Èovjeèe, koliko sam ja ovo volio...in33sa wrote: Inace, autic koji ne ide bez sirupa nije Brum vec se radi o ceskom crticu, onaj lovac i njegov autic (slican Brumu) u svakoj epizodi idu negdje u sumu i obicno beru gljive, a autic ne moze ici bez sirupa.
7:15
Moderator: _BataZiv_0809
-
sulesavic
-
anamo 'vamo
zar ovo nije cinjenica, moj sule? ja samo o njima govorim. nemoj da sisulesavic wrote:Da sam ja ovo konstatov'o...anamo 'vamo wrote:ima napretka na ovoj FTV! evo su zavirili u seharu i poceli emitovati crtane raritete! trenutno Tom & Jerry!

- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
ama ja se sjecam onog Ilijnog crtanog - jel auto bio crven i tockovi su mu se mogli savijati kao ruke, onako u polumjesece?
i bio je prilicno samostalan
:D:D
- Daphna
Vili papa nije bio puž! Vili papa je bio, i još uvijek je, patak!pinkzelena wrote:Ama Willy Pa-pa,onaj puž..kako ne znaš.. što mu je mama uvijek pravila tortu od puževarazbijač_magle wrote:
koji bona vili papa sad, nikad čuo![]()
Ali oprošteno ti je jer sam i ja mislila da je vrač iz Duloxa ŠABAN! (jbg, imala 7 godina)
- Citizen-X
Ja sam furao (a i sad me fura - neka tuzna nostalgija) Transformerse, Hi-Men-a, Strumpfove, Snorkijevce, Tom&Jerry Dusko Dugousko sa nezaobilaznim SemitiSemom, Elmer mi je bezveze bio, je bila rekreacija. Smijeh do suza. Volio sam Siljine sportove gledat, Patka Dacu itd itd. Wallygator kao i Eustahije mi je isao na zivce, neko spomenu Stripija - genijalno 
Gustav mi je bio gotivan pravo.
Nindza kornjace nisam nesto volio iako sam pratio.
Meni je simpatican onaj crtani Pingu sa pingvinima to mi je sega isto.
a gotivio sam Alfa pravo Alf je bio kriza
"I found hair in tunafish, njam njam njam, mmm, it's good it's good"
Uglavnom i dan danas volim pogledat crtane filmove
Gustav mi je bio gotivan pravo.
Nindza kornjace nisam nesto volio iako sam pratio.
Meni je simpatican onaj crtani Pingu sa pingvinima to mi je sega isto.
a gotivio sam Alfa pravo Alf je bio kriza
"I found hair in tunafish, njam njam njam, mmm, it's good it's good"
Uglavnom i dan danas volim pogledat crtane filmove
-
in33sa
Da, upravo, savijao je tockove kao ruke i uvijek na kraju crtica savije tockove pod glavu i spavadawn_upon_dawn wrote:ama ja se sjecam onog Ilijnog crtanog - jel auto bio crven i tockovi su mu se mogli savijati kao ruke, onako u polumjesece?i bio je prilicno samostalan
:D:D
-
herminna
-
oskar_vanzemaljac
#158 Re: Oscar Svemirac
pinkzelena wrote: zna li ko imali Oscar svemirac negdje za skinuti?
Evo Oscara Svemirca, sa letećim tanjirom, tj. ćasom...
Tražite na google-u ili youtube-u pod "Astronut"
-
IlijaLadin
#159 Re: 7:15
Morao sam oživjeti temu 
Nekad, prije 7 godina, smo se razgovarali o jednom crtanom liku kojeg sam baš volio. Nikako se nisam mogao sjetiti koji je bio, a niko nije uspio 'uskočiti' da potrefimo
E, ovo je ovaj crtani
Nekad, prije 7 godina, smo se razgovarali o jednom crtanom liku kojeg sam baš volio. Nikako se nisam mogao sjetiti koji je bio, a niko nije uspio 'uskočiti' da potrefimo