Hiljade komisija da napravite, mozete nam se najesti govana marvo jedna islamofobicna, jer sjeme je posijano i nema toga ko ga vise moze unistiti.

Pocrkajte od muke, ali i ove hiljade sto ostaju iza njih ce svoju djecu ( bar 5 komada po glavi ) odgajat "ultraradikalno", pa ce klonova ovih koje tjerate bit sve vise dok vam srca vasa, od muke, ne popucaju.

Zahebali ste se dobro ako ste mislili da ce fasisticko protjerivanje 100-ak ljudi, samo iz razloga sto su muslimani, zaustaviti sto vas ubija u pojam.

Kasno vam je sad, crkniteeeeee
....sad ja bas i ne kontam kome je muka i ko "crkava", a kome se muka i crkavanje prizivaju..... :D

....a sto se tice ove ultraradikalno odgojene djece.....htjeli oni to priznati ili ne, ipak ce roditelji koji ih tako odgajaju snositi najvecu odgovornost za srecu i blagostanje koje ce tu istu djecu pratiti kroz zivot....

.....primjera ultraradikalne srece i blagostanja na pretek..... :zzzz:
Fair Life

Post by Fair Life »

Danko_Bananko wrote:...
Hiljade komisija da napravite, mozete nam se najesti govana marvo jedna islamofobicna, jer sjeme je posijano i nema toga ko ga vise moze unistiti.
...
Kao da slusam Seselja u Hagu...

A mi sto nas nutkas govnima... pojeli bi tebe da smo naucili govna jesti.
buzzer

Post by buzzer »

Danko_Bananko wrote:Samo da napomenem - braca kojima stoka oduze drzavljanstva i koja ce zbog toga morati napustiti BiH su iza sebe ostavili vrlo jaku infrastrukturu od hiljada i hiljada ljudi koji misle isto kao i oni, i koji im nikada nece zaboraviti ono sto su ucinili za nas, i koji ce nastaviti tamo gdje su oni stali.

Pocrkajte od muke, ali i ove hiljade sto ostaju iza njih ce svoju djecu ( bar 5 komada po glavi ) odgajat "ultraradikalno", pa ce klonova ovih koje tjerate bit sve vise dok vam srca vasa, od muke, ne popucaju.

Zahebali ste se dobro ako ste mislili da ce fasisticko protjerivanje 100-ak ljudi, samo iz razloga sto su muslimani, zaustaviti sto vas ubija u pojam.

danko ovo si napisao bas onako u duhu islama, smjerno, smireno, saburli sto bi se reklo :wink:
fali ti samo jos jedno "s" i to je to - komshija za pozeljet' :kiss:
saki

Post by saki »

Protjerivanjem tih koji su osnovali porodice u BiH stvaraju se dobri uslovi za nesto sto bi mogao biti problem u BiH za 10, 20 godina :-?
seln

Post by seln »

Ti imas veze sa islamom kao i ja sa kvantnom fizikom. Tvoj cilj je protivljenje...bilo kome zbog bilo cega.
prleitihi

Post by prleitihi »

:lol::lol::lol::lol:

izgleda da cyber abu hamzu ni u banoviće ne primaju.. :D:D
haris ubleha

Post by haris ubleha »

prleitihi wrote:

:-D Da li je ovo suncanica opalila "vehabiju" sa Tresnjevke? Ni kjafiri se ovako ne izrazavaju. :)
Maraschino

Post by Maraschino »

Maraschino wrote:Pretresli ste sve sto se pretresti moglo ali sada dolazi i ovo
Pritisci na Komisiju za reviziju državljanstava

Poslanici iz RS zaustavljaju provjeru kninskih Srba?

Nakon godinu i po zasmetao im njihov rad * Promjena demografske slike BiH

Komisija za reviziju odluka o naturalizaciji stranih državljana Vijeća ministara BiH iznenada se našla pod udarom kritika srpskih članova Zajedničke komisije Parlamenta za nadzor nad radom obavještajnih službi zbog mogućnosti da počne provjeru državljanstava koja su dobili Srbi iz Hrvatske, saznaje "Dnevni avaz".

Usvojeni izvještaji

Predsjednik Parlamentarne komisije Mirko Okolić na posljednjoj sjednici je postavio pitanje "kredibiliteta članova komisije koji su i sami učestvovali u izdavanju državljanstava koja se provjeravaju". Međutim, zbog čega Okolić sada poteže taj argument ako se zna da Komisija radi već godinu i po i da je Parlament BiH već usvojio nekoliko izvještaja i pozdravio njen rad?
Član Parlamentarne komisije Šemsudin Mehmedović u izjavi za "Avaz"kaže da se radi o "političkoj odluci kojom se želi zaustaviti rad Komisije za reviziju državljanstava".
- Nastranu to što Komisija može biti ustavno upitna i što je bilo kršenja ljudskih prava, ali ako je ona započela posao, onda ga treba završiti. Ovdje se radi o tome da se pokušava zaustaviti revizija državljanstava hiljade kninskih Srba koji su dobili bh. pasoš, a koji su izgleda sada došli na red - kaže Mehmedović.
Trajanje mandata

Vjekoslav Vuković, predsjednik Komisije, ranije je izjavljivao da je u mandatu provjera državljanstava osoba s područja bivše Jugoslavije, ne pojašnjavajući o kojim osobama se radi.
Vuković je navodio da takvih predmeta ima više od 30 hiljada. Prije skoro mjesec najavio je da će ubrzo biti završena revizija osoba porijeklom van granica bivše države. Mandat Komisije je do februara naredne godine i ostalo bi dovoljno vremena za provjeru i kninskih Srba.
- Radi se o političkoj igri, prema nečijem nalogu, kojom se žele kninski Srbi zadržati kao građani BiH, a upravo je njihov dolazak i državljanstva koja su im davana mijenjanje demografske slike BiH. Ako je Komisija započela posao, onda i njihova državljanstva treba provjeriti i oduzeti ona koja su nezakonito izdata - ističe Mehmedović.

T. LAZOVIĆ

Bahtić: Komisija treba završiti posao

Državni zastupnik Sadik Bahtić kaže za naš list da Okolićev potez ima duboku politički pozadinu.
- Komisija treba završiti posao koji joj je u mandatu. Izvjesno je da se ovdje hoće spriječiti revizija državljanstava koja su dobili Srbi iz Knina, Like i Korduna, što je neprihvatljivo. Ako se oduzimaju nelegalno stečena državljanstva, onda to treba važiti za sve - ističe Bahtić.

Vukovićevo pojašnjenje

U dopisu Parlamentu Vuković je odbacio Okolićeve primjedbe. Pojasnio je da članovi Komisije Miodrag Pandurević i Ermin Pešto, koji su bili na poslovima izdavanja državljanstava, ne rade na predmetima na koje su davali saglasnost.
Hajde Sredoje zavrsi posao,

blokirate clan 17 (mogucnost dvojnog drzavljanstva za sve)

opstruisete provjeru drzavljanstava za kninske Srbe,

je li mislite da je neko vesla siso :(
ops,izgleda da sam nesto fulio :? ili sam se ulogovao na pogresan forum

svi bi da oduzmu drzavljanstva naturalizovanim Muslimanima koji su pomogli u odbrani BiH ,a ovima koji pozivaju na otcjepljenje RS-a i pripajanje Srbiji,zele ostanak i daljnje unistenje i rastakanje BiH.

Hvala Vam na brojnim reakcijama na ovaj novinski clanak(to je ono sto mi obicni smrtnici ne znamo a sta se sve desava iza zatvorenih vrata).To mnogo govori i o samim forumasima.Suplja prica nego sta. :(
prleitihi

Post by prleitihi »

haris ubleha wrote:
prleitihi wrote:

:-D Da li je ovo suncanica opalila "vehabiju" sa Tresnjevke? Ni kjafiri se ovako ne izrazavaju. :)
abu laki hamza je malo nervozan.. :D ..ali ne sumnjam ja da će hare deportaciju zaustaviti.. :D:D ..ipak su to naša braća saborci.. :oops: ..a što domicilni borci armije bih izvršavaju samoubistva jer nemaju šta jesti..zabole ga lepi kurac..na njegovom zlatnom satu nije još 5 do 12..a kad bude..zna se - pravac stambol! :thumbup: :bih:
Šandor

Post by Šandor »

Danko, tvoj post govori da si svjestan da u Bošnjaka vjernici nikad neće biti većina. Inače bi bio smiren i staložen. Prosječan Bošnjak danas negira evoluciju ali i dalje mu je šljiva srcu draga. A tek kurvaluci. :-) Mali je procenat onih koji se ne ugledaju na oca i majku. Kud svi tu i mali Mujo. :D

Nikad se vi nećete moći namnožiti onoliko koliko mogu Mujo i Mujaginica ispod šljive. To ti je fakat. Grdno si se prevario ako misliš da će vjernici jednog dana biti u stanju da nametnu režim koji njima odgovara.

Dok se vas namnoži 200,000 nas će biti 3,000,000. Ko Babini vs Aljini. :oops:
prleitihi

Post by prleitihi »

meni sad nije jasno đe ja pripadam.. :D:D ..al' đe su kurvaluci..tu sam i ja.. :D:D:D
SiSaJuMe

Post by SiSaJuMe »

prleitihi wrote:meni sad nije jasno đe ja pripadam.. :D:D ..al' đe su kurvaluci..tu sam i ja.. :D:D:D
Ne sikiraj se ti si u vecini :D
prleitihi

Post by prleitihi »

inšala! :D
Maraschino

Post by Maraschino »

prleitihi wrote:meni sad nije jasno đe ja pripadam.. :D:D ..al' đe su kurvaluci..tu sam i ja.. :D:D:D
ti pripadas laktasima :D :D
Šandor

Post by Šandor »

Maraschino wrote:ops,izgleda da sam nesto fulio :? ili sam se ulogovao na pogresan forum

svi bi da oduzmu drzavljanstva naturalizovanim Muslimanima koji su pomogli u odbrani BiH ,a ovima koji pozivaju na otcjepljenje RS-a i pripajanje Srbiji,zele ostanak i daljnje unistenje i rastakanje BiH.

Hvala Vam na brojnim reakcijama na ovaj novinski clanak(to je ono sto mi obicni smrtnici ne znamo a sta se sve desava iza zatvorenih vrata).To mnogo govori i o samim forumasima.Suplja prica nego sta. :(
Ti Srbi će ostat u RS. Iz više razloga njih nije moguće vratiti tamo odakle su došli (kamo lepe sreće da se Srbi počnu raznosit u bratskoj Americi).
prleitihi

Post by prleitihi »

Maraschino wrote:
znači..boljem dijelu bosne.. :D
Maraschino

Post by Maraschino »

Šandor wrote:
Maraschino wrote:ops,izgleda da sam nesto fulio :? ili sam se ulogovao na pogresan forum

Ti Srbi će ostat u RS. Iz više razloga njih nije moguće vratiti tamo odakle su došli (kamo lepe sreće da se Srbi počnu raznosit u bratskoj Americi).
Sandore,

stvarno ne kontam :? je li oni nece ili ih oni ne primaju :?
patrius

Post by patrius »

Maraschino wrote:
Maraschino wrote:Pretresli ste sve sto se pretresti moglo ali sada dolazi i ovo
Pritisci na Komisiju za reviziju državljanstava

Poslanici iz RS zaustavljaju provjeru kninskih Srba?

Nakon godinu i po zasmetao im njihov rad * Promjena demografske slike BiH

Komisija za reviziju odluka o naturalizaciji stranih državljana Vijeća ministara BiH iznenada se našla pod udarom kritika srpskih članova Zajedničke komisije Parlamenta za nadzor nad radom obavještajnih službi zbog mogućnosti da počne provjeru državljanstava koja su dobili Srbi iz Hrvatske, saznaje "Dnevni avaz".

Usvojeni izvještaji

Predsjednik Parlamentarne komisije Mirko Okolić na posljednjoj sjednici je postavio pitanje "kredibiliteta članova komisije koji su i sami učestvovali u izdavanju državljanstava koja se provjeravaju". Međutim, zbog čega Okolić sada poteže taj argument ako se zna da Komisija radi već godinu i po i da je Parlament BiH već usvojio nekoliko izvještaja i pozdravio njen rad?
Član Parlamentarne komisije Šemsudin Mehmedović u izjavi za "Avaz"kaže da se radi o "političkoj odluci kojom se želi zaustaviti rad Komisije za reviziju državljanstava".
- Nastranu to što Komisija može biti ustavno upitna i što je bilo kršenja ljudskih prava, ali ako je ona započela posao, onda ga treba završiti. Ovdje se radi o tome da se pokušava zaustaviti revizija državljanstava hiljade kninskih Srba koji su dobili bh. pasoš, a koji su izgleda sada došli na red - kaže Mehmedović.
Trajanje mandata

Vjekoslav Vuković, predsjednik Komisije, ranije je izjavljivao da je u mandatu provjera državljanstava osoba s područja bivše Jugoslavije, ne pojašnjavajući o kojim osobama se radi.
Vuković je navodio da takvih predmeta ima više od 30 hiljada. Prije skoro mjesec najavio je da će ubrzo biti završena revizija osoba porijeklom van granica bivše države. Mandat Komisije je do februara naredne godine i ostalo bi dovoljno vremena za provjeru i kninskih Srba.
- Radi se o političkoj igri, prema nečijem nalogu, kojom se žele kninski Srbi zadržati kao građani BiH, a upravo je njihov dolazak i državljanstva koja su im davana mijenjanje demografske slike BiH. Ako je Komisija započela posao, onda i njihova državljanstva treba provjeriti i oduzeti ona koja su nezakonito izdata - ističe Mehmedović.

T. LAZOVIĆ

Bahtić: Komisija treba završiti posao

Državni zastupnik Sadik Bahtić kaže za naš list da Okolićev potez ima duboku politički pozadinu.
- Komisija treba završiti posao koji joj je u mandatu. Izvjesno je da se ovdje hoće spriječiti revizija državljanstava koja su dobili Srbi iz Knina, Like i Korduna, što je neprihvatljivo. Ako se oduzimaju nelegalno stečena državljanstva, onda to treba važiti za sve - ističe Bahtić.

Vukovićevo pojašnjenje

U dopisu Parlamentu Vuković je odbacio Okolićeve primjedbe. Pojasnio je da članovi Komisije Miodrag Pandurević i Ermin Pešto, koji su bili na poslovima izdavanja državljanstava, ne rade na predmetima na koje su davali saglasnost.
Hajde Sredoje zavrsi posao,

blokirate clan 17 (mogucnost dvojnog drzavljanstva za sve)

opstruisete provjeru drzavljanstava za kninske Srbe,

je li mislite da je neko vesla siso :(
ops,izgleda da sam nesto fulio :? ili sam se ulogovao na pogresan forum

nijedan "naturalizovani musliman" nije vidio brcanski front,a kako smo imali prilike vidjeti na temi "novi rat ubrzo",to je strateski najvaznija tacka,kako je bila u proslom,tako ce biti i u tom buducem,"novom" obracunu.do kojeg,nadam se,ipak nece doci...a mozda i hoce,jer iz dana u dan sve je manje nade da ce se ovdje ikada ista rijesiti normalnim putem :(
Maraschino

Post by Maraschino »

prleitihi wrote:
Maraschino wrote:
znači..boljem dijelu bosne.. :D

ako se izuzmu neke stvari koje su kod nas samo lijepo upakovane :D

nema sta ,prosto ti zahvidim :D
Šandor

Post by Šandor »

Maraschino wrote:Sandore,

Međunarodna zajednica se u tom slučaju neće umiješati. Jednostavno ih nije briga. Što znači da će Srbi opstruisat reviziju državljanstava anamo njihovih do sudnjeg dana.
Maraschino

Post by Maraschino »

Šandor wrote:

Međunarodna zajednica se u tom slučaju neće umiješati. Jednostavno ih nije briga. Što znači da će Srbi opstruisat reviziju državljanstava anamo njihovih do sudnjeg dana.
gdje ja zivim :? :oops:
Šandor

Post by Šandor »

Maraschino wrote:gdje ja zivim :? :oops:
Konfederacija Bosna i Hercegovina

federalne jedinice:

-Balijsko-ustaška pederacija

-U četničkom gnjezdu
patrius

Post by patrius »

Maraschino wrote:
Šandor wrote:

gdje ja zivim :? :oops:
u zemlji punoj naturalizovanih sugradjana :D
Danko_Bananko

Post by Danko_Bananko »

Samo vi vodajte cuke i cistite za njima govna po parkovima, a mi cemo radjati djecu koja se odgajaju od zvuke Kur'ana, a ja cu svoju insaAllah odgojiti da svakoga ko ih mrzi ( kao sto vi mrzite sve sto veze sa Islamom ima ) osekne, i mrzi jos 10 % vise. Sasvim nebitno sta vi mislili o tome, za to me zaboli uvce.

Danko, tvoj post govori da si svjestan da u Bošnjaka vjernici nikad neće biti većina. Inače bi bio smiren i staložen.
O ne vallahi, Sandore, moja nesmirenost u ovom slucaju nema veze sa tim.
Nego bas ovih dana gledam ratne snimke Odreda El Mudzahid, pa kad se njih par sotina moglo pridruziti bosanski sehidima da bi moja kcerkica insaAllah mogla biti prava Allahova robinja, onda nemam nikakvih problema da postanem i ja forumski sehid :D braneci njihovu cast i podsjecajuci papke na neke fakte...
Za odnos 200 000 vs 3 miliona, obrati se na pocetak posta.....ima veze sa vodanjem cuka ;)
Prpa.ba

Post by Prpa.ba »

Danko_Bananko wrote:Allahova robinja

Velikim Bogom se kunemo da robovi biti necemo :lol:
Locked