vrijeme je za odlazak.
Ili mijenjaj nick.
nebi wrote:Dobro,odgovor je bio bas onako nejasan kao sto sam i ocekivao.wanderer wrote:
Ipak skreces sa teme, jer je tema o Zlaji, a ne meni. Takodjer, vec smo utvrdili razloge tvoje opcinjenonsti njegovim likom. Mogli smo ipak i sami pretpostaviti da prakticiranje iste nakon nekog vremena mora dovesti do boli u spolnom organu -- koliko god isti bio zanemarljivih gabarita. Kolege forumasi, molim vas da ovu nebijevu informaciju i upozorenje shvatite ozbiljno
Mahalu kao jedini izvor informacija, ipak zaboravismo u procesu, ali ovim postom si nas potsjetio i na taj faktor. Za to ti iskreno hvala.
1.Tema jeste Zlaja i kao zasto ne treba birati sdp i ne palamudaj da je nesto drugo u pitanju.ja sam se izjasnio i tebe dva puta jasno pitao:zasto biras sda?
Bez odgovora,kako i prilici moralnoj gnjidi...
2.Ti mozes psihoanalizirati svog babu i mamu pa ako pri tome osjetis bolove u polnom organu(ma kako minoran bio) onda to pojasni kolegama forumasima.
3. da si lazljiva gnjida vidi se iz tvog treceg pasusa.sta je nejasno u mojoj izjavi:biram sdp jer je manje zlo?
sta je nejasno u mom pitanju:zasto biras sda?
sta je od toga mahalanje?
Ako mislis da bujicom nabacanih rijeci("proces","gabarit","faktor") mozes preci preko pitanja,onda potcjenjujes inteligenciju svih forumasa.
I ne zajebavaj se sa mnom,penis minimus....ti si mozda lud,al ludji (sam) ja
baaaaa.....jesi li sam smislio odgovor?wanderer wrote:nebi wrote:Dobro,odgovor je bio bas onako nejasan kao sto sam i ocekivao.wanderer wrote:
Ipak skreces sa teme, jer je tema o Zlaji, a ne meni. Takodjer, vec smo utvrdili razloge tvoje opcinjenonsti njegovim likom. Mogli smo ipak i sami pretpostaviti da prakticiranje iste nakon nekog vremena mora dovesti do boli u spolnom organu -- koliko god isti bio zanemarljivih gabarita. Kolege forumasi, molim vas da ovu nebijevu informaciju i upozorenje shvatite ozbiljno
Mahalu kao jedini izvor informacija, ipak zaboravismo u procesu, ali ovim postom si nas potsjetio i na taj faktor. Za to ti iskreno hvala.
1.Tema jeste Zlaja i kao zasto ne treba birati sdp i ne palamudaj da je nesto drugo u pitanju.ja sam se izjasnio i tebe dva puta jasno pitao:zasto biras sda?
Bez odgovora,kako i prilici moralnoj gnjidi...
2.Ti mozes psihoanalizirati svog babu i mamu pa ako pri tome osjetis bolove u polnom organu(ma kako minoran bio) onda to pojasni kolegama forumasima.
3. da si lazljiva gnjida vidi se iz tvog treceg pasusa.sta je nejasno u mojoj izjavi:biram sdp jer je manje zlo?
sta je nejasno u mom pitanju:zasto biras sda?
sta je od toga mahalanje?
Ako mislis da bujicom nabacanih rijeci("proces","gabarit","faktor") mozes preci preko pitanja,onda potcjenjujes inteligenciju svih forumasa.
I ne zajebavaj se sa mnom,penis minimus....ti si mozda lud,al ludji (sam) jaDa si ludji, vjerovatno stoji, ali da si vrlo glup i nemastovit si mi ipak uspio pokazati, kad te to vec toliko zivo interesuje. Za to, doduse, nije ni trebao ovako detaljan dokaz.
Alipasa wrote:Lagundzija ja najveci lopov u BIH,o cemu pisu i pisale su sve nezavisne novine.Samo BOSS i Mirnes Ajanovic su i mogu biti protuteza ovoj vlasti.
Tako je! Samo BOSS i svatri njegova clana!Alipasa wrote:Lagundzija ja najveci lopov u BIH,o cemu pisu i pisale su sve nezavisne novine.Samo BOSS i Mirnes Ajanovic su i mogu biti protuteza ovoj vlasti.
Mirnes i dva ziranta...senada wrote:poslije stranke "za" bih,sda-ov prvi ogranak boss broji samo tri clana?ah, da, mirnes im je sasvim dovoljan.kub lajkan wrote:Tako je! Samo BOSS i svatri njegova clana!
Eh dobro. Sad si nas uvjerio da je LaguNdzija zaista "najveci lopov u BIH". Sto nisi odmah tako rekao?Alipasa wrote:Svi ste vi pametnjakovici takvih je dosta bilo pocetkom 92 godine.Medutim kada je zagrmilo mnogi su dali petama vjetra i otisli vani.Lahko je sada pametovati i dizati navodne revolucije trebalo je se tada pokazati.Ja bih trebao da URLAM na ovu ili neku drugu sljedecu vlast ,dva puta sam ranjavan tokom agresije imam najveca drzavna priznanja i za sve to imam nesto vise od 200 maraka .Toliko sam isto imao i za vrijeme Alijansine vlade a toliko cu imati i ako neki drugi dode na vlast,jer drzava jednostavno nema para bar za nas ne.A ja se i nisam borio da bih imao neke beneficije,vec da bih odbranio svoj nevini Bosnjacki narod.
....pri cemu nije uopste bitno je li doticni Vlah sposoban,posten i probosanski orijentisan,Vlah ostaje Vlah.....jesi li to zelio da nam porucis?MedoX wrote:premda ako glasate za SDP vrlo lahko se moze desiti da neki Srbin zasjedne u Predstavnickom domu zahvaljujuci upravo vama....
Kakav je to doktor ekonomskih nauka koji se ni rijecju ne dotace o prioritetu usvajanja budjeta prije koga se nije smjelo pristupiti usvajanju PDV-a?kub lajkan wrote:Razlikujete li IDEJU od POJEDINCA KOJI SIMBOLIZIRA IDEJU?
Razlikujete li SOCIJALDEMOKRATIJU od LaguNdzije KOJI JE (TRENUTNO) PREDVODI?
Pa zasto ne idete "u kost"? Zasto nas ne ubjedjujete da IDEJA SOCIJALDEMOKRATIJE ne valja? A umjesto toga zelite nam TO ISTO reci ubjedjujuci nas kako VODJA SOCIJALDEMOKRATA ne valja.
Vodji se uvijek moze napakovati, kao sto se moze napakovati i svakoj osobi, samo ako neko ima dovoljno MOTIVA i MOCI da to uradi (Sandzo npr.).
Vodja, u sustini, ne bi trebao biti vazan. Ali postaje vazan kad se izmedju redova cita sustina koja kaze da "ne laje kuja zbog sela". Nije vama vodja meta...
Sto se vi opterecujete svim i svacim.senada wrote:Kakav je to doktor ekonomskih nauka koji se ni rijecju ne dotace o prioritetu usvajanja budjeta prije koga se nije smjelo pristupiti usvajanju PDV-a?kub lajkan wrote:Razlikujete li IDEJU od POJEDINCA KOJI SIMBOLIZIRA IDEJU?
Razlikujete li SOCIJALDEMOKRATIJU od LaguNdzije KOJI JE (TRENUTNO) PREDVODI?
Pa zasto ne idete "u kost"? Zasto nas ne ubjedjujete da IDEJA SOCIJALDEMOKRATIJE ne valja? A umjesto toga zelite nam TO ISTO reci ubjedjujuci nas kako VODJA SOCIJALDEMOKRATA ne valja.
Vodji se uvijek moze napakovati, kao sto se moze napakovati i svakoj osobi, samo ako neko ima dovoljno MOTIVA i MOCI da to uradi (Sandzo npr.).
Vodja, u sustini, ne bi trebao biti vazan. Ali postaje vazan kad se izmedju redova cita sustina koja kaze da "ne laje kuja zbog sela". Nije vama vodja meta...
Kakav je to postenjacina koji nije ni rijecju demantirao geometra terzu na optuzbe o prodaji pet banaka odnosno otvaranju fiktivnih firmi?